Skoči na vsebino

Mr.G.

Aluminat
 • Število vsebin

  96
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

36 Jogurt

Več o članu Mr.G.

 • Butast stavek
  G kot glitoris.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mr.G.

  COVID-19

  Pravijo, da imamo pr nas na šihtu pojav kovida(ne vem katerga) in da je zdej tam rdeča cona. 50m od mene.
 2. Mr.G.

  COVID-19

  Ne...samo 5. Into.ohlajenega na -20°C.
 3. Mr.G.

  COVID-19

  Včetej sm šel v Mercator. In sm vidu eno ki je imela.masko na ksihtu. A zdej so spet maske al je to bla samo ena oseba z nekakšno motnjo?
 4. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  No, husqvarna je 359, Stihl pa MS 661. Imam obe. Obe delata perfektno. Sam za frgat postane 359 malce težka. Po vseh letih bi si omislu kakšno lažjo. In sm mislu da ima VG kakšno za prodat, ker je reku da se nau tega šel. Pa ti MS 291 zdrži kakšo uro neprekinjenega dela al jo je treba kej pazit?
 5. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Eh, sm mislu da maš kakšn manjšo. Bi za frgat nucau kaj lažjega.
 6. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Tako bom odgovoril: Statistično gledano imamo v Sloveniji 2000€ plače. Kolk vas jo ima tako veliko? Zdej pa.....mene NE BRIGA s čim ali kom se grejete pozim. Sm samo predlagal rešitev. Sam sem navajen dela v gozdu, ne se bat. VG, katero Husquarno si imel?
 7. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Ne podcenjujem. Nisi odgovoril na vprašanje. Beri ŠE ENKRAT kar sem napisal. Kaj je prvo pravilo pri delu v gozdu!?
 8. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Še vedno nisi odgovoril na vprašanje....
 9. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Ti bom tako odgovoril : V vsem kar si tukej napisal imaš popolnoma prav.
 10. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Sej jest dam čist prav VGju. Previdnost ni nikoli odveč. Dokler ne sedem v avto imam 0% šans da se kdo zaleti v mene. Dokler ni iznenada padel neznan leteči predmet sred Zagreba je tud blo 0% šans da bo tisto padlo sred zagreba. Kdo'bsi mislu! Še tebi....kaj je 1.pravilo v gozdu(pri kakršnemkoli delu)?
 11. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Ti bom še enkrat PROBAL odgovoriti. V gozdu delat sam ni ne nevarno ne skrajno neumno. Sam vse skupej moraš vzet z dobro mero previdnosti in pameti. Statistika nesreč na slovenskem je malontako, no. Glej, vem iz prve roke. Nesreč se je zgodilo 99% pri majstrih gozdarjih, 1% pa pri folku, ki je hodil v gozd brez pameti. 99% nesreč se v gozdovih zgodi pri strokovnem kadru in ne pri mestnih srajčkah, ki je včerej kupu motorko. Čisto iz preprostega razloga: bojijo se motorke, strašnega črnega gozda in podivjanih divjih živali. Vemo tud kako je z statističnim gledanjem rezultatom. Sej veš
 12. Mr.G.

  COVID-19

  6-9 mesecev. Mogoče 12.
 13. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Nism ga. Sm moral sam kupt nekej druzga. Pa kdo nuca traktor? Nič ne klofotam. Nič ni iskanja. Je vse tam kot mora bit. Preberi še enkrat od začetka. In ne pametujem. Predlagam. Zarad mene se lahko vsi grejete pozimi na nafto. Sam potem NE ODPIRAJTE tem, kjer sprašujete kako si znižat stroške kurjave.
 14. Mr.G.

  Toplotne črpalke

  Jest tud cepm drva na roko. Žagam z motorko, cepm z sekirco, mečem na kamijon. Neb rad bil nesramen, ampak, potl on ni ravno za tako delo. To je tist % ljudi, ko je boljš, da kup kejšn liter plina
×
×
 • Ustvari novo...