Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 523
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    8

Vse objave od []D [] []V[] []D

  1. Release date: 2024 Enka je bila dobra igrica, upam da bo dvojka tudi, ceprav sem pricakoval boljso grafiko, kot je videti v trailerju.
  2. CE pa v ramu sam poisces in spremenis kar zelis
  3. @Vse_je_najslabse a si ok? zanc john oliver, zdej nek mamice opremljajo facebook video. oboje mi zgleda kot neki kar bi se teb mogl maksimalno gnusit
  4. Ce imas kaj pojma o igricah in ce si preigral DD1 ali DD:DA potem po petih urah ze vidis kam pes taco moli. Tipi se podpisejo pod svoje delo, tako da dokler zraven ne dodajo se disclaimerja, da so namesto placila dobil sendvic s poliko, da so preigral samo 5 ur, ostalo pa prekopiral od nekoga druzga, jih je absolutno za obsojat.
  5. To je itak bullshit, da je na PS5 manj popina kot na PCju. Ti popini sploh niso vezani na streamanje iz diska ampak nek quirk engina. Load timei so na PCju 2-3x hitrejsi kot na PS5.
  6. oz. na temle default mi vse dela, ne vem kaj sm prej delal : D
  7. V bistvu dela, pejt pod properties in compatibility nastav na proton experimental. Pa controller sm nastavil na en community layout "wasd and mouse" in mi preko gobice dela premikanje ostali gumbi pa zgleda da tut.
  8. Lahko probam, sam v storeu pise da je unsupported : D
  9. uporabnik feget, tretji iz leve kaj pa ostali gaymerji se vam kej zdi da ste vedno bolj konzervativni fasisticni naciji?
  10. pomojem so vsi docki, ki imajo "power delivery" tok dragi, razen kak kitajc k se ga jst nebi upal uporabljat ce pa slucajno ne rabis pd pa pomojem najdes ceneje napametujem
  11. ce pravs da nimas dost moznosti interakcije pol ti mogoce ta hint fali:
  12. (za)kaj si pa jako hakoval, glede na to da obstaja pirat? odlicna igrica drgac
  13. sej ze zdej vecina igric laufa z nekim checkerboardingom torej efektivno na polovicni resoluciji
  14. Evo jst po nekaj vec kot 10 urah morm rect, da sm razocaran nad igrico, sm prevec pricakoval oz. pricakoval sem nadgradnjo DD1/DA v realnosti je pa igrica v cem tudi korak nazaj in pa cist prevec enih muh in neumnosti ima za igrico izdano 2024. Od enega najslabsih designov/uporabe menijev, ne samo kb+m, ampak tudi s kontrolerjem do odsotnosti nekih najbolj osnovnih funkcij. V core gameplayu/boju sicer zaenkrat uzivam, je cisto ok narejen, ampak nebi mogel rect, da je v cemerkoli izboljsan napram izvirniku. Zaenkrat bi reku, da kolkr je bila originalna igrica kriminalno underrated in sirse spregledana, je to nadaljevanje overrated. Realno gledano in tko tut povedano, bi Metacritics oceni mogli bit glih zamenjani med njima.
  15. V kaksnem smislu se ti to zdi? Ker meni ko sem bral, se mi je zdelo kot da berem scenarij za film/serijo, tko v smislu da so vse scene tko napisane, kot ce bi slepemu opisoval nek holivudski blockbuster.
  16. ne ves sploh da obstajajo mikrotransakcije, vsaj jst zaenkrat nism vidu v igrici nic razen v steam storeju neke "DLCje"
  17. ne da se mi gledat, a je blo kej o igricah, kdaj pride 5080ti?
  18. zacel z archerjem, naredil par questov v ovodni coni in prepesacil do Vernwortha, zaenkrat igrica izpolnila pricakovanja, ma isti feel kot original in strinjam se z malodane vsem kar so kemik, vucko in kekit napisal. igrica mi je izjemno fun edino kar me res moti so kontrole, predvsem sprehajanje po menijih, sprobal s kontrolerjem in s kbm in za slednjega bi res tezko nardil slabse vse skupaj. res nobenega efforta niso vlozil v to na enem podrocju so pa presegli vsa pricakovanja in jim morm cestitat, izjemen dosezek in pomojem so lahko kr ponosni nase, da jim je ratal nardit igrico, ki zgleda kot en dogshit naslov prejsnje generacije, laufa pa slabs kot nek execandy cyberpunk z max rt. v tem oziru pa jim pa ni para
×
×
  • Ustvari novo...