Skoči na vsebino

colonel Tavington

Rumeni jak
 • Število vsebin

  76
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

94 Jogurt

Več o članu colonel Tavington

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 407 vohunjenj
 1. colonel Tavington

  COVID-19

  Jeeeez kolk maš pol BMI? oz. a je fiksno neka meja za kile?
 2. colonel Tavington

  Foundation

  Jest sem v roke vzel tut knjigo in mi je oboje kul. Po prvih poglavjih mi deluje, da je serija si vzela kr precej svobode pri adaptaciji zgodbe in mogoče ni to tolk slabo, ker je zadeva zelo gledljiva. Lee Pace pa Jared Harris sta zakon.
 3. @Slinch Se pardoniram za nerodno izrazoslovje. Prvi navedek se nanaša na prolog oz. umestitev prostora/glavnih likov v zgodbo, ker očitno uletimo nekje na sredi, ko je že konflikt v teku. Drug navedek se nanaša na podajanje faktov npr. tm ko pride do masovnega napada, se familija A kriči: "familija H nas napada". Ko vids glavnega A zaklanega, se tm en dere "prislo je atentata". Jest bi namesto tega želel da npr. v prvem primeru vidm fatsota H kak ukaže napad. V drugem pa kak Izdajalc dejansko začopati gunga in kak še prej sabotira zadeve. Ne da nam en to pove od A
 4. Biased Nisem bral knjige in zgodba je mogoče odlična ampak ni podana na razumljiv način za nekoga, ki je ne pozna. Ma če bi naredil pol minute scrolling teksta v smislu star wars/nek prolog kot je v Lotru 1, bi neznalcem precej pomagal. Pa motil me je "razlaganje" z besedami in ne z dejanji. Verjamem, da je bil težak izziv tole narest, sploh ker je vidt, da niso neki rezal karakterjev ven. Ampak bi raje tole vidu kot serijo kot pa film(a) v taki obliki. Se pa strinjam, da je vsak kader umetnina zase ampak celokupno mi je bilo kar mučno potrpet čez celo dolžino.
 5. colonel Tavington

  COVID-19

  @nimious Nisi debil samo pač ne gledaš na cepiva, kot na nekaj kar zaščiti populacijo in ne samo posameznika. Da, otrok kot posameznik nima od cepiva toliko koristi kot kdo, ki je kronični bolnik. Ampak če se dovoljšen procent populacije precepi, okreva hitreje in se zmanjša hitrost širjenja virusa. Hec je, da se ne morejo vsi ljudje cepit. Če imaš imunski sistem prestreljen/jemlješ imunosupresive, ti cepivo ne pomaga, ker ne boš mogel proizvest protiteles. Ampak tle te pa zaščiti precepljena populacija, ki zavre širjenje virusa. In to rabi ljudstvo doumet. Ne cepiš se
 6. colonel Tavington

  Dexter

  Mnja not terrible not great. Se pa strinjam, da sodit celo sezono po prvi epizodi je mal bedno. Sploh ker Hall še vedno ve kaj dela in so moral predstavt novo okolje. Še najbolj mi je bila moteča Deb. Harrison zgleda kt wildcard.
 7. colonel Tavington

  Foundation

  Ne vem kaj folk joka. Men je čist kul sci-fi. Po tistem ke sem šel gledat Dune (predenj se kak ventilator oglasi; nism bral knjig in pred ogledom filma ni blo disklejmerja, da jih moraš, če hočeš da ti bo dogajal), mi je tole kar popravlo okus. Upam, da pride še kaka sezona.
 8. colonel Tavington

  COVID-19

  Genialno. Sam še čakam, da NIJZ odpre OF račun, kjer namest mesečne naročnine rabis poskenirat QR in pokazat osebno. In če si cepljen maš dostop do vsebin najbolj vročih slovenskih medicinskih sester in zdravnic.
 9. operator: "Koliko solzilca rabijo protestniki?" dream team: "Da"
 10. Pogledov sm Vigil. Ok britanski krimič, ke se delno dogaja na podmornici. Rose Leslie za spremembo zažvali žensko namest John Snowa. Je pa par stvari blo mal motečih. Kadrov s spomini je čist preveč in mal sem dobil filing, da so tam zarad dolžine. Pa ene tranzicije med kadri so se mi zdele čudne. Precej likov je švoh razvitih pa bi si želu mal več njihovga ozadja kot pa samo od glavne protagonistke. Pod črto je pa dokaj solidna zadeva.
 11. Kak boš to dokazal oz. kako boš dokazal, da je bil namen prijava iz zlobe? Pomoje še bolj napsihiraš prave žrtve, da ne prijavjo pravih kršitev v strahu, da v primeru nezadostnih dokazov in padca ovadbe, one same fašejo ISTO kazen, kot bi jo moral njen storilec.
 12. JaJo razložu Zucku, da je situacija resna in morjo za vsako ceno preprečit Zoranu objavo meeting placa
 13. Aja jutr uleti Merklova, da ji Borči podeli red za zasluge. Zoran bo očitno zrihtal špalir.
 14. bojda sta hotli na wc v štacuno brez pct pa so jih na vratih obrnil pa varkiča sta ju pol zadržala pa klicala policijo bogve zakaj vitez brez belega konja pride na sceno drama EDIT:to se govori na redditih, tak da 'rekla kazala' znabit da sta ble kej pametne al pa sta varkota hotla bit mal jaća god knows kva je blo res
×
×
 • Ustvari novo...