Skoči na vsebino

XEcutIor

Rumeni jak
 • Število vsebin

  390
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

88 Jezus

Več o članu XEcutIor

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.
 • Rojstni dan 23. 06. 1989

Nedavni obiski profila

590 ogledov profila
 1. Can confirm! Ravno zadnjič sem si jo zapekel na CD-R in fuknil v moj PS1. Res je, da sta hoja in nasprotniki zelo leseni z današnjega standarda FPS-ov, ampak čez glasbo je ni v MOH-i!
 2. Jep, in zraven moraš imeti še vsaj optično povezavo. Meni je na 7.2 MB/s kar pošteno štekalo
 3. W‘ad marca letošnjega leta imam možnost igrat na PS4 Pro-jki. Framerate je lockan na 30 fps (ne gre do 60 fps-jev, žal). Kakšega bistvenega štekanja ni. Ne slišim kakšne razlike, kot če bi poganjal RDR2ko, TLOU 2ko ali Doom Eternal. Itak večinoma uporabljam slušalke, ki jih lahko komot prikljukaš na DS4.
 4. Mam kar mešane občutke glede te ponovne izdaje Mafije. Grafika je res dosti boljša. No, pravzaprav je že leta 2002 bila zelo lepa. Namreč so to bili časi, ko so prišle ven igre ala Max Payne 1ka in tko. Zdaj kar se tiče igralnost, je recimo za malenkost slabša od originala. Sploh druga polovica misije “Running Mana” je smešno lahka. In kratka. Ali pa enostavno bolj zajebana, ker se dec premika kot žaba. Kar se tiče voice actinga - tist je pa res slab. Dosti slabši od originala. V letu 2002 je bil melodramatičen kar močan. Malo iger je bilo, ki bi tovrstne elemente imeli v sebi. Zdaj, v letu 2020, pa v tej igri tega sploh ni! Vsaj zaenkrat, po drugi misije, še ne. Tak, so plusi in minusi. Bi pa vseeno dal tej remastereni Mafiji oceno med 6 do največ (in še to samo zaradi nostalgije) 8 od 10ih točk. Vidi se, da se je v nekaterih primerih Hangar 13 res potrudil. Pri drugih rečeh pa tudi dosti popušil od originala.
 5. Eh, qurc ga gleda, fizičnega! Glede na to, da imam 100+ km za vozit se do BB-ja v prestolnico, si bom nabavil kar digitalnega. In tudi glede na to, da imam 2TB SSD disk na PS4P, to ne bi predstavljalo hujšega problema
 6. Jaz si ga bom definitivno kupil. Zdaj samo še ne vem, ali fizično ali digitalno
 7. Meni dela s prve - sem pa uporabil kar iPhonov Safari
 8. Ne gre brez introta v Need For Speed 3ki! Pa tudi tale z Test Drive 6ke je precej underrated:
 9. Da ne bo pomote: sm lajkal zato, ker je uporabnik faca človek, s katerim si delim nekak skupno zgodovino v igranju legendarnega Enemy Territory-ja v istem klanu, z začetka prejšnjega desetletja.
 10. Geeka in Nerda osebno poznam! Sem jih spoznal na eni slovenski konvenciji. Pa Geeku sem prodal en Switch špil. Faca deca!
 11. To igro bom jaz igral leta 2077 kot 88-letni nono z VR očali!
 12. Jaz! ^^ 🙋🏻 Že naročeno. In to bo šlo direktno k moji punci. Tnx, @Slinch! 😎
×
×
 • Ustvari novo...