Skoči na vsebino

XEcutIor

Rumeni jak
 • Število vsebin

  185
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

47 Jezus

Več o članu XEcutIor

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.
 • Rojstni dan 23. 06. 1989

Nedavni obiski profila

308 ogledov profila
 1. Jep! Pa zdaj še tolko folka ni, ker je bojazen pred virusom. Tako da sem enostavno moral izkoristit zadnji res sončni dan v tem tednu.
 2. Medtem, ko bi moral biti včerajšnji meet (& greet?), pa je bil na žalost odpovedan, smo ga nekateri užival nekje drugje. Natančneje, na lokalni, vaški plaži! 😎
 3. To se še spomnem, ko je konzola prišla ven 3. marca 2017. Pa je bilo zelo malo iger, pravzaprav jih je bilo tolko, da si jih lahko preštel na prste ene roke 😃 Zdaj jih je pa že miljon.
 4. To, ali pa komu, ki ima doma 3D printer, poveš, če ti lahko tole natisne: Pa bodo mulci lepo pridni.
 5. Ni, da ni, dragi VelikiŠef82! 😝 Sicer pa komaj čakam na petek, da vas vse vidim in udarimo megalomansko debato o Switchu, PS4, XboX in PC.
 6. +1! In nazadnje sem užival še v Duke Nukem 20th Anniversary Edition in ko sem končno prejel Sebulbo v Star Wars Episode 1 Racer!
 7. Ajde, Switcherji, kdo pride v petek na m33t s svojim lastnim Switchem? Jaz bom mojga definitivno vzel zraven!
 8. Stare gazde mn3njalničarji, top lokacija za se dobit! Bomo na dogodku vsi lepo častili boga Anubisa, za one, ki imamo radi sonce, pa bogu Ra! 🐫 Carski plac, prideva jaz in moja punca definitivno naokol!
 9. Jaz mam rad vampe! Sicer pa nekim Youtube stranem, ki povečini govorijo/spekulirajo ene-in-iste stvari, težko verjamem sploh.
 10. Sorry, ampak po pravici povedano, vam pizdekom ne zaupam preveč. Zato bo maska na mojem gobcu. Raje preventiva kot kurativa.
 11. Ah ja. Se še dobro spomnem, ja. Takrat sem tudi spoznal glavne mn3njalničarje s tega foruma! Fajn je blo 🙂
×
×
 • Ustvari novo...