Skoči na vsebino

NightWind

Rumeni jak
 • Število vsebin

  66
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

25 Jogurt

Več o članu NightWind

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 383 vohunjenj
 1. In v cem je problem? Medicinske sestre bodo z vso pravico skandirale njihove place in pol se tiste svoje mizerne. Oboji s priblizno enako stopnjo izobrazbe, da o zahtevnosti dela ne govorimo.
 2. pejt se ucit ... they said pejt za dipl. inzenirja ... they said
 3. NightWind

  Naša mala greznica #9

  Predvsem pa ne bo vec kesa za se ubadat s tem zimskim sportom alpsko smucanje. Drag sport za nic povrnitve in za ogromno poskodb zlomljenih nog in zvitih kolen.
 4. Kam naj bi pa šli, a v tisto clusterfuck mešanico Bratušek, Šarec, Fajon, Luna, s Karlom na čelu?
 5. Logično. 50 let totalitarnega pranja možganov + kasnejših 25 let levice na oblasti (in z roko nad medijsko krajino) pusti na populaciji posledice. Populacija se pač tega ne zaveda, tako kot tisti die hard janšisti. Zanimivo opazovat te SLO fenomene.
 6. NightWind

  COVID-19

  zagotovo kak levičar
 7. Že en primer je za RTV preveč. In nato vsi ostali. Npr. razni prispevki iz prejšnjega tedna o zvijanju rok poslancem. Za razliko od privatne Nova24, ki jo levičarji po večkrat na dan še in še in še in še odpirajo. Še en primer mentalnega defekta.
 8. Še enkrat, en primer fake RTV news. In tega je še in še, navijaštva in propagande.
 9. Torej bi moral JJ dobit status kulturnika.
 10. To se od RTV tudi pričakuje, glede na to koliko denarja prejmejo in koliko še dodatno preko reklam.
 11. Medtem je RTV informativni program res vrhunec koncepta kredibilnosti poročanja, še posebno, ko jih dobijo na laži. In to v primetime odmevov/dnevnika. Najprej to: https://www.mladina.si/200494/podporniki-janseve-vlade-napadli-galeta/ Televizija Slovenija je v informativni oddaji Odmevi poročala tudi o prerivanju, do katerega je prišlo med njihovim snemanjem izjave žvižgača in izpostavljenega uslužbenca Zavoda za blagovne rezerve Ivana Galeta. Pred tem je pristopila skupina moških, nekateri so bili oblečeni v modro-rumene majice z napisi Podpiram vlado Janeza Janše. Med prerivanjem jih je skupil tudi občinski svetnik Levice, grobi pa so bili tudi do novinarjev oziroma do novinarske ekipe. "Ravno v trenutku, ko smo snemali izjavo za našo televizijo, se nam je približala skupina moških, oblečenih v rumeno-modre majice z napisi Podpiram vlado Janeza Janše in se grobo spravila na Galeta in ekipo novinarjev. Skupino je vodil izolski občinski svetnik SDS-a in predsednik lokalnega odbora stranke Leopold Žlogar." In pol jih seveda dobijo na laži: Javna RTV glih en tolk kredibilna kot Nova24. Kam smo prišli.
×
×
 • Ustvari novo...