Skoči na vsebino

Doppelganger

Rumeni jak
 • Število vsebin

  332
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

130 Jezus

Več o članu Doppelganger

 • Stopnja
  Se zvečer preobleče v Zvončičo in spusti svoje seme v eter.
 • Rojstni dan 31. decembra

Nedavni obiski profila

318 ogledov profila
 1. Doppelganger

  Ugani igro

  Tudi jaz jo poznam s taistega cdja.
 2. Doppelganger

  Ugani igro

  Mah brezveze, iz prve. Js sm igral ob izidu, mi je blo kr kul, noben presežek sicer, ima pa svoje momente. Ponovno naložil lani, igral dve uri in dal dol. edit: vidim da je 2 napovedana za letos, ha
 3. Doppelganger

  Ugani igro

  The curse of monkey island?
 4. Hvala vsem! Mat fotr pa sestra so že zgubili okus, najprej so me kurcal da je pire premalo soljen, ok I can take that, ko so pa začel jamrat da je zelje brez okusa pa smo vsi vedl kok je ura. Jutri nekje od 1 do 2 mamo test, js v enem avtu, ostali v drugem, bomo vidl kaj bo.
 5. Doppelganger

  Ugani igro

  Haha ja, tole je original slika, čeprav jaz se ne spomnim tok kockaste xD Sem pa igral na PC, bla je del nekega EA bundla (skupaj s Fifo, NfS, pa se dvema, ki se jih trenutno ne spomnim) Prejšnjo sliko sem mel občutek, da sem dal prevelik block size za pixle, da bi blo prepoznavno, tko da takle mamo. Vem da je bla neka mapa, kjer so bila tla črno leskatajoce barve, vmes pa neke poti označene z vijoličnimi talnimi lučmi, itak mi je kot mulcu padla čeljust do tal.
 6. Doppelganger

  Ugani igro

  Špil je imel noro zabaven hotseat multi.
 7. Ne, fora je da se sestrin fant zarad narave dela testira skoraj tedensko, prejšnjo sredo je blo še vse kul. Najvecja verjetnost je fotr s sihta alpa že prej omenjeni tip. Mal me skrbi za dedota, ki ne zvi z nami in sma ga obiskovala le js alpa fotr, z maskami seveda. Zdej zadnja dva tedna niti v flat nisma šla, tko da upam je blo to dost safe.
 8. Zbolela je cela familija razen mene, popoldne klice un z najvišjo vročino dohtarja in se zmeni za test, js pa za sporhetom kuham caje, mleko z zajblom&medom, pa južno
 9. Doppelganger

  Ugani igro

  @Ćamir (izbrisani) dej nek hint pls, tale sonic je ustavil tok teme
×
×
 • Ustvari novo...