Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 218
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  3

[]D [] []V[] []D je zmagal 2. novembra 2020

Bitje []D [] []V[] []D je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

807 Jezus

Več o članu []D [] []V[] []D

 • Butast stavek
  ga najraje faše pod pazduho in pri tem konjsko prdi.
 • Skotilni dan 01. 01. 1870

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 348 vohunjenj
 1. allways bet on black also "cosmic red" aka pink
 2. Al pa ko je Intel naredil software, ki bo po njihovo OPRAVNOMOČIL igricarje. The N-word ma prav locen switch
 3. Pred par dnevi se je na twitterju zgodil en za danasnje case vzorcen primer character assassinationa. Jeff Leach (meni neznan) 3rd tier voice actor in streamer je bil na podlagi bolj kot ne iz konteksta vzetega trashtalkanja oklican za seksisticnega CIS nazi womenhaterja, zadeva je jasno eksplodirala na twitterju in posledicno sta ga Activision (kjer je v preteklosti delal kot voice actor) in Facebook (nevemkaksen partner) odjebala. Jaz sem od brcanja zoge na solskem igriscu, igranja SF na avtomatih, local split screena RR do kasneje prvih online multiplayer igric (DN3D, Q1, CS) vedno
 4. https://www.nintendo.com/games/detail/calculator-switch/ goty
 5. Ne k to se je zgodil v 4 biomu
 6. Jst Silphium vedno preberem Sifilis. Drgac mi je pa pr zadnjem runu igrica bugnala, ni mi pokurila figurice astronavta, ceprav sem ga imel. Da je zadeva se bolj sladka, se mi je to zgodilo takorekoc po koncanem boss fightu (akct4, hyperion), v glavnem glih ubijem bossa, zenska se ze veseli, da je koncno spet tisina, od spredi ne prihaja vec nobenih izstrelkov nakar me od zadaj (al pa mogoce od zgoraj) zadane neki in umrem, ceprav sem mel astronavta se.
 7. +1 Carsko da so tut tretjo sezono napovedal za 2022.
 8. Lej vsi vemo, da je to fake master race urbana legenda, ki izvira iz nekih izjav kravatarjev, ko so probaval zagovarjat svoje produkte. V konzolec izbi jocker foruma pa noben ni tega propagiral, pa tut ce bi nek random posameznik to tu neironicno navajal je neumno zdej to posplosevat na celoten konzolec, tko da odjava desno zgoraj.
 9. Ne vem kdo dvomi, zadeva izgleda super, sploh za tak mali studio, sam ni pa treba pretiravat, da noben ni/nebi opazil, ce nebi DF izpostavil. Sicer pa hvala za opozorilo, bomo nehali debatirati o vizualni plati igrice in se posvetili samo s tvoje strani odobrenim temam, prosim in hvala ze v naprej za seznam.
 10. Za vse ki pravte, da niste opazl, da zadeva native laufa na ful nizji resoluciji kot 4K, glih zdele zamujate zoom meeting, da se mal pogovotite s kolegi: http://www.zveza-slepih.si/2021/05/petkova-zoom-kavica-25/
 11. Haha, huda debata. Jst bi sam povedal da mi je ultra smesno, ko bigboss spet komentira kako je zgodba razocaranje in mors bit zapusen filozof da kaj razumes a tip rushal cez igrico in spet nic bral itd.
×
×
 • Ustvari novo...