Skoči na vsebino

Mr.G.

Aluminat
 • Število vsebin

  74
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

31 Jogurt

Več o članu Mr.G.

 • Butast stavek
  G kot glitoris.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mr.G.

  COVID-19

  Jest sam upam, da bo zdaj Srbija napovedala vojno Avstraliji.
 2. Ti dam čist prav. Ankete sem označil kot vsiljeno pošto. Mater jim....!
 3. Mr.G.

  COVID-19

  Zgleda da je vlada imela prisluhe. So jih mogl odstrant. In, evo, Nole je imel prav. Bravo Nole.
 4. Mr.G.

  COVID-19

  Še enkrat..bravo. Enkrat se mora začet.
 5. Mr.G.

  COVID-19

  Bravo Avstralci. Pravila so za vse enaka!
 6. Mr.G.

  COVID-19

  Bil cepljen prvič. Vse vprašal, po cepljenju čakal 15 minut. Vse vredu. Zarad preventive šel takoj na dva piva. Posledice.....jih ni blo. Bil cepljen drugič. Naredil enako kot prvič. Posledice......jih ni bilo. Bil cepljen tretjič. Naredil enako kot prvič in drugič in.... ....seveda, nobenih posledic. Razen to, da sedaj lahko berem SMS-je brez prisotnosti telefona (pri prvi in drugi dozi sta mi omogočila samo sprejemanje klicev). Kar mi ne predstavlja neke težave.
 7. Mr.G.

  COVID-19

  Ali so maske obvezne?
 8. Mr.G.

  COVID-19

  655 stran in še vedno se kregamo med sabo, kdo je bolj pametn....ta cepljeni al necepljeni. Medtem pa "vojni dobičkarji" polnijo svoje žepe. Joj,joj,joj. Pa nehejte se med sabo kregat.
 9. Mr.G.

  COVID-19

  Predlagam, da za 30.-31.-1. in 2. vlada sprejme zakon, da se MORAJO tako CEPLJENI kot NECEPLJENI testirat na 2h. Živel JJ. P.S. Sem dobu od vlade RS pismo. A sem car?
 10. Mr.G.

  COVID-19

  Na vsaki sliki je zrno resnice.
 11. Mr.G.

  COVID-19

  Ne papagajev žalt!
 12. Mr.G.

  COVID-19

  Mal sva zašla iz konteksta. Še zmerej ni dost šoferjev. Zakaj jih ni? Brexit s tem nima lih velike veze. Če so turki, šiptarji, čapci šli iz VB in zdej NI ŠOFERJEV, potl je PROBLEM DRUGOD. Ne v brexitu. Kot sem rekel...v celi VB ni šoferjev za bencin razvozt! Dejte no!
 13. Mr.G.

  COVID-19

  Delal bi kot tovornjakar za pravo plačo. Zakaj pa ne? Spet govorim o temu, da brexit najverjetneje NI RAZLOG, da anglež man in girl, nimata bencina. Tako, da je brexit lahko( tudi je) samo izgovor za slabo plačano delo tovornjakarja-šoferja. Zakaj bi dal šoferju cekin, če lahko pobašem v svoj žep. Zdej pa jokajo.
 14. Mr.G.

  COVID-19

  A briti nimajo nobenga domačina z CE al pa C izpitom za tist bencin vozit? Ker men nekej nikakor ni jasno. 1.Vsi šoferji so bili....nižja rasa. Ampak so imeli izpit. Imeli so tudi visoke plače. 2. Noben anglež nima izpita za kamijonček in posledično ne more voziti kamijona. 3. Za šoferja noben anglež ne bo šel, ker je plača nikakršna( na nivoju snažilke fate), posledično je blo treba čakat da pride mujo z izpitom in mu dat nikakvo plačo. Ker je mujo šel nazaj domu, anglež nima bencina. Čudno. Lahk da problem ni v brexitu.
×
×
 • Ustvari novo...