Skoči na vsebino

Mr.G.

Aluminat
 • Število vsebin

  12
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu Mr.G.

 • Butast stavek
  G kot glitoris.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Aja. Zadej so za dostop lestve, ki so pritrjene na zadnjo steno. Zelo elegantno jih spustiš dol in imaš dostop do vrat.
 2. To kar je na sliki je radio veza. Notri sta(stojiš zadaj in gledaš v prtljažni prostor) na levi strani dve postelje(pograd), ki je med vožnjo razstavljen. Na desni strani so omare za te aparature...oddajnike,sprejemnike, bla,bla. To si predelaš lahko za .....kakršnokoli uporabo. Za kabino(še vedno v prtljažnem prostoru) je pa spet en kup prostora. Mal je treba en par zadevc porihtat, pa je odlična zadeva za križarjenje kjerkoli hočeš. Najbolj tam, kjer drugi ni šans da pridejo.
 3. Kar sm slišal so v sloveniji ustrelil 5-8 volkov. Edn se je na sprehajalni poti blizu našega mesteca v vodo vrgu od žalosti, ker ga niso. Edn je bil mladič. Volk je volk, jebiga! Lovci?....no, use uredu in prav. 1/3 jih je takih, ki jim nebi v gozd spustu z puško, da si ne bodo kej nardil. 1/3 jih je takih, da jih tud nebi v gozd spustu. Bi kdo mislu, da je šel buldožer skoz gozd. Škoda gozda. 1/3 jih je takih, ker je fajn bit lovc. Sam ne v gozdu. Tako, da bo lohk volkec še naprej ovco papau.
 4. Homologacija ni noben problem. Greš ga homologirat.
 5. Lepo.....upam pa, da se vsakdo zaveda, da je potem potrebno vložiti še kar nekaj denarja in OGROMNO časa.
 6. Niti ne potrebuješ rezervnih delov. Sej nima ničesar kar bi crklno. Motor je narjen tako,da lohk notr mečeš za gorivo karkoli, pa bo špilal. Od kerozina, bencina, olja, nafte, crknjenih miši. Injektorji so taki, da se nimajo kej zamašit. Če pa že kej, nucaš 22 in 19 klujč, podereš, spihaš, pobereš vzmeti, ki so ti padle v pesek, obutaš, da ta glavno odpade in furaš dalje.
 7. Jest sm mal zamudu za kupt sam zadnji del.
×
×
 • Ustvari novo...