╭∩╮ gorann Objavljeno 29. februar 2024 Avtor Share Objavljeno 29. februar 2024 Ma pretiravate s temi kabli in videzom Tole je se zmer en najlepsih alu bajkov zame 1 Navedek Povezava do prispevka
Jazo Objavljeno 29. februar 2024 Share Objavljeno 29. februar 2024 Boris reče pred 10 urami: ves kolk jih fura gravel dirke na ht mtbjih z road handlebar Jst se ze neki cajta igram z idejo da bi mojga bednga cuba predelu na road handlebare sam ne vem a bi to delal oz nimam za dnar stran vrzt ce mi nau vsec. Navedek Povezava do prispevka
iper_comet Objavljeno 29. februar 2024 Share Objavljeno 29. februar 2024 Jaz sem dal na mtb gladke gume. Super se pelje po cesti. Mogoče se zamenjam ravno balanco za gravel. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ S<3NEC Objavljeno 29. februar 2024 Share Objavljeno 29. februar 2024 Kar zanimivo, da ste bolj naklonjeni Enduracu. Sem mislil, da je gravel sedaj daleč najbolj popularen. Očitno ne med formsko publiko. Jaz do pred kratkim nisem videl smisla v gravlu, sedaj pa res ne vem več v čem se točno razlikujejo od endurance cestakov. Se mi pa zdi, da vsak dodaten mm gume pride prav po grobem terenu, ker pač ni drugače vzmeten. To sem sicer bolj hipotetično spraševal, ker imam race cestaka. Ko bom kupoval n+1 bom zato verjetno šel bolj v smeri gravla, ker bi raz z njim bikepackal. Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 29. februar 2024 Share Objavljeno 29. februar 2024 Moho je rekel, da če si rekreativec in kupuješ en bajk, pol je gravel way to go. Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 On mora itak prodajat gravle zdej 1 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 On jih je s tisto zmago verjetno prodal več kot vsi slovenski trgovci skupaj. Bi rekel, da njemu razen pedaliranja, ni treba delat kaj dosti drugega. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2024 Slovenc, drugac mas na gravlih vec moznosti za packing, pa zihr bi se bolj udobno peljal, plus to da mas lahk lazje prestave za klance Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2024 Da tko vprasam Kolk od nas ma doma vec kot en bajk? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 pa da jih furamo al obesamo perilo gor k gorc? 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2024 Jaz vse furam, ne bit jelly k nimas takih strojev 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 S<3NEC reče pred 14 urami: Kar zanimivo, da ste bolj naklonjeni Enduracu. Sem mislil, da je gravel sedaj daleč najbolj popularen. Očitno ne med formsko publiko. Jaz do pred kratkim nisem videl smisla v gravlu, sedaj pa res ne vem več v čem se točno razlikujejo od endurance cestakov. Se mi pa zdi, da vsak dodaten mm gume pride prav po grobem terenu, ker pač ni drugače vzmeten. To sem sicer bolj hipotetično spraševal, ker imam race cestaka. Ko bom kupoval n+1 bom zato verjetno šel bolj v smeri gravla, ker bi raz z njim bikepackal. endurace požre gume do 35mm in to je kar se mene tiče več kot zadosti za vse gravel fure. sem na svojem gravelu (grizla sem mel), preden sem ga prodal vozil 35mm Schwalbe G One RS. fantastični plašči za vsak tudi precej grob makadam. težavo sem imel šele, ko je klanec prešel iz zbite površine na ~3x3cm nezbito kamenje. saj bi tudi gorc plaval v takem, a najbrž nekaj manj. karkoli hujšega se jaz sploh ne bi loteval s cestakom, niti z gravelom. brezveze. endurace > grail/grizl imo se graveli prodajajo zaradi boljših prestavnih razmerjih za navadne janeze, kot pa zaradi kompatibilnosti plaščev. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
iper_comet Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 gorann reče pred 5 urami: Da tko vprasam Kolk od nas ma doma vec kot en bajk? 6, vozim 2. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2024 iper_comet reče pred 3 urami: 6, vozim 2. Kul, jaz pa tri pa nc se ne vozim Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2024 dans sm po sihtu skocu na bajk, dezja ni blo je bila pa cesta se mal mokra Sem se zacel pripravljat za pavlica😁 1 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Aston Martin F1 team. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 Kosinus reče pred 8 minutami: Bora H. team. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 1. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 1. marec 2024 Vsaj power bo prav merlo Navedek Povezava do prispevka
dilar Objavljeno 1. marec 2024 Share Objavljeno 1. marec 2024 @Boris, sej mejbi sm te ze vprasal to, ampak kako da ne furaš Rovalk? Too little for the buck al majo internal width preozk? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 dilar reče pred 8 urami: @Boris, sej mejbi sm te ze vprasal to, ampak kako da ne furaš Rovalk? Too little for the buck al majo internal width preozk? Ker majo tazadnjo feltno 60 in sprednjo 50. Jst od aprila do novembra furam sam prelaze in mi je malo too much tudi ce oni pravijo da so super aero itd. Ko je veter iz strani mam raje nekaj nizjega. sm si za letos naroci alpinist sam se niso prsle. Skoda ker ne delajo vec clx50 k so top felge. Sm jih fural ene 4 sezone. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 6. marca dobim nov frejm pa se gledam kaj vzet Verjetno se bom stegnu po tem ali pa tanove hunt kjer ma boljso ceno ker smo dealerji Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 2. marec 2024 A se tolk miska bojis za klance Za te si pretezk debeluscek meho Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 2. marec 2024 @tiesto a si kaj ukrenil glede 4iiii😁 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 2. marec 2024 A se kaj svaljkate😁 Ej mutombo, mal sm priredil bidone🙃 2 Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 hudo, a to so direkt od cedevita limeta kantice? 4 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 2. marec 2024 Avtor Share Objavljeno 2. marec 2024 Tvoj brand, pokrovcki od vecjih bidonov so boljši, uni manjsi za 2eur so pretrdi cuclji Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 (urejano) Danes končno šel na biciklu, sem hotel do Litije, pa mi je na 3/4 poti reklo, bejž nazaj, oblaki ne izgledajo obetavno. No, me je vseeno malo opralo, ampak sem zadovoljen, ker sem iz prve roke lahko testiral opremo in oblačila, ki sem jih nabavljal pozimi. Sem pa vsaj dobil podporo lgbt 2. marec 2024 uredilo bitje Gogy 4 Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 A nisi nekaj omenjal da si nov bajk kupu? Kje so slike? Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 2. marec 2024 Share Objavljeno 2. marec 2024 gorann reče pred 8 urami: @tiesto a si kaj ukrenil glede 4iiii😁 Kurac, sm bil na vezi z tehnicno sluzbo pa so nehali odpisovat, ko sm jim omenu tezave, javijo se pa itq ne. Sm probu vse tipse na netu glede tega senzorja, pa nc ne resi tezave. Jbg Pogi watts tut v 2024. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.