Skoči na vsebino

XEcutIor

Rumeni jak
 • Število vsebin

  75
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

22 Fant od fare

Več o članu XEcutIor

 • Stopnja
  ravnokar sir je.
 • Rojstni dan 23. 06. 1989

Nedavni obiski profila

119 ogledov profila
 1. Holy Sh*t! 😲 To igro (pravzaprav samo enkico) sem kupil na začetku leta! Sedaj pa dobim še 2ko čisto free! Če pa ta igra ni vredna nabave PS+, potle pa še jaz ne vem. Junij bo res zakon mesec! ^^
 2. Dam ti 10 € za NSO, ga obdržim jaz, Tetris 99 pa boš plačal sam ZS!
 3. PSN+ plačujem samo takrat (mesečno, torej), ko je kakšna (zame osebno čisto subjektivnih razlogih) dobra igra na razpolago. Nintendo sem pač moral plačat, jebat ga, ker bi rad še naprej imel tekmovanja itd. čez. XboX-a sploh ne posedujem Za PC pa nisem nič plačal, ker tudi ne igram večigralskih iger preko njega.
 4. Vi se kar smetje. Ko bo pa treba plačevati preko PCja za igranje preko spleta, takrat bo pa huda jeba. No, sej obstajajo nekatere igre že danes, za katere je treba plačati, da lahko jih špilaš. Kdor se zadnji smeji, se najslajše smeji. Pozabljaš, da ima konzola en glavni adut, ki jo nobena druga nima - in to je prenosnost. Tale prenosnost pa pride prou handy, ko te svet "odraslih" premakne ven z bajte.
 5. Tako je to. Isto sranje je tudi z Nintendom. Konec zastonjskega igranja preko spleta. Dandanes mora vsaka korporacija imeti svoje plačljivo večigralstvo.
 6. @ĆAMIR , Slovenist, potrebujem(o) tvojo pomoč!
 7. Tukaj v tej temi lahko napišete, kje se bo odvijala kakšno (eŠportsko) tekmovanje v Sloveniji in v tujini. No, pa bom jaz začel! Mladinski center Idrija vas vabi na tekmovanje v igri Super Smash Bros. Ultimate za Nintendo Switch. Dogodek bo zanimiv tudi zaradi tega, ker bo potekal kompletno preko spleta! Bo pa odprt za vse Slovence - od Prekmurja do Primorske! Kdaj? 11. junija 2020 ob 17. uri. Kje? Preko spleta! Pravila? - Tekmuje lahko do 32 igralcev. - Igra se na podlagi Single Elimination načina (če izgubiš tekmo, izpadeš). - Izbereš lahko samo enega pretepača, s katerim ostaneš do konca tekmovanja, razen, če pri tekmovanju za 3. mesto izgubiš dvoboj - si ga lahko zamenjaš. Izberi pametno! - Igralo se bo 1 na 1, s tremi življenji, 8 minut, brez predmetov, eno rundo/(random) mapo, v polfinalu pa tri runde/(random) mapo. Zmagovalec napreduje v naslednji krog. Prijava? Na FB strani tukaj (PREBERITE NATANČNO NAVODILA!!!) Nagrade? 1. nagrada: 50 € 2. nagrada : 25 € 3. nagrada: 15 € Vse nagrade bodo vnovčljive preko Nintendovega eShopa. Lepo vabljeni!
 8. XEcutIor

  Ročne Retro Drkalice

  Poleti ti pride takšna retro naprava precej dobro v roke! Za igranje kakih starodobnih Gameboy iger na plaži, so OG GB, GBP, GBC in GBA najboljša izbira. Zakaj? Ker je zunaj sončno in sonce na današnjih LCD ekranih povzroča močan občutek bleščanja na ekranu. Ne vidiš prav čisto nič. Probal lansko leto s Switchem in lahko potrdim tole trditev. In ja, vem, da lahko igraš tudi v senci. Samo potle ni hude poante. Kot da bi igral notri na kavču.
 9. Mislim, da je moja napoved precej legit, glede na to, da jo je potrdil sam Sony in da bo igra za zastonjski download na voljo že jutri! 🙂 Za ta drugo igro, ki bo na voljo, pa se zaenkrat še ne ve.
 10. Tokratna junijska zastonjkarska PS4 različica za vse imetnike PS+ bo Call Of Duty WW2! Boljšega darila za rojstni dan v mesecu juniju si ne bi mogel želeti!
 11. Ko že govoriš o igrah - pozabil si navesti Everdrive 😉 In ja, tudi jaz ga uporabljam za nekatere igre. In kot si rekel - brez emulacije res ne gre. Je pa pri tej zadevi biti popolni purist tudi brezveze, če nimaš denarnice brez dna. Tako da ja, kaj pa vem. Nekaj vmes je za vse prav.
 12. Stari, jaz imam oboje, tako HDMI kot SCART pristop! Eno je furati HDMI-pristop za bodočo generacijo in manjko pravega "nepametnega" televizorja s SCART priključki. Drugo pa je furati SCART-pristop za našo generacijo, ki smo preživeli to obdobje vrhunsko nerealistične grafike. Ob tem moram omeniti, da uporabljam pred kratkim pridobljeni pravi CRT televizor, od sedaj že pokojne italijanske znamke Seleco. Mogoče bom kdaj naredil kako sliko moje starinske igričarske sobe Mimogrede: trenutno se ukvarjam z Uniracersom za SNES in se trudim priti dokonca v tej hudo zakon monociklistični igri, ki jo je naredil kasnejši izdajatelj franšize GTA (skupina DMA Design, zdajšnji Rockstar North).
×
×
 • Ustvari novo...