Skoči na vsebino

Doppelganger

Rumeni jak
 • Število vsebin

  414
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

294 Fant od fare

Več o članu Doppelganger

 • Butast stavek
  Se zvečer preobleče v Zvončico in spusti svoje seme v eter.
 • Skotilni dan 31. decembra

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 874 vohunjenj
 1. Vidim prvo in si mislim "o kok kul, lej k ma vijoličen meč, kjut", pol pa odprem spoiler, ka si ti ja nor, prvič v življenju me je narisana oseba privlačila in ga nisem občudoval samo zaradi tehnike same. Is this what 2D love feels like? Prva in tretja nsfw sta bolani, presegel si samega sebe. :O Edit: NPM resnice, ko začneš prodajati waifu pillow prve me prosim kontaktiraj, hvala
 2. Nastavljeno mam dnevno sledenje neki temi preko maila, kjer v nastavitvah sicer piše, da naj bi dobil vso novo vsebino prejšnjega dne na mail, ampak v mailu dobim samo 5 postov in ne vse nove vsebine. Se da to kako spremeniti?
 3. Doppelganger

  Mizarjenje

  Berg je najbrž zafilal svojo upload kvoto in bil primoran brisati stare priponke, da je lahko naložil nove. Nerodna reč ja:/
 4. Doppelganger

  Trenutno berem

  Zbirka kratkih sanj, iskanj in razmišljanj. Zgodba katere konec mora vsak najti sam. Deloma služila kot navdih za Jodorowskyevo (?) Goro.
 5. Jaz naredim tko da raztegnem testo in ga dam na peki papir, obložim, poberem s pekacem in dam za dve minuti v pečico. Ko se testo spodaj zapece, odstranim peki in pečem do konca. 65% hidracije, hlebček lepo pomokas preden ga greš raztegovat. To da se ti peki zapeče na testo prvič slišim, maš dost segret kamen? Se pa pridružujem nasvetom za lopar, čeprav me že zdej mrazi ob tem kako bom spravil pico gor.
 6. Levi gumb "Klik za izbiro datotek" bo tapravi.
×
×
 • Ustvari novo...