dzuko Objavljeno 11. april 2022 Share Objavljeno 11. april 2022 Želel bi kupiti 1. knjigo iz zbirke Skrivnosti, avtorice Enid Blyton. Pripravljen sem dati 20-25 eur + poštnina. Če se komu kje skriva doma.... Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 12. april 2022 Share Objavljeno 12. april 2022 Poskusi se zdilat v kakšni knjižnici, če jo dajo za odpis. Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 12. april 2022 Avtor Share Objavljeno 12. april 2022 (urejano) Ne bi rad imel odpisane knjige. Mi je NixoN preostale preveč lepe prodal. Sej se pojavi kakšna na bolhi ali fb market place, ampak se takoj najde en, ki kupi in jo da za 40-50 eur (pre)prodajat. 12. april 2022 uredilo bitje dzuko 1 Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 12. april 2022 Share Objavljeno 12. april 2022 dzuko reče pred 16 urami: Želel bi kupiti 1. knjigo iz zbirke Skrivnosti, avtorice Enid Blyton. Pripravljen sem dati 20-25 eur + poštnina. Če se komu kje skriva doma.... Mja, na bolhi se prodaja za 40€ (https://www.bolha.com/knjige-revije-stripi-ostalo/enid-blyton-skrivnosti-zapuscenega-dvorca-oglas-4099603). Zdaj, če si pripravljen dati 25€ + poštnino, potem je dokaj isti kurac, če se probaš zdilat, da ti na temu linku za 40€ krije poštnino pa ciao? Ne bo neke bistvene razlike, ne vem. Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 20. april 2022 Avtor Share Objavljeno 20. april 2022 Malo reklame, mogoče komu prav pride...v skupini na FB https://www.facebook.com/groups/271889332880958/ se je javila neka gospa in sem dobil odlično ohranjeno knjigo za 18 eur s poštnino.. 2 Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 20. april 2022 Share Objavljeno 20. april 2022 a to so vse tok vredne? k sm pretty sure, da mam ene par komadov v eni škatli doma. Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 20. april 2022 Avtor Share Objavljeno 20. april 2022 Vredne so 40 eur po komadu, ampak moraš čakati, da nekomu fali ravno tista..celotne zbirke odlično ohranjene se prodajo seveda takoj, so pa od 100-200 eur.. Pet prijateljev prva izdaja je 500-800 eur..ampak to mi je res predrago in sedaj kupujem ponatis od Mladinske knjige...sem pa nabavil tudi Zveste prijatelje komplet zbirko..mislim da za 150 eur, videl sem pa ponudbo tudi za več, ampak to je že malo bolj specifično in se manjkrat prodaja.. Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 20. april 2022 Share Objavljeno 20. april 2022 (urejano) Fak... jaz pa bi moral imeti vse te knjige nekje po shrambah. Mogoče me zdaj končno po mnogih letih prime, da jih grem presortirat. Valjda knjig nikoli nisem metal stran, sem pa jih zložil po vseh luknjah, ko je prišlo na vrsto minimalistično pohištvo in ni blo več placa po policah. 20. april 2022 uredilo bitje tomazek Povezava do prispevka
dzuko Objavljeno 20. april 2022 Avtor Share Objavljeno 20. april 2022 Jah to so 30 let stare knjige..in ker nas sedaj v srednjih letih grabi nostalgija in pripravljamo zbirke za otroke, so šle cene v nebo.. Edina zbirka, ki jo moram dopolniti in so cene res ugodne, je pa zbirka Zlata knjiga..so pa knjige oziroma slog že morda malo preveč "starinske"..ne vem kaj bo mojima dogajalo čez par let, ampak npr. Tajno društvo PGC, Lukec in njegov škorec, Pika Nogavička, Jules Verne, Robinzon, itd...to sem po 10x prebral.. 2 Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 22. april 2022 Share Objavljeno 22. april 2022 Da si uspel Lukca in škorca tolikokrat prebrat? Jaz sem umiral od depresije ob prvem, edinem in zadnjem branju... Tajno društvo "pogin gnili cvetači" je bilo pa kul...ostale tudi Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. april 2022 Share Objavljeno 23. april 2022 dzuko reče Dne, 20. 4. 2022 at 21:42: Jah to so 30 let stare knjige..in ker nas sedaj v srednjih letih grabi nostalgija in pripravljamo zbirke za otroke, so šle cene v nebo.. Edina zbirka, ki jo moram dopolniti in so cene res ugodne, je pa zbirka Zlata knjiga..so pa knjige oziroma slog že morda malo preveč "starinske"..ne vem kaj bo mojima dogajalo čez par let, ampak npr. Tajno društvo PGC, Lukec in njegov škorec, Pika Nogavička, Jules Verne, Robinzon, itd...to sem po 10x prebral.. Meni od Zlate knjige manjka samo ena, in sicer Pod svobodnim soncem 1. del. Če kdo ima, pls pišite Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se