Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 543
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    8

[]D [] []V[] []D je zmagal 5. decembra 2023

Bitje []D [] []V[] []D je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 677 Jezus

Več o članu []D [] []V[] []D

  • Butast stavek
    Inventarna številka #69420616
  • Skotilni dan 01. 01. 1870

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 6 357 vohunjenj
  1. Gotovo najsibkejsa igrica izmed glavnih stirih naslovov originalne serije, ampak nikakor ne gre za nek cheap spin-off, ampak za delo istega studija kot GoWI,II in III. Glavna zamera igrici je, da je krajsa od predhodnikov in da je bojevanje manj kompleksno. Ceprav imas dodatek pobiranja sovraznikovih orozij (od mecev do sulic in scitov) so drugace edino kratosovo orozje vsem dobro znani Blades of Chaos, ki sicer imajo tri dodatne elemental verzije, ampak uporaba le teh ne uspe korenito spremeniti nacina bojevanja. Od boss fightov je za izpostavit dvojcek Castor & Pollux, kjer je en kul efekt upocasnjevanja casa, sicer pa nic zares posebnega. Orodnji mannipuliranje casa in podvajanja igralnega lika sicer potem dobi Kratos in mehaniki sta lepo vkomponirani v svet in resevanje ugank. Sicer pa je igrica zvesta seriji v svoji brutalnosti, monumentalnih set piecih, QTEjih in mrkosti Kratosovega pogleda. Mestoma se mi zdi da ima GoW: Ascension malenkost bolj temen pridih, tako v level designu kot likih in pripovedi. Graficno gledano je igrica bila za svoj cas zelo impresivna, zal zaradi nizke native resolucije tega ni mogla pokazati v vsem svojem sijaju, ker ima sicer po vecini lepe teksture, high-poly objekte in nasploh veliko detajlov. Razen uvodnega dela pri Hecatoncheiresu, kjer na plano pokuka za PS3 generacijo znacilna odsotnost barv, je nadaljevanje potem bolj uravnotezeno pisano in ocesu prijazno. Nekaj zajemov zaslona: Remastered verzija igrice je na voljo na osebnem PC racunalniku preko RCPS3 emulatorja. Poleg glavnih vizualnih izboljsav nastetih spodaj omogoca tudi dodatne patche/mode kot naprimer skippanje introta ob zagonu. Vizualne izboljsave: - 4K native resolucija (up to 10K) - 60 fps - boljse teksture (AF) - glajenje robov - bliskoviti nalagalni casi - moznost izklopa motion blura in depth of fielda - scalanje 2D assetov (meniji)
  2. https://www.theonering.net/torwp/2024/05/09/117942-andy-serkis-to-make-hunt-for-gollum-movie/ menda v kinih 2026 (tko pisejo novicarski portali, v rpess releasu sicer ni omenjen se mi zdi) kaksne mislte da so sanse da dobimo kej boljsega od hobbit trilogije? al pa da vsaj ne bo na nivoju the rings of power?
  3. mah to je bolj joke, ker se ne bo zares zgodil. fora je pa da je switch uporabljal isti cip kot nvidia shield tv. slednji se vedno velja za najboljsi android tv stb, je star skor 10 let pa povoz vsak drug android box, vmes je mel manjsi refresh in ker so se pred casom pojavl roumorji da bo switch2 isto nek nvidiin custom soc uporabljal, se je med fani spet pojavl upanje, da bi znal to poment tut naslendjika shielda. sam nvidia s tem shieldom precej macehovsko dela, oz. ne kaze nic da bi mel namen zadevo se kdaj hardwaresko posodobit, ni glih da niso vmes nardil ksnih cipov, ki bi bli primerni, tko da ce bi bil interes bi to ze lahko nardil
  4. morm priznat da sm ultra hyped za nintendo switch 2 ampak izkljucno ker upam da to pomeni nov nvidia shield tv
  5. lepa, samo 10 let al kolk zaostajajo za communityem ampak better late than never i guess
  6. Vazno da si se ti prisel skakat. A se ti nic drugega ne dogaja? Sad.
  7. ma sej je ze v startu F4 bil "bolj dostopen"
  8. Prisel je brezplacen patch za Fallout 4, konjzole profitirajo: - Native PS5 and Xbox Series applications. Includes performance and quality mode options. - Performance mode: 60 FPS target, 4k resolution, standard settings, relying on dynamic resolution scaling. - Quality mode: 30 FPS*, 4k resolution, ultra settings, should not require dynamic resolution scaling. ... https://bethesda.net/en/article/4RcipuAES2k0KP7eYf2DwD/fallout-4-next-gen-patch-notes Zadeva je sedaj tudi Steam Deck Verified, delal je sicer ze prej, sam kljukice ni mel (ok sej je skor 10 let stara igrica). Official Sony Gold Partner se vedno stoji.
×
×
  • Ustvari novo...