Skoči na vsebino

dijo_porko

Rumeni jak
 • Število vsebin

  108
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

46 Jogurt

Več o članu dijo_porko

 • Butast stavek
  Poslednji jamski človek.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. dijo_porko

  Cestna golazen

  Girmay je moral v bolnišnico po bizarni nesreči na odru za zmagovalce, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Girmaya je namreč po nespretnem odpiranju šampanjca v oko zadel zamašek. Nadaljevanje Gira je za 22-letnika pod vprašajem. Takoj po podelitvi so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bližnjo bolnišnico, kjer bo ostal čez noč, nato pa bo v sredo zjutraj ekipa Intermarche-Wanty-Gobert po posvetu z zdravniki sprejela odločitev o nadaljevanju Gira.
 2. dijo_porko

  Knjižni predlog

  Sem bral samo njegovo Drugo svetovno vojno. Kar zanimivo insajdersko čtivo, če te ne moti samopoveličovanje.
 3. dijo_porko

  FlixBus

  Na mednarodnih progah ne mores koristit notranjega prometa ali tako nekako
 4. dijo_porko

  Pravkar pogledano

  Metal Lords https://www.imdb.com/title/tt12141112/ High school film na temo metala. Čisto kul film z odličnim soundtrackom, ko ti zapaše dati malo možgane na off. 6,7/10
 5. dijo_porko

  Pravkar pogledano

  King Richard 7+/10 Zgodba o še enem očku, ki misli, da so (bodo) njegove hčere najboljše tenisačice na svetu... Fak, ta človek je res ubrisan tja v butico, že zaradi tega je film vreden ogleda. Čeprav Willa Smitha ne prenašam, moram rečt, da je to vlogo odigral zelo dobro.
 6. dijo_porko

  Pravkar pogledano

  CODA https://www.imdb.com/title/tt10366460/ Izjemno dobro narejen (predelava francoskega filma sicer) o slišoči punci iz drugače gluhe familije. Glavna igralka mi je bila izredno simpatična. Ne manjka smeha, drame... 8.1/1 The Adam Project https://www.imdb.com/title/tt2463208/ Lahkoten time travel filem, ki se ne trudi biti preveč resen, po eni strani me štosi preveč spominjajo na Deadpoola... Dober soundtrack... Jennifer Garner ušesa preveč štrlijo.. 6,5/10
 7. dijo_porko

  Grčija

  Najbližje nam iz Trsta ena linija, iz Benetk pa 30 https://www.volotea.com/en/destinations/
 8. dijo_porko

  Grčija

  Mislim, da mi je Volotea odpovedala ene 5, če ne več, letov v zadnjih 2 letih. Dobro, nekaj jih je bilo v na začetku Covida, so znali pa tudi januarja odpovedat za julij. Potem sem sicer videl, da so nekaj teh letov spet vrnili "na spored". EDIT: za letošnji julij mi ga še niso odpovedali
 9. Od danes Peaky Blinders. Malo se bojim, da bo s smrtjo igralke, ki je imela vlogo Polly, serija zgubila del privlačnosti.
 10. dijo_porko

  Dokumentarci

  Slučajno naletel na tale dokumentarec na Netflixu, je kr odfukana zgodba: https://www.imdb.com/title/tt15101956/
 11. dijo_porko

  Pravkar pogledano

  Munich: The Edge of War https://www.imdb.com/title/tt7475578/ Kar kul politični triler(?), fino je, če malo poznaš ozadje dogodkov v tistem obdobju, ni po resnični zgodbi. blizu 7/10 Jeremy Irons je pa odličen.
 12. dijo_porko

  Peking 2022

  Pa pomoje še Fak, zihr pa nism
 13. dijo_porko

  Peking 2022

  Škoda za danes za mal tapravga vetra. Na splošno so me pa naši jinxal do zdaj (glede na mojo napoved da bo 1 medalja), ampak jim prav nič je zamerim, bi se lahko večkrat tako zgodil. Zdaj pa res ne bo več nobene
 14. dijo_porko

  Peking 2022

  Danes zacetek. Napovedujem eno medaljo, mesani skoki.
 15. dijo_porko

  Pravkar pogledano

  The Courier https://www.imdb.com/title/tt8368512/ Dobro speljan vohunski film, ki stavi na karakterje in ne na akcijo 7+/10 Riders of justice https://www.imdb.com/title/tt11655202/ Odbita akcija s prebliski odfukanega humorja 8/10 Začel sem gledati tudi French dispatch, ampak sem se ustavil nekje na 3/4 filma in se mi ga ne da pogledat do konca. So mi sicer všel Andersonovi filmi, ampak ta fim mi pa deluje preveč zmedeno.
×
×
 • Ustvari novo...