Skoči na vsebino

LordNelloz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  48
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

11 Jogurt

Več o članu LordNelloz

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 269 vohunjenj
 1. LordNelloz

  TV tema

  Mi lahko kdo svetuje pri nakupu HDMI kabla za povezat desktop s TVjem? Rad bi mal izkušenj iz prve roke. Razmišljam o nakupu 2.0 HDMIja, dolžine 3 ali 5 metrov. Prebral sem, da lahko prihaja pri dolžini 3m+ do izgube signala, sploh pri kakih cheap kitajskih kablih. Je to res, al sem safe če nabavim 5m? Kakšen nasvet kje vzet pa katerega? Ne bi dajal 40€ za nek HDMI kabel ampak ne pa tudi 5€, pa da se pokvari čez dva tedna oziroma slabo dela. Hvala za pomoč.
 2. 5800x je ideja definitivno, ampak mislim da B350 ne podpira več te generacije? Kaj pa glede grafične, je smiseln upgrade v kratkem al rajši najprej proc pa pol vse ostalo? Edit: pardon, mb je celo x370 čeprav mislm da ne nardi neke razlike, berem tle da se da zmoddat da deluje 4000 pa 5000 serija gor ampak to se ne bi igral
 3. Kolikor vem je moj 144 oziroma 165 celo. Preverim jutri, ampak bolj verjetno ta drugi v tem primeru
 4. Iz glave ne vem zdle ga tud nimam pred seboj. En od telih dveh je skor zihr: https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-27-ultrasharp-monitor-with-premiercolor-up2716d/apd/210-aggp/monitors-monitor-accessories https://www.amazon.com/Dell-S2716DG-Gaming-Computer-Monitor/dp/B072DV4KCP
 5. Kaj je best buy za upgrade 3-letnega riga s Ryzen 1700 in 1080Ti? Razmišljam o novi grafi sam kolikor gledam primerjave se moja še kr drži, plus mislim, da je bottleneck bolj v procesorju, kot drugje. Se splača 3700 oziroma 3800? Plata je MSI-jev b350.
 6. Sem sprobal in bi reku, da je leva mal tišja. K zamenjam ušesi kot rečeno, ni več tok opazno. Sem mislu, da mogoče jst slabo slišim na levo uho al kaj, ampak sem dal sprobat mt in punci in pravta isto. Edin problem je, zdj k sm izbrsku garancijski list, da na njem ni naveden datum nakupa itd., v bistvu je popolnoma prazen. A je v tem primeru sploh možnost kj zrihtat al bl kurac?
 7. Rabu bi mal pomoči s troubleshootingom. Kako leto nazaj sem kupil na Nighthawkov nasvet AKG k240 mk II in sem zelo zadovoljen. Zadnje nekaj tednov se mi zdi, da leva slušalka malo šepa, ampak ne najdem pametnega načina za ugotovit al je res tišja al ne. Kako bi najlažje to ugotovil in kaj bi se dalo kej popravit. Imam še v garanciji se mi zdi, ampak če je možno rajši ne bi pošiljal, če ni potrebe.
 8. LordNelloz

  TV tema

  Ravno sem gledal na unieuro pa se kar še nekaj tega dobi, sam nimava nobenega filinga ne on ne jst kaj bi blo dobro vzet oziroma na kaj bit pozoren. Sej velikost je lahko tud malenkost večja, pa pravi da mu ni nujno niti smart tv, samo da je vsaj full HD kot rečeno
 9. LordNelloz

  TV tema

  Frend išče TV do 300€, zahteve so 'vsaj full HD pa okrog 40" '. Kaj je top v teh omejitvah?
 10. To je avstrijska muzika.
 11. Brez sarkazma zdj: iskreno me zanima, kakšne prednosti ima Švicarska osnovns šola pred slovensko. Česa in kako se učijo, da je tok boljše?
 12. LordNelloz

  DO YOU EVEN LIFT

  Hvala za ta big brain take
 13. LordNelloz

  DO YOU EVEN LIFT

  Jst sm že nehal hodit na žalost, was good while it lasted sam zarad narave dela si ne morem privoščit bolezni.
 14. Povej osebnemu zdravniku, da bi imel napotnico za psihiatra, ker si odvisen od iger na srečo.
×
×
 • Ustvari novo...