Skoči na vsebino

nimr0d

Mafija
 • Število vsebin

  167
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

142 Tabornik

1 zasledovalec

Več o članu nimr0d

 • Butast stavek
  Veliki kralj starih dni, po legendi s tremi testisi in največjo batino zapadno od Tigrisa.
 • Skotilni dan 12. 02. 1989

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 4 968 vohunjenj
 1. oprosti gospod audiofil ampak ja, imam oboje, spotify connect preprosto dela, špila muska v kuhinji, kopalnici, spalnici, telefonu, laptopu, uri itd Tidal se pa lepo da na studijske zvočnike/proper slušalke in uživa.
 2. možn, sam da tidal connect ne dela Currently, Tidal Connect works on one device at a time. This is similar to Spotify Connect's setup, but Spotify Connect supports multiroom systems like Sonos, which Tidal Connect does not.
 3. čakam še na čas: na moji strani
 4. Kolega, hvala na izjavi komentarja. Sej vemo, da se vedno da še kaj zmenit glede cene ane?
 5. nimr0d

  P: Oculus Meta Quest 2

  Prodam odlično ohranjen, malo rabljen Quest 2. Kupljen je bil oktobra 2020 na UK Amazon, tako da je priložen UK charger - po želji lahko dodam še EU adapter, se pa drugače normalno polni na vseh chargerjih, original USBC kabel priložen. Zraven dodam še grip cover za kontrolerja. Cena 250 vprašajev
 6. Prodaja se celotna zbirka serije Farscape. Diskov nikoli nisem vtaknil v predvajalnik, samo štatla je malo načeta, kot je vidno na slikah. Cena 120 EUR, prevzem možen v LJ.
 7. I feel you, lansklet se je isto men zgodil, nek gor v Polhograjskih Dolomitih. Na konc je blo tko, da sm se furov po enmu orng bregu dol, makedam, okol pa travnik pa krave. Pol je bla pa največja jeba obrnt zarad brega pa zjebane "ceste".
×
×
 • Ustvari novo...