Skoči na vsebino

nimr0d

Mafija
 • Število vsebin

  95
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

51 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu nimr0d

 • Butast stavek
  Kolega od Ibrahima, pa od Babilonke bratranec.
 • Skotilni dan 12. 02. 1989

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 219 vohunjenj
 1. Kje se trenutno najbol splača kupit pre built gaming pc? https://www.csl-computer.com/? https://www.alternate.de/? kje drugje?
 2. naročene še druge barve, update in 2 mesca lp
 3. Poziv motoristom, naj ne dvigujejo roke v pozdrav Palčič je sicer ugotavljal, da se hitrost motoristov tudi v času epidemije ni bistveno spreminjala, so pa tudi letos zaradi tega že izrekli nekaj kazni. Sicer je predvsem zaradi prepovedi prehajanja regij manj motoristov, je še ocenil Palčič. Komandir koprske prometne policije je ob tem poudaril, da se motoristi med sabo pozdravljajo in pri tem spuščajo roko s krmila, zaradi česar so že obravnavali prometne nesreče. Zato je motoriste pozval, naj se pozdravljajo na drug način. https://www.rtvslo.si/slovenija/asfalt-se-ni-o
 4. Nekako podobno vprašanje kot zgoraj, Sennheiser 6xx + Yamaha HS5 zvočniki. Trenutno so na komp povezani z zunanjo zvočno Focusrite Scarlett 2i2, v katero vtaknem tuki slušalke, ki pa bi jo zamenjal za nekaj bolj "primernega". Kaj bi bil best buy recimo do 200 eur?
 5. Kater servis v LJ je ok (lahko tudi okolica)? Par let vozm mopi (yamahca naked) k Primcu na Vič, pa vsakič ko ga odelem, je še dodatno nekaj narobe.
 6. po resnic povedan, se mi ne da mislim pa da je že prodan
 7. Bi kdo imel Maneater? Dam za drobiž, prevzem v LJ.
 8. Valda nism mel performance mode enabled... Fak kasna razlika
 9. nimr0d

  TV tema

  Sem updatal ja, samo mislim da je blur se vedno prisoten. Danes se malo stestiram
×
×
 • Ustvari novo...