BigFoot Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) Dejch reče pred 8 minutami: ker app je to pa kere achievemente si to odklenil? Tole je definitivno Strava. 8. september 2024 uredilo bitje BigFoot Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 (urejano) @Dejch Trolaš? Strava. 8. september 2024 uredilo bitje svaljek Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 svaljek reče pred 5 minutami: @Dejch Trolaš? Strava. Ne trolam, sam pač ne vem. Jaz sm uporabljam vedno default app na mobitelu. Sepravi na Huaweiu njegov Health, zdej na Samsunga pa njegov Health app. Ne me zdej linčat momci. Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Saj nič ni, malo neverjetno se mi je samo zdelo Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 dejc sam na stravi ni progressa v obliki srcka pa obarvanega v mavricno Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Dejch reče pred 10 urami: ker app je to pa kere achievemente si to odklenil? Kot so povedal kolegi, tole je Strava. "dosežki" se pa nanašajo na segmente oz. odseke, ki jih določijo uporabniki. Ko se pelješ čez kakšen tak odsek ti Strava zabeleži čas, ki ga lahko potem primerjaš z ostalimi uporabniki in/ali (v mojem primeru) s svojimi preteklimi časi. Če svoje čase izboljšaš ali pa se jim približaš (recimo 2. ali 3. najboljši čas) dobiš achievemente. Meni je ta funkcija fajn za spremljanje napredka. 1 Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Boris reče pred 1 uro: dejc sam na stravi ni progressa v obliki srcka pa obarvanega v mavricno a si siguren? za blm vem da je neki Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Boris reče pred 1 uro: dejc sam na stravi ni progressa v obliki srcka pa obarvanega v mavricno to je kr velik minus Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 @Benx a se ni hudo vozt zravn znaka za komnolom? milina stari Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 9. september 2024 Avtor Share Objavljeno 9. september 2024 To bi mogu vsak kolesaar enkrt dozivet, znak za kamenje pada Navedek Povezava do prispevka
Benx Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Prov pomislil sem: še dobr da mam čelado. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Benx Objavljeno 10. september 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 10. september 2024 14 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 @gorann pa ne, da boš zdaj samo še elektrificiran?! S tem naslanjanjem si pa še večji grešnik kot Malek Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 10. september 2024 Avtor Share Objavljeno 10. september 2024 Bom vidu, zaenkrt creo za domace okolje, pa xc mtb pri zenski Brezveze da mi specialka stoji doma. Za 50.rd si pa nabavim novega creota😄 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 Maš prav, doma naj stoji kaj drugega. Dosti sreče s prodajo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 11. september 2024 Share Objavljeno 11. september 2024 gorann reče Dne, 8. 9. 2024 at 13:58: Poglej ce mas pedala zasraufana Vse je blo fiksirano. Vse preveril in zategnil na ustrezen navor. Še vedno škrtalo ... Potem sem pa začel izključevat in postopno jemat narazen. Druga stvar, menjava pedal in na navoju ni bilo masti. Namažem in ne škrta več Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 11. september 2024 Avtor Share Objavljeno 11. september 2024 No ja pedala so😁 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Sedaj sem pripravljen na sranje od vremena 🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
BigFoot Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 ^ Ma kurc, jest se pa v dežju ne vozim. Vsaj namerno ne. Sicer na kolo redno hodim celo zimo (dokler je nad nulo), ampak samo če je suho. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Hodim s kolesom na šiht, in mi je gadno da me vedno potem skrbi kaj bo zvečer, pač nabavil sem vse kar rabim pa jebi ga kar je je... 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Kam rineš v teh poplavah, boktenimarad Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Bolš da gre z biciklom k pa s pežojem. Manj pizdarij na cesti. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 doz reče pred 2 urama: Sedaj sem pripravljen na sranje od vremena 🤣 Srecno pa po pamet, priporocam radar varia ker ti olajsa vse skup, rabis pa stevec ki podpira radar To je imo kar nujno ce si komjuter Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Ni problema, prisel sem suh imam vso opremo za dež... 4 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 (urejano) Gogy reče pred 4 urami: Bolš da gre z biciklom k pa s pežojem. Manj pizdarij na cesti. V pežoju mene videl ne boš 🤣 12. september 2024 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 doz reče pred 1 uro: Ni problema, prisel sem suh imam vso opremo za dež... Nekak te nikoli ne morm resno jemat, ko vidim te blatnike Drugače pa si dober za dež. V tej opravi lahko greš s potapljači naslednjič Ljubljanico pucat. 2 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Itak izgleda češko ampak verjemi za commuterja so blarniki absolutno obvezni... še bolj kot naprimer torba... danes sem.sw vozil po blatu ker kmetje silirajo si lahko predstavljaš kakšen bi prišel v službo 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 svaljek reče pred 1 uro: Nekak te nikoli ne morm resno jemat, ko vidim te blatnike Drugače pa si dober za dež. V tej opravi lahko greš s potapljači naslednjič Ljubljanico pucat. Mesas rekreacijo in prevoz na siht, blatniki so must have na kolesu v zodovem primeru Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 Kaj mešam ... vozi se, ergo se rekreira Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.