Skoči na vsebino

Niblonian

Rumeni jak
 • Število vsebin

  150
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

37 Fant od fare

Več o članu Niblonian

 • Stopnja
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ne ti si resnicen in mi obstajamo samo zato ker ti hoces da obstajamo.
 2. vse je subjektivno, nic ni resnicno
 3. rad imam fantazijo sm ne tok da bi hodil na neke rituale in da bi dovolil da mi govorijo kaj smem in kaj nesmem delat u lajfu. Baje da je moral sin. Ampak sam ce vrjames v to. Podobno kot zmaji. Obstajajo samo ce vrjames v njih
 4. samomori so dovoljeni samo ob uradnih urah
 5. 01 520 99 00 – Klic v duševni stiski (vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj) ce bos kdaj slucajno rabu.
 6. https://www.netflix.com/title/80992784 Dragons Dogma se je pojavila na Netflixu
 7. ubistvu fun topic, kok mate kej ostali? jaz mam: ps4: digital: okroglih 50 fizicne: 66 switch: digital: 47 fizicne : 4 lol
 8. Fak iskreno po danasnjem razocaranju z temi preorderji si bom raj sestavu nov komp
 9. D2 ma crossplay in dela like charm, sam igram u sluzbi med downtimeom preko stadie in doma na ps4 in iskreno rabis 4 klike da nardis crosssave. Nemski uradni playstation store naj bi odpru preorderje jutri enkrat. https://www.gameswirtschaft.de/angebote/playstation-5-ausverkauft-ps5-kaufen/ Sam iskreno ne vem kako. Trenutno te pelje playstation hardware store na trgovine kjer je ze vse razprodano. Razen ce bojo neki svojega odprli.
 10. fak no dobesedno pobirajo dnar brez da bi zagotovil da bo konozola dostavljena. Keri papki. Kaj ce bi prvo dobil cifro glede dejansko zaloge?
×
×
 • Ustvari novo...