Skoči na vsebino

Doppelganger

Govnač
  • Število vsebin

    488
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

469 Fant od fare

Več o članu Doppelganger

  • Butast stavek
    Se zvečer preobleče v Zvončico in spusti svoje seme v eter.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 682 vohunjenj
  1. Za kronicno uporabo se šteje da 14 dni zapored vsak dan pokonzumiras 60g alkohola. To so 3 pircki na dan.
  2. Matr, ko sem googlal mi je skos metalo neke potečene oglase na bolhi, da bi pa sam preveril, mi pa na kraj pameti ni prišlo, hvala.
  3. Ima kdo kak link, kje bi lahko naročil semena za cepljenje paradižnika? (Maxifort, Estamino, Vigomax, Beaufort...) Edino kar mi uspe najti je nek prodajalec na amazonu, ki Estamino dostavi v roku enega meseca, pa bi si mogoče želel kej prej sejat.
  4. Doppelganger

    iOS

    Iz androida sem presaltal na ios, na nov telefon nisem prenasal nicesar, le staro sim sem dal not. Danes sem z iphonea poslal sms kolegu, odgovor pa sem dobil na star telefon, ki notri nima sim. Odgovor sem prejel v obliki RCS sporocila na starem telefonu. Sicer mi ni blo jasno kako so odgovori prihajali na star telefon, ampak sem sklepal da so RCS sporocila vezana na nek acc ki sem ga mel vezanega na star telefon. Zato sem na starem telefonu naredil factory reset in upal da bo to resilo problem. Ampak ne, še vedno ne prejemam njegovih sporocil. Kaj sem falil?
  5. Dej če misliš kupit, odpiši na ZS, prosim.
  6. Dejmo prodat še ta Snap, da lahk prah pobrišem, tema se pa zaklene. 10€+ptt
  7. Doppelganger

    Pravkar pogledano

    Meni je bil poleg omenjenih všeč tudi Girl, Interrupted (Let nad kukavičjim gnezdom za jezne najstnike). Mal bolj lahkoten in ne tok kvaliteten je tudi It's Kind of a Funny Story, ki je za enkrat pogledat, kaj več pa ne.
  8. Arceus prodan, ostaja le še Snap.
  9. Nižam ceno posamezne igre na 25€ + poštnina. Na voljo sta še obe Pokemon igri.
  10. Pice na podobno vižo imajo tudi v piceriji Čebelica na Izlakah, če je komu Ptuj predaleč. https://pizzerija-cebelica.si/
×
×
  • Ustvari novo...