Skoči na vsebino

XEcutIor

Rumeni jak
 • Število vsebin

  84
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

23 Fant od fare

Več o članu XEcutIor

 • Stopnja
  ravnokar sir je.
 • Rojstni dan 23. 06. 1989

Nedavni obiski profila

137 ogledov profila
 1. Nared enkrat eno ankico o tem, katera je boljša igra - Sonic 1, 2, 3 vs. Super Mario 3, World, 3D. Da vidimo tepež tipov, ki so mladost preživeli v 90ih letih prejšnjega stoletja! 😎
 2. Upam, da se bo dalo takega črnuh—, pardon, črnega kontrolerja kot je v teaserju kupit.
 3. Bloodborne (PS4) je 9.99 € v Big Bangu, kar je dober deal/steal! 👍🏻
 4. XEcutIor

  Ročne Retro Drkalice

  Tole. In pa valda ne moraš poganjati GBA igre na GB/GBC napravah (to sicer tudi ni backwards, temveč je forwards compatibile 🙃)
 5. XEcutIor

  Trenutno berem

  Nekako primerno za to, kar se dogaja trenutno v Minnesota, ZDA.
 6. Holy Sh*t! 😲 To igro (pravzaprav samo enkico) sem kupil na začetku leta! Sedaj pa dobim še 2ko čisto free! Če pa ta igra ni vredna nabave PS+, potle pa še jaz ne vem. Junij bo res zakon mesec! ^^
 7. Dam ti 10 € za NSO, ga obdržim jaz, Tetris 99 pa boš plačal sam ZS!
 8. PSN+ plačujem samo takrat (mesečno, torej), ko je kakšna (zame osebno čisto subjektivnih razlogih) dobra igra na razpolago. Nintendo sem pač moral plačat, jebat ga, ker bi rad še naprej imel tekmovanja itd. čez. XboX-a sploh ne posedujem Za PC pa nisem nič plačal, ker tudi ne igram večigralskih iger preko njega.
 9. Vi se kar smetje. Ko bo pa treba plačevati preko PCja za igranje preko spleta, takrat bo pa huda jeba. No, sej obstajajo nekatere igre že danes, za katere je treba plačati, da lahko jih špilaš. Kdor se zadnji smeji, se najslajše smeji. Pozabljaš, da ima konzola en glavni adut, ki jo nobena druga nima - in to je prenosnost. Tale prenosnost pa pride prou handy, ko te svet "odraslih" premakne ven z bajte.
 10. Tako je to. Isto sranje je tudi z Nintendom. Konec zastonjskega igranja preko spleta. Dandanes mora vsaka korporacija imeti svoje plačljivo večigralstvo.
 11. @ĆAMIR , Slovenist, potrebujem(o) tvojo pomoč!
 12. Tukaj v tej temi lahko napišete, kje se bo odvijala kakšno (eŠportsko) tekmovanje v Sloveniji in v tujini. No, pa bom jaz začel! Mladinski center Idrija vas vabi na tekmovanje v igri Super Smash Bros. Ultimate za Nintendo Switch. Dogodek bo zanimiv tudi zaradi tega, ker bo potekal kompletno preko spleta! Bo pa odprt za vse Slovence - od Prekmurja do Primorske! Kdaj? 11. junija 2020 ob 17. uri. Kje? Preko spleta! Pravila? - Tekmuje lahko do 32 igralcev. - Igra se na podlagi Single Elimination načina (če izgubiš tekmo, izpadeš). - Izbereš lahko samo enega pretepača, s katerim ostaneš do konca tekmovanja, razen, če pri tekmovanju za 3. mesto izgubiš dvoboj - si ga lahko zamenjaš. Izberi pametno! - Igralo se bo 1 na 1, s tremi življenji, 8 minut, brez predmetov, eno rundo/(random) mapo, v polfinalu pa tri runde/(random) mapo. Zmagovalec napreduje v naslednji krog. Prijava? Na FB strani tukaj (PREBERITE NATANČNO NAVODILA!!!) Nagrade? 1. nagrada: 50 € 2. nagrada : 25 € 3. nagrada: 15 € Vse nagrade bodo vnovčljive preko Nintendovega eShopa. Lepo vabljeni!
×
×
 • Ustvari novo...