Skoči na vsebino

Pariz 2024

ronaldinho

Koliko medalj bo dobila Slovenija?  

61 glasov

1. 1. Koliko medalj bo dobila Slovenija?

• 0
      5
    • 1
      5
    • 2
      5
    • 3
      16
    • 4 ali več
      30

Priporočeni prispevki

quessoy reče pred 2 urama:

...najboljše je pa to, da sudje niso hoteli komunicirat s Kauzerjevo ekipo, niti jim niso hoteli pokazat videa. potem je vodja ekipe dobil nek semi odgovor - po fakin SMS-u. :ododava:

Niste prpelal pogacarja zdej se pa jebite... - some french iluminati

Povezava do prispevka
Seth reče pred 11 minutami:

Ajde Donna gremo po zlato! Sicer bo težka ker zgleda je Zhengova v top formi. 

Kaj to gledaš? 

Jutri pa četrtfinale moškega fuzbal turnirja.

15:00 Maroko-ZDA

17:00 Japonska-Španija

19:00 Egipt-Paragvaj

21:00 Francija-Argentina

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

Zdaj več nič, Vekić se je uvrstila v finale tenisa. Tam bo igrala proti Kitajki ki je danes premagala Swiatekovo, ki je nekako najboljša tenisačica zadnjih dveh let. S tem je tudi prekinila niz 25 zaporednih zmag Swiatkove na peščenih igriščih Roland Garrosa. Tak da Donno čaka zelo težko finale. 

Povezava do prispevka
Kruz reče pred 8 urami:

((ja dobro sem fural, zarotili so se proti meni, zato sem zaostal minuto za finalom)) 

No ja, sarkazem na stran, res so ga sfukali. Sem šel gledat tekmo za nazaj, ker sem zamudil njegovo vožnjo v živo in ker sem vedel, kje naj bi naredil spust, bil ekstra pozoren na tista vrata. Kauzer je speljal zadevo čisto legit, oz, če to ni bilo legit, jih še ostalih 90% ne pelje legit...

Povezava do prispevka

Po tisti operaciji kolka pred leti ni bil več nikdar isti igralec, ipak je njegova igra ogromno bazirala na fizični pripravljenosti (še bolj kot od Rafe če se to zdi sploh mogoče), ampak je še nekaj borbal v singlih in na koncu doublih. Drugače pa eden največjih defenzivnih manijakov ki je bil sposoben spravit nazaj žogice ki jih skoraj noben drug ne bi mogel. 

Povezava do prispevka
Gogy reče pred 2 urama:

No ja, sarkazem na stran, res so ga sfukali.

...ajde, recimo, da je bilo res na meji.

ko potegneš črto, je to prosta sodniška presoja. problem pa nastane, ko pri Angležu in Slovaku ob isti (no, v resnici še hujši) mejnosti takih stvari ne dosojajo.

potem pa še ta tipična sodniška ignoranca, ko nekdo želi dodatno pojasnilo, pa ga ne dobi, ker 'mi smo sodniki, smo avtonomni pri svojih odločitvah in nikomur ne potrebujemo pojasnevat'.

Seth reče pred 37 minutami:

Po tisti operaciji kolka pred leti ni bil več nikdar isti igralec

brez takšnih vrhunskih dohtarjev in fizioterapevtov, ne da ne bi več igrali profesionalnega tenisa, na berglah bi bili.

norci tipa Murray, Nadal...kako rad moraš imet šport, da kar ne moreš odnehat, kljub temu, da si praktično osvojil vse, kar se je osvojiti dalo...:worship:

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...