Skoči na vsebino

XEcutIor

Rumeni jak
 • Število vsebin

  192
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

50 Jezus

Več o članu XEcutIor

 • Stopnja
  občinski vicešampinion v fafanju
 • Rojstni dan 23. 06. 1989

Nedavni obiski profila

324 ogledov profila
 1. Meh, jaz bi raje videl Sean Conneryja v tej vlogi.
 2. Po natanko 860 zapravljenih dnevih (znotraj igre!) sem končal zgodbovni del v Days Gonu. Zakon igra, sploh konec je epski. Po tem sem nadaljeval direktno z Doom Eternal za PS4 Pro in OMG, kak zakon je ta igra! 60 FPS-ov, gladkost ku maslo po ponvi, platformanje znotraj FRP-ja in 1-up so carski elementi. Druga polovica letošnjega poletja bo igrovno precej pestra!
 3. Prej si bom zrihtal takle set legic - in se, seveda pijan, spraševal, zakaj mi sistem noče delat? - kot si naložil gor Keena! 😅 https://www.lego.com/en-us/product/nintendo-entertainment-system-71374
 4. Ja, vse lepo in prav, vendar moraš imeti za to opcijo “sheckan” Switch oz. HomeBrewMenu gor na konzoli. Seveda, če to storiš, torej da jo heckneš, imaš večjo možnost, da te veliki N dobi in ti benajo NSO account. Kar je velik No-Go zame! Zatorej do takrat, ko uradno ne portajo “Commander Keen 4” za Switch, se bom moral pač zadovoljiti s “Keen Dreamsom”, ki je prišel ven že davnega 7. febraurja lanskoletnega leta na eShopu. https://www.nintendo.com/games/detail/commander-keen-in-keen-dreams-switch/
 5. Ali pa si jih potegneš dol s partisa ali thepiratebaya. Kar jaz včasih počnem .
 6. Jep! Pa zdaj še tolko folka ni, ker je bojazen pred virusom. Tako da sem enostavno moral izkoristit zadnji res sončni dan v tem tednu.
 7. Medtem, ko bi moral biti včerajšnji meet (& greet?), pa je bil na žalost odpovedan, smo ga nekateri užival nekje drugje. Natančneje, na lokalni, vaški plaži! 😎
 8. To se še spomnem, ko je konzola prišla ven 3. marca 2017. Pa je bilo zelo malo iger, pravzaprav jih je bilo tolko, da si jih lahko preštel na prste ene roke 😃 Zdaj jih je pa že miljon.
 9. To, ali pa komu, ki ima doma 3D printer, poveš, če ti lahko tole natisne: Pa bodo mulci lepo pridni.
 10. Ni, da ni, dragi VelikiŠef82! 😝 Sicer pa komaj čakam na petek, da vas vse vidim in udarimo megalomansko debato o Switchu, PS4, XboX in PC.
 11. +1! In nazadnje sem užival še v Duke Nukem 20th Anniversary Edition in ko sem končno prejel Sebulbo v Star Wars Episode 1 Racer!
×
×
 • Ustvari novo...