Skoči na vsebino

XEcutIor

Rumeni jak
 • Število vsebin

  381
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

86 Jezus

Več o članu XEcutIor

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.
 • Rojstni dan 23. 06. 1989

Nedavni obiski profila

580 ogledov profila
 1. Da ne bo pomote: sm lajkal zato, ker je uporabnik faca človek, s katerim si delim nekak skupno zgodovino v igranju legendarnega Enemy Territory-ja v istem klanu, z začetka prejšnjega desetletja.
 2. Geeka in Nerda osebno poznam! Sem jih spoznal na eni slovenski konvenciji. Pa Geeku sem prodal en Switch špil. Faca deca!
 3. Switch Pro confirmed! 👍🏻
 4. To igro bom jaz igral leta 2077 kot 88-letni nono z VR očali!
 5. Jaz! ^^ 🙋🏻 Že naročeno. In to bo šlo direktno k moji punci. Tnx, @Slinch! 😎
 6. Best Indie – A Hat In Time – The Messenger – Fall Guys: Ultimate Edition Best Soundtrack – Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Breath of The Wild – Octopath Traveler Best Art / Design – Okami HD – Breath of The Wild – Danganronpa V3: Killing Harmony Best Remake / Remaster – Xenoblade Chronicles Definitive Edition – Tony Hawk's Pro Skate 1+2 – Final Fantasy 7 Remake Best MP – Splatoon 2 – Super Mario Maker 2 – Super Smash Bros.Ultimate Best Story – The World Ends With You – Astral Chain – Night in the Woods
 7. In 2500 € v žepu, če si bo nabavil Big Boy verzijo
 8. To je glih tako, kot da bi primerjal električni bicikel z Teslo avtom 😂 Ali pa PS4 Pro s Switchem. Vsekakor, kot je Chenier_ napisal, imaš boljši, celo osvetljen zaslon. To je SP(ecial) varjanta. Zadnji uspešni primerek Game Boy obdobja. No, razen Microta
 9. Na tej FB skupini sem še jaz kar precej aktiven! Pa še en član je zelo, zelo pred kratkim dobil Game Boy Advance, tako da bi igre zihr šle takoj kot med
 10. XEcutIor

  COVID-19

  A to pol pomeni, da se ti očala nič ne rosijo? Jaz kot špeglar mam to neugodnost, da se mi vedno vsak malček rosijo. Zatorej uporabljam dnevne leče, kadar vem, da bom dlje cajta imel masko na gobcu.
 11. Ob tem je treba še upoštevati, da očitno s starostjo pridobiva na razpoznavnost, kar je pač velik plus (ali minus za kupce?) pri italijanskemu vodovodarju. Ne Sonicu, ne Crashu, ne Spyrotu ali Master Chiefu ni ratal to, kar je njemu uspelo. Uspelo mu je ožemati ljudi. Vključno z mano. Pač lahko tržijo svojo maskoto kolker hočjo. In očitno ga kar dober stiskajo skozi. Kot letošnji jabolčnik/mošt.
 12. Sploh ni slaba ta "emulacija" najuspešnejših 3D Mario špilov na Switchu! Presenečen sem nad tranzicijo aka loading timesa v samo igro - manj kot 5 sekund za boot up! Začel sem povsem kronološko: od SM64 (original igral l. 1996 na N64), dalje na Sunshine (nikoli igral, sploh ne vem, če je bila že kdaj izdana za kak drugi N sistem) in nazadnje na Galaxy 1 (tudi nikoli igral, sem pa probal Galaxy 2ko na Wii-ju). Zaenkrat sem povsem zadovoljen. Igrano seveda v modrordeči barvi Super Mana Mariota:
×
×
 • Ustvari novo...