Skoči na vsebino

MorskaGlista

Rumeni jak
 • Število vsebin

  710
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

MorskaGlista je zmagal 24. februarja 2021

Bitje MorskaGlista je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

419 Fant od fare

Več o članu MorskaGlista

 • Butast stavek
  skače z ritko na svečko.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 332 vohunjenj
 1. Ja če je salmoreznica tukaj in salmoreznica na bolhi, potem je verjetno res salmoreznica, ni kaj diskutirati
 2. Dej utemelji malo to, ker sem glih mislil nabavit.
 3. Visoka teža je itak problem modernih mopedov, ker nanje navesijo toliko elektronike in asistenčnih sistemov (plus težki izpušni sistemi zaradi strogih euro norm). Po mojem nekaj dosti izbire nimaš, razen tega, kar si že sam ugotovil. Mogoče bi bilo za pogledati/probati še Nordena. XR900 so pa precenjene smeti, meni je občutek na tem motorju krneki, slabo narejen, celoten agregat delajo Kitajci (Loncin). Ne, da jih preziram, ampak za to ceno 100x raje kupim kaj drugega.
 4. Faking CVT menjalnik je drugače top, posebej za starejše ljudi, ker je vožnja super enostavna in tekoča.
 5. Sem dobil enak občutek tudi jaz, tudi, kar se motociklov tiče. Nove stvari so tehnološko itak bolj napredne, po kvaliteti izdelave in občutku pa deluje vse ceneno (govorim o vozilih, cenovno dosegljivim nam, navadnim plebejcem).
 6. To je recimo čisto normalno na Korziki, tudi ponekod v Franciji. Če izpostavim en primer, ki se mi je dogodil - za večerjo je namenjenih 30 miz za 4 osebe. Prideš tam z boljšo polovico in kljub temu, da je 15 miz še popolnoma prostih, te posedejo k nekemu drugemu paru, ker jim je škoda praznih stolov in ker itak vejo, da bo tako ali tako na koncu vse polno. In če zavrneš jih prav malo briga. V Sloveniji sicer tega še nisem doživel.
 7. Ni baš neka mastna akcija, na Mimovrste je 355€. Ko prišteješ poštnino in nekaj razlike v davku prišparaš glih za eno štruco kruha.
 8. MorskaGlista

  Android

  Ja ampak dodatna SIM, mišljeno kot druga številka na istem paketu? Drugače (velja za A1) lahko imaš 2 SIM kartici z isto številko, vendar seveda ne delata hkrati. Aktivna je tista, iz katere si na zadnje opravil klic. Npr. Imaš telefon A in telefon B, vsak s svojo SIM kartico, vezano na isto številko. Če bo trenutno aktivna SIM kartica v telefonu A, bo telefon A zvonil, ko te bo kdo klical. Takoj, ko pa boš opravil klic iz telefona B, bo potem ta aktiven in bo torej zvonil telefon B, ko te bo kdo klical, telefon A pa bo "mrtev". V bistvu neuporabno, razen, če imaš 2 tel
 9. Meni je na GSu zaribal kardan, tako da ne vem, če je glih boljša opcija, je pa res bolj primeren za lenuhe. Nabavi scottoiler pa boš imel mir.
 10. MorskaGlista

  Android

  Ta Google dialer, ki je nameščen na večini Android telefonov v EU, ima opcijo zaznavanja in kenslanja spam klicev. Nisem pa še poskusil, če deluje ali ne.
 11. MorskaGlista

  Android

  Xiaomi 12 znižan na 550€ pri Banggood https://m.banggood.com/Xiaomi-12-Global-Version-Snapdragon-8-Gen-1-50MP-Triple-Camera-67W-Fast-Charge-Wireless-Charge-128GB-256GB-6_28-inch-120Hz-AMOLED-Octa-Core-5G-Smartphone-p-1941422.html?akmClientCountry=SI&utm_campaign=xiaomitoday&utm_content=10192&p=VW02109859850201704F&cur_warehouse=HK&ID=628785163024416246444
 12. MorskaGlista

  Samsung

  To torej pomeni Fan Edition, da je samo za prave fene, ki tolerirajo takšne zadeve
 13. Če bi se jaz vozil sam, bi si za takšne poti omislil kakšnega Himalayana. Res, da ne gre nikamor, je pa komot in po tem, kar sem ga uspel sprobat, bi rekel, da prideš z njim res kamorkoli.
 14. Jaz sem precej fural in Trail Attack 2 in TKC 70. Kar se mene tiče zmaga TKC70 pri vsem - večja kilometraža, bistveno boljši oprijem na makadamu (ker Trail attack je obična cestna guma in spredaj v makadamu plava), na asfaltu ne opazim neke razlike, obe sta super. Imel sem tudi TKC70 rocks, ki je pa krneki. Malo boljši oprijem zadaj v makadamu, kilometrina pol manjša kot TKC70, glasna pa kot prasica. Po mojem je za en navaden cestni motor TKC70 super izbira za nezahteven off-road (=makadam in ne prevelike kamne).
 15. Na osmand deluje. Evo na primer osmand uporablja open street mapse. Preverjeno open street mape delujejo tudi na Garminu (testirano na Zumo 595).
×
×
 • Ustvari novo...