Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 531
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    8

[]D [] []V[] []D je zmagal 5. decembra 2023

Bitje []D [] []V[] []D je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

3 617 Jezus

Več o članu []D [] []V[] []D

  • Butast stavek
    Inventarna številka #69420616
  • Skotilni dan 01. 01. 1870

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 6 319 vohunjenj
  1. ma sej je ze v startu F4 bil "bolj dostopen"
  2. Prisel je brezplacen patch za Fallout 4, konjzole profitirajo: - Native PS5 and Xbox Series applications. Includes performance and quality mode options. - Performance mode: 60 FPS target, 4k resolution, standard settings, relying on dynamic resolution scaling. - Quality mode: 30 FPS*, 4k resolution, ultra settings, should not require dynamic resolution scaling. ... https://bethesda.net/en/article/4RcipuAES2k0KP7eYf2DwD/fallout-4-next-gen-patch-notes Zadeva je sedaj tudi Steam Deck Verified, delal je sicer ze prej, sam kljukice ni mel (ok sej je skor 10 let stara igrica). Official Sony Gold Partner se vedno stoji.
  3. []D [] []V[] []D

    Fallout

    Prisel do konca sezone, precej smeti serija, razen produkcije in par kul momentov je precej neizkoriscen potencial. Od igralcev edino goggins delivera nek konsistenten soliden performance, mogoce ker je res typecastan, denzel iz wisha je obupen, sam verjetno predvsem zarad gnilega lika ki ga more igrat. Main plot je ok, sluzi namenu, ceprav je na 100km viden plot twist, ker je itak najbolj klisejsko vse skupaj. Nesmiseleno mi je sicer tole s cold fusionom, ker ne zgleda, da bi pomanjkanje energije bil najvecji problem oz. ovira na povrsju, sploh glede na to da ma vsaka obleka celico, ki lahko stoletja poganja cel vault, celico pa pozna vsak redneck, torej ocitno niso neki izjemno redkega. Nasploh se mi zdi cel svet, folk in dogajanje v njem shizofren. Drugace je svet v Fallout igricah tut quirky al kako bi reku sam na nek razumen in konsistenten nacin, kle je pa ogromno enih scen, ki so bolj cringe od DaCapo postov v konjzolcu, nasploh mi je writing vecini obupen, eni dialogi so borderline retarded, kle so mogoce prevec zvesti Bethesda igricam, ceprav takoh wtf momentov kot kle niti v igricah ni.
  4. Potem naj clovek raje RoboCop: Rogue City, ki ima boljso grafiko iz UE5 seta in tudi secer je boljsa igrica.
  5. najveciga kar loh, nima veze kolk si stran
  6. Kaksne neumnosti so to, vsaka igrica je lahko se boljsa, ce ima se boljso grafiko. Kle je 6 let vmes pa ena generacija konzol, igrica pa zgleda bolj kot ne isto. Res da je ze prva igrica na dolocenih mestih zgledala skor fotorealisticno, predvsem kaki gozdovi pa sploh z uporabo kakih modov, sam vedno je se prostora za izboljsavo.
  7. Release date: 2024 Enka je bila dobra igrica, upam da bo dvojka tudi, ceprav sem pricakoval boljso grafiko, kot je videti v trailerju.
  8. CE pa v ramu sam poisces in spremenis kar zelis
  9. @Vse_je_najslabse a si ok? zanc john oliver, zdej nek mamice opremljajo facebook video. oboje mi zgleda kot neki kar bi se teb mogl maksimalno gnusit
  10. Ce imas kaj pojma o igricah in ce si preigral DD1 ali DD:DA potem po petih urah ze vidis kam pes taco moli. Tipi se podpisejo pod svoje delo, tako da dokler zraven ne dodajo se disclaimerja, da so namesto placila dobil sendvic s poliko, da so preigral samo 5 ur, ostalo pa prekopiral od nekoga druzga, jih je absolutno za obsojat.
×
×
  • Ustvari novo...