Skoči na vsebino

MisterM

Rumeni jak
 • Število vsebin

  26
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

28 Jogurt

Več o članu MisterM

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa
 • Skotilni dan 16. 11. 1981

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 003 vohunjenj
 1. Sem velik ljubitelj Bondovih filmov, od Craigovih pa mi No Time to Die zaostaja le za Casino Royale. Quantum of Solace, Skyfall ter Spectre me osebno niso preveč navdušili, ob gledanju tega pa sem res užival. Legendarni Aston Martini, nepogrešljiva ura, čudovita pokrajina v Italiji, pogumna mlada Madeline, odrasla čustvena Madeline Lea Seydoux, odlična Lashana Lynch kot Nomi in bombastična Paloma - Ana de Armas! Po ogledu v kinu sem prednaročil 4k blu-ray za v zbirko.
 2. Niti ne, notri je voda za zalivanje. Na Cipru je voda dragocena dobrina, tista iz pipe je namreč dobra le za umivanje.
 3. Saj to je zame nekako čar teh starih špilov... pa da lahko mulcu težim, da dokler ne obrne prvih treh nivojev enkice, ne sme iti delat domačih nalog.
 4. Collection je, ja. Za 5 evrov se res ne bom sekiral se pa vsekakor strinjam, da nas konstantno nategujejo s temi kolekcijami - imam tudi Megaman Collection 1-6, ki deluje solidno, medtem ko je Metal Slug collection zaradi brutalnega input laga popolnoma neigralen. Saj razmišljam, da bi si za te stare špile omislil še kakšen produkt od Analogue technologies (https://www.analogue.co/) - res vrhunske konzole, ki ne emulirajo temveč imajo FPGA čipe in lahko poganjajo tako rome kot original kartuše. Sem pa že v letih in je moj glavni sovražnik čas, oziroma pomanjkanje le-tega.
 5. PS5, novi 4k OLED TV, jaz pa še vedno najraje poganjam špile izpred padca Berlinskega zidu. In uživam. Od "novejših" pa USF4, SF5 ter Art of Rally, ki je končno na voljo tudi za Playstation.
 6. Iz DOS ere špilam Supertetris, Blackthorne, TIM2 ter Cannon Fodder.
 7. MisterM

  Ugani igro

  Hm, naj bom pikolovski ali ne? Eh, naj bo. Sango Fighter 2 je tole.
 8. MisterM

  Ugani igro

  Trantor The last Stormtrooper za ZX spectrum?
 9. Čemu bi delal neke svoje sezname in lestvice, če ne nameravaš biti pri tem objektiven. Monkey 2 je seveda boljši od predhodnika. Meni je zapomnljiv denimo Broken Sword 3, ki nikakor ni več kot povprečna avantura, a se mi je bejba protestno nasadila na tiča medtem, ko sem premikal tiste frdamane škatle. Sicer pa sem teh pustolovščin preigral toliko, da bi morda lahko izbral top 10 glede na standardne kriterije kot so dolžina, logičnost in zapletenost ugank, vmesnik, humor, zgodba, grafika in glasba. Pa tudi to bi bil projekt, ki bi se mu res moral temeljito posvetiti vsaj par dni.
 10. Ah, to je bil čas, ko je bilo še smešno videti reklamo v špilu.
 11. Drži, to je pač strojna omejitev Sonyeve integracije HDMI 2.1, ki je omejena na 32 gbps in jo Xbox nima, saj zmore "polnih" 40 gbps. Mene je motilo tudi, da se ne da nastaviti 120Hz osveževanja na vseh igrah, kar bi znatno zmanjšalo input lag, kar se znova na Xboxu da. K sreči se je odzval LG, ki je z novim firmwareom dodal boost mode v game optimizer, ki dejansko počne prav to - osvežuje zaslon pri 120Hz, kar tudi na 1080p60 zniža input lag iz 14 na cca. 10ms.
 12. Bud Tucker je zanimiva avantura, glas pa je negativcu posodil Rik Mayall, legendarni Alan B. Stard. Določeni deli so res težki, a včasih zaradi nadležnih hroščev, ki onemogočijo napredovanje. Upam, da si pridobil ustrezno abandonware verzijo, saj uradne, kolikor vem, ni. Pa ne pozabi nadeti kravate, ko greš v klub.
 13. Na Cipru smo si lahko tisti, prijavljeni v sistem javnega zdravstva (GESY), že od začetka izbirali vrsto cepiva. Za vsak dan posebej je bilo najavljeno, katere starostne skupine se lahko prijavijo preko portala za cepljenje. Iz inata sem vzel AZ, saj so imeli mnogi strah pred njo, češ, ob vseh strupih ki jih zlivam in vlečem vase, se dveh pikov res ne bom bal. Pri prvem odmerku sem imel ponoči mešanico gripe in mačka, pri drugem razen rahlega glavobola ni bilo drugih stranskih učinkov. Žal je delta kljub solidni precepljenosti (60% delno,, 53% polno) začela svoj pohod v sredini junija in tur
 14. V Nikozijo (Lefkosijo). Po obisku Erdogana dva tedna nazaj je glede Varoše velika žalost med Grškimi Ciprčani.
×
×
 • Ustvari novo...