👽drevored Objavljeno 26. maj 2020 Share Objavljeno 26. maj 2020 ja fajn bi blo, ce bi moderatorj preimenoval ono temo in premaknil tja poste. k gorc je dal glupo ime Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 27. maj 2020 Share Objavljeno 27. maj 2020 Boris stran poglej Avant h30 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 27. maj 2020 Share Objavljeno 27. maj 2020 tale mi je res hud. Skoda da ma ta motor notr Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Sigma Objavljeno 29. maj 2020 Share Objavljeno 29. maj 2020 (urejano) hm... ok no, samo downhill je dokaj posebna zvrst kolesarjenja, se mi zdi da razen to da pač sediš na kolesu, sploh ni primerljivo s recimo tem da se s spacialko pelješ po asfaltni cesti pa soegeaš neke razdalje in hitrosti... drugače pa hvala young z gorskim kolesarjenjem sem se nekaj ukvarjal, pač če gledam to da sem z gorskim kolesom gonil v hrib na pohorje, ali pa gor po pohorju po gozdnih sprehajalnih poteh, tudi v dolino po cestah.... samo se mi tudi tukaj zdi kar razlika z downhillom, ker tam se dejansko po gozdnih poteh spuščajo dol, po ozkih poteh med drevesi, čez korenine... dokaj divje zadeve, pa tudi sama oprema in kolesa so kr drugačna... kolesa zgledajo res masivna, pa ko pridejo dol so res umazani od zemlje in blata, oni in kolesa, spodaj maš potem cevi da se lahko opereš in kolo... se mi zdi nekaj dokaj svojega tudi tak po cesti se lahko pelješ s čimerkoli, če si kot gorann ne boš kupil dresa in bidona, se boš še vedno lahko enako peljal, za downhill pa predvideam da če nimaš primerne opreme in znanja, ni ravno varno... en vem, samo pač predvidevam glede na to kaj vidim tak da bi mi blo kul kakega insajderja slisat, kako je on sploh zadel s to zadevo, kako je prisel v stik, kako se je prvic peljal.... 29. maj 2020 uredilo bitje The-Saint Navedek Povezava do prispevka
Klemzy Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 evo prvič konkretno krstil svojo mtb kariero NA eni pohorski ilegalki mal zjebal ramo. Nasrečo nič zlomljeno. KOmj čakam da grem nazaj pa tist odfuram tko k treba Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 baje da mas full hudih in dolgih trailov po pohorju. Mam frenda k dela 100km fure vse po singelcah Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 rec mu nej da gpx loge Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 lahko jih jst dol vzamem mam premium stravo Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 https://we.tl/t-EsFpSSPuWo tale je 116.08km Distance 6:20:58 Moving Time 2,549m Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 30. maj 2020 Share Objavljeno 30. maj 2020 https://we.tl/t-YbvO8e3gJC 51.07km Distance 3:03:10 Moving Time 1,503m Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 ej @Boris, kdaj uleti tarmac SL7? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 konec meseca Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 ce mas namen vzet kupi takoj ker potem bodo zaloge posle za ene 5 6 7 mesecev. Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 hehe, najprej moram videti vse konfiguracije in njihove cene (maš mogoče kak hint ), potem bom pa razmišljal. glavna fora mi je ta, da imam distributerja praktično pred vrati (djak v novi gorici), drugače bolj gledam variante canyon, rose, ipd. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 2. junij 2020 Share Objavljeno 2. junij 2020 (urejano) cene bodo kot sedaj mogoce 200-300 + Zna se zgodit da bodo dali vn samo model sport in s works. Trenutno ne vem se nic ker niso se poslali nobenega maila oz na strani dealerjev ni se nic. Vidu sm samo lani junija prototip. Najvecja sprememba bo krmilo fajfa in malenkost geometrija 2. junij 2020 uredilo bitje Boris Navedek Povezava do prispevka
schatzi Objavljeno 3. junij 2020 Share Objavljeno 3. junij 2020 kakšne ščitnike nej si kupm za furat po slo bike parkih? sam za noge al tut komolce? pa kere za noge? Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 5. junij 2020 Share Objavljeno 5. junij 2020 Jest in žena bi tudi malo kolesarila in bi rabil dva kolesa. Nisva pa nikoli preveč kolesarila. Mal sem gledal kolesa in itak pojma nimam, ok pogooglat znam shimano serije, ampak to je lahko samo zadnji menjalnik shimano XT ostalo pa smeće. Potem je tukaj še nek SRAM, ki ima samo zadaj? Kako je to za rekreativce? In ravno zaradi tega mi je v oči padel ta kolo. https://www.mojekolo.si/cube-analog-black-n-flashyellow-2020.html https://www.cube.eu/2020/bikes/mountainbike/hardtail/analog/cube-analog-blacknflashyellow-2020/ taka 2 bi kupil? Ali kaj drugega priporočate? Je to premalo denarja, ali še bolje je to mogoče preveč deenarja za 2 rekreativca? Mogoče raje treking? Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 5. junij 2020 Share Objavljeno 5. junij 2020 vredu je, podpiram 1x12 pogon in 29" kolesa, ti samo kupi. treking je bv, flikneš tle gor malo bolj "cestne" plašče in se pelješ več kot dovolj hitro tudi po asfaltu. 3 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 Tko kot je zorz povedal 1 Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 6. junij 2020 Share Objavljeno 6. junij 2020 hej @Boris, kakšno je tvoje mnenje o roubaixu oz. tistem "future shock" patentu, ki ga uporabljajo za prvo "vzmetenje". nekako mi deluje bolj gimmick kot kaj drugega in ne vem kako bi se obneslo, ko v stoje nažgeš kak šprint v klanec. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 (urejano) tastarejsi modeli ki so bili narejeni 2018 majo 3fedre in si jih lahko zamenjas ovisno o tipa voznje in tvoje teze. Ko se ti peljes in upzicas se tistega fedra ne cuti da se ti belanca pogreza. Deluje pa zelo dobro na majhnih luknjah na cestah al pa robnikih. Kar dobra zadeva zaenkrat se se ni noben od kupcev pritozeval nad tem. Pri tanovih pa lahko sam reguliras trdoto fedra. Teh bajkov se nism probal. Smo pa vceraj dobili tega. Cca 5 ur sestavljanja. 7. junij 2020 uredilo bitje Boris Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 pozabu si pedala gor dat Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 (urejano) nism ker vsak kolesar ma svoj tip pedal. In cestni in mtb bajki pridejo brez pedal 7. junij 2020 uredilo bitje Boris Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 no pol pa zvonček pa odsevniki pa lučke kako je sploh s to opremo, predvsem temi odsevniki, a pr nas kej težijo polcaji če si brez (itak so vse specialke brez Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 meni je samo enkrat tezil policaj na avstrijski strani predora ljubelj da zakaj nimam sprednje luci. Zadnjo imam vedno glih zaradi tunelov na prelazih Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. junij 2020 Avtor Share Objavljeno 7. junij 2020 A jest to prou vidim droper na gravlu Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 7. junij 2020 Share Objavljeno 7. junij 2020 no sej ti gravel bicikli tudi postajajo vedno bolj zanimivi, sploh če se človeku gre samo za dolge fure, nabiranje višincev oz. prelazov, pa ne misli ravno na dirke hoditi oz. strava KOMov loviti... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.