Skoči na vsebino

nimr0d

Mafija
 • Število vsebin

  87
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

41 Jogurt

1 zasledovalec

Več o članu nimr0d

 • Butast stavek
  je doniral dvaput. Bravo on!
 • Skotilni dan 12. 02. 1989

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 415 vohunjenj
 1. Nekako podobno vprašanje kot zgoraj, Sennheiser 6xx + Yamaha HS5 zvočniki. Trenutno so na komp povezani z zunanjo zvočno Focusrite Scarlett 2i2, v katero vtaknem tuki slušalke, ki pa bi jo zamenjal za nekaj bolj "primernega". Kaj bi bil best buy recimo do 200 eur?
 2. Kater servis v LJ je ok (lahko tudi okolica)? Par let vozm mopi (yamahca naked) k Primcu na Vič, pa vsakič ko ga odelem, je še dodatno nekaj narobe.
 3. nimr0d

  Jazbina

  +1 Glede na izkušnje s pošto, bo pomoje po novem letu.
 4. po resnic povedan, se mi ne da mislim pa da je že prodan
 5. Bi kdo imel Maneater? Dam za drobiž, prevzem v LJ.
 6. Valda nism mel performance mode enabled... Fak kasna razlika
 7. nimr0d

  TV tema

  Sem updatal ja, samo mislim da je blur se vedno prisoten. Danes se malo stestiram
 8. nimr0d

  TV tema

  Kdo bo stestiral? An Update for the X900H in Germany is finally available! Let’s hope for some fixes.... : bravia (reddit.com)
 9. nimr0d

  TV tema

  Imajo ja, točno tako kot si opisal.
 10. Sicer čakam še na 120hz update, ampak zaenkrat nimam pripomb. Tud js iščem že neki časa ja, pri Igabibi mi javijo kdaj/ko bo spet na zalogi.
 11. Ugotovil sem, da se v vseh igrah zvok sliši kovinsko... Ne sliši se vse tako, ampak določeni zvoki: voda ter shield v GOW, voda v Witcherju, orožje ter govor v destiny 2 tudi astro's playroom mislim da ni čisto ok. Imam Sony x90h, ampak ostala vsebina preko TVja je čisto ok (Netflix, NEO, Youtube, ....), prav tako je ok Youtube preko PS5. Zdej ne vem, a je problem v PS5 al v TV. Na netu nisem našel še nobenega takega primera. Tudi skozi vse nastavitve (PS5 in TV) sem še, ampak nič ni pomagalo. PS5 je na TV povezan z priloženim HDMI kablom. Kaj mislite da bi lahko bilo? Edit: sproba
 12. Lahko potrdim coil whine, tud moj mal cvili.
×
×
 • Ustvari novo...