Skoči na vsebino

LeBron

Rumeni jak
 • Število vsebin

  19
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu LeBron

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Tudi mene to zanima.
 2. Ja jaz sem jo tudi pred kratkim preigral, sicer niti nisem razumel al je konec al ne, na koncu je bil big family reunion, samo naprej une cultiste se mi ni dalo naprej delat, vsaj zaenkrat ne. Mogoce se v prihodnosti lotim se to + se tisti dlc o atlantidi. Cisto prevec enakega contenta, lahko bi komot rezali pol ven. Skoda res, ker sama fransiza mi je kar se tice zgodbe res vsec, pa tudi zadnja dva settinga sta mi bla se najbolj vsec (ajde z izjemo Black flag). Samo nikakor jim ne rata nardit neki zaprav, pa jebo jih majo verjetno kr velik budget. Ampak brezveze dolgovezit prevec o tem, ker itak kot sem opazu ste imeli vsi vec al manj isto mnenje. Vallhala naj bi btw. imela najvecjo mapo, tako da realno ne vem ce se je bom sploh lotil. Razen ce presenetijo.
 3. Za platinirat Odisejo si zasluzis aplavz, glede na to kako se vlece.
 4. Assassin bi lahko pasal tudi v kakšen srednje ameriški setting...tipo med kakšno majevsko civilizacijo al neki takega...
 5. Androz dej objavi še kej slovensko obalo, že če maš turnejo po sLOVEniji.
 6. čaki malo...to ni zajebancija al kaj? original mafia remaster??
 7. Ta izjava me spomne na Dragon Ball Z s Super Saiyani...
 8. Se pravi do zdej je znanega: - igra bo laufala na vsaj 30 fps - imel boš svojo vas Looks like game of the year.
 9. LeBron

  Star Wars

  Ma ima Clone Wars sploh za burek al ne?
 10. Jaz še vedno upam na remake ta prvega CODa...
 11. To itak, ampak ni point v tem. Neumnosti si zmišljujejo. Ne smeš se zadrževat na javnih površinah, v lokalu pa lahko sediš na terasi. Totalno nelogično. Po mojem se bojijo ljudi, ki bi šlo protestirat. Pa ne s kolesi.
×
×
 • Ustvari novo...