Interceptor Objavljeno 12. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 12. januar 2022 Js sm si pi-hole v containerju dvignu na NASu Predvsem z željo, da bi yt oglase blokiral na televizji. Ni mi lih uspelo, še vedno sekajo mimo. Maš pa drgač na gitu dumpe za blockliste. Vsak mesc updejti pa bo. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 Jz mam ublock origin in nekaj alternativnega za slabfari in se ne spomnim kdaj sem na zadnje videl reklamo na YT. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 ne gledaš na tv youtuba tam mislim da zaenkrat še ni nekega načina kako se jih lahko rešiš, kot je dono napisal tudi pihole ne reši zadeve 1 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 True, nekaj casa je un third party YouTubeTV app delal brez oglasov in je bilo zivljenje lepo, glih par tednov nazaj pa BAM, unskippable add po faci, najprej nism bil sure kaj se dogaja, sm mislu da sem napacen app mel zagnan ampak zal ne. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 Na TVju pa res ne. Sej ce bi bla res zelja bi google gladko lahko blokiral vse te adblockerje zam inzeniring bi bil malo zoprn. Tko da pomoje nas to caka slej al prej. Navedek Povezava do prispevka
nimr0d Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 []D [] []V[] []D reče pred 4 urami: True, nekaj casa je un third party YouTubeTV app delal brez oglasov in je bilo zivljenje lepo, glih par tednov nazaj pa BAM, unskippable add po faci, najprej nism bil sure kaj se dogaja, sm mislu da sem napacen app mel zagnan ampak zal ne. Tale? GitHub - yuliskov/SmartTubeNext: Ad free app for watching tube videos on Android TV boxes Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 Mislm da ne, preverim k pridem dam. Navedek Povezava do prispevka
kebab Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 Verjetno vanced (https://vancedapp.com/). Pihole ti drugače ne bo ustavil oglasov na YT, ker je samo blokira določene DNS domene, medtem, ko se videi in oglasi na YT vrtijo preko istih domen (torej če blokiraš oglase, boš tudi ostale videe). Na PC/Macu se da to lepo rešit z uBlock Origin in podobnimi extensioni, na TV oz. preko Android appa je pa to žal nemogoče. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 (urejano) Kaj pa ublock dela drugace kot pihole? Mislim, lahko blokira markup v htmlju ampak drgac pa blokira domene za ade ane? 13. januar 2022 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
kebab Objavljeno 14. januar 2022 Share Objavljeno 14. januar 2022 Nekaj takšnega, da. Razlike so npr.še v tem, da ublock deluje samo v tem browserju, medtem, ko pihole deluje za celotno omrežje (telefoni, tablice..). Pihole blokira tudi requeste ostalih aplikacij, ki telefonirajo domov, kar lahko v nekaterih primerih podre kakšno funkcionalnost. Jaz uporabljam oboje, predvsem zaradi YT oglasov. 1 Navedek Povezava do prispevka
nimr0d Objavljeno 14. januar 2022 Share Objavljeno 14. januar 2022 nimr0d reče pred 17 urami: Tale? GitHub - yuliskov/SmartTubeNext: Ad free app for watching tube videos on Android TV boxes no tale naj bi še delal Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 7. maj 2022 Share Objavljeno 7. maj 2022 A je že kdo uporabljal/uporablja RPi kot bluetooth receiver, da ima potem priklopljenega na feršterkerijo za predvajanje muzike, kot imajo te funkcije vsi prenosni zvočniki? Štimal preko 100 in 1 vodiča na RPi2B z BT modulom HC-06. Ne trzne, pa da se ubiješ. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 Jz sm ga imel nekaj casa za castat glasbo gor z maca. Povezan prek utp kablov je bil se kar reliable, ampak kvaliteta zvoka je bla pa ogabna. Pa res,casi ko sem nil obcutljiv na kvaliteto zvoka so dalec, slusalke mam na BT, ampak ta kvaliteta je bla pa totalen shit. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 9. maj 2022 Share Objavljeno 9. maj 2022 Mrhovinar reče Dne, 7. 5. 2022 at 9:59: A je že kdo uporabljal/uporablja RPi kot bluetooth receiver, da ima potem priklopljenega na feršterkerijo za predvajanje muzike, kot imajo te funkcije vsi prenosni zvočniki? Štimal preko 100 in 1 vodiča na RPi2B z BT modulom HC-06. Ne trzne, pa da se ubiješ. A kaj takega? https://www.balena.io/blog/turn-your-old-speakers-or-hi-fi-into-bluetooth-receivers-using-only-a-raspberry-pi/ Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 9. maj 2022 Share Objavljeno 9. maj 2022 Vodokotlič reče pred 1 uro: A kaj takega? https://www.balena.io/blog/turn-your-old-speakers-or-hi-fi-into-bluetooth-receivers-using-only-a-raspberry-pi/ Ta tutorial in še precej drugih, brez sadov. Neuspešno. Noče se povezat telefon z RPijem. Ni mi pa za kupovat RPi4, ker je to zopet 55€ za neko loterijo, al bo al ne bo varianto... Skratka, RPi2B z baleno, moode in volumiom ne deluje. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 9. maj 2022 Share Objavljeno 9. maj 2022 A drug telefon se tudi noče povezat? Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 10. maj 2022 Share Objavljeno 10. maj 2022 Nič, tablica, prenosnik ... Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 16. maj 2022 Share Objavljeno 16. maj 2022 (urejano) Mrhovinar reče Dne, 7. 5. 2022 at 9:59: A je že kdo uporabljal/uporablja RPi kot bluetooth receiver, da ima potem priklopljenega na feršterkerijo za predvajanje muzike, kot imajo te funkcije vsi prenosni zvočniki? Štimal preko 100 in 1 vodiča na RPi2B z BT modulom HC-06. Ne trzne, pa da se ubiješ. mogoce ma kaj s tem ker je HC-06 BT verzija 2.0+ vecina naprav dandanes je pa vsaj v 4.2, ce ne 5.0... malo pobrskaj za kompatibilnostjo 16. maj 2022 uredilo bitje DaMachk Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 16. maj 2022 Share Objavljeno 16. maj 2022 DaMachk reče pred 11 urami: mogoce ma kaj s tem ker je HC-06 BT verzija 2.0+ vecina naprav dandanes je pa vsaj v 4.2, ce ne 5.0... malo pobrskaj za kompatibilnostjo Fuknu stran, se ne jebem več s temi smetmi, ker nikoli nič ne dela oz. dela dan/dva in crkne. Nabavil namesko napravico za 30€, ki dela plug-n-play. Kolega mi je ponujal, da pridem k njemu testirat RPi4, ampak se mi prav ni več s tem za ukvarjat, kljub temu, da potencialno dobiš superiorno kvaliteto zvoka napram tej napravici, preko katere trenutno poganjam Spotify. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 17. maj 2022 Share Objavljeno 17. maj 2022 (urejano) Ce bi uporabljal audio out ti garantiram da ne bi dobil superiorne kvalitete nicemur 17. maj 2022 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Übermensch Objavljeno 26. oktober 2022 Share Objavljeno 26. oktober 2022 running on RaspberryPi 2 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 28. september 2023 Share Objavljeno 28. september 2023 Uuuu, RPi 5 pride v parih tednih Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 28. september 2023 Share Objavljeno 28. september 2023 Itak bo eno leto prej ku ga bos lahko dobu Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 29. september 2023 Share Objavljeno 29. september 2023 Kaj pa vem jz sm 4-ko mel v roku enga tedna od izida. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 29. september 2023 Share Objavljeno 29. september 2023 Ja mogoče takrat, jst sm na mojo zdej skori eno leto čakal Naročena lani septembra al oktobra, dobu sm jo letos avgusta Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 29. september 2023 Share Objavljeno 29. september 2023 Zgolj teoreticno bi naj bil RPI shortage porihtan... Kaj bo pa realno, bomo pa vidl Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.