Skoči na vsebino

G.T.I.

Govnač
 • Število vsebin

  182
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

118 Tabornik

Več o članu G.T.I.

 • Butast stavek
  papuča

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 324 vohunjenj
 1. G.T.I.

  COVID-19

  Ne me jebat kaksna retardiranost Hojsa
 2. Uf Ouch Not much at all Kena, to je pa tudi to
 3. G.T.I.

  [multi] Diablo 4

  Nevem no, Path of Exile je kinda potisnil build variety na nov level, to kar je v D3 izpade kot nek idle mobile game ki se igra z dvema gumboma napram PoE.
 4. G.T.I.

  [udarna] avto tema

  Tudi ne vem kaj je point tega na splosno, dobesedno minimalne razlike razmerij, pac v periferiji je manj nemcev kot francozev ker so cenejsi, to je pa to, komot bi naredil za celo drzavo.
 5. G.T.I.

  COVID-19

  Mislim ne vem, glede na to da se oznacuje kot gripo, je priblizno isten princip tudi pri cepljenju/prekuzevanju ane, to so vse imunosti z omejenim casom trajanja, ni to nekaj novega v virologiji.
 6. G.T.I.

  COVID-19

  Za sproscanje ukrepov je prekmalu, so sele od ponedeljka. Razen ce so to od prehoda v rdeco fazo samo to je bilo ze par tednov nazaj. Vec testiranja nima nekaj veze bolj se splaca gledat % pozitivnih.
 7. Levica normalna opcija, kaj to berem Tako ja, iz enega pola populizma v drugega, briljantno.
 8. G.T.I.

  COVID-19

  Dokaz da zaradi vakcin kriticno zbolevajo mlajsi ne pa da pomaga! Lp, Hordak, niminous, bleachedwhatever, Paladin aka angelb
 9. Gladko Retardi so oboji, samo en od njih zna imet vsaj red v hisi. Kar je faking lowest of the low bar ampak sirotinja nima luksuza bit izbircna. Levicarska koalicija bi se sesedla v roku par mesecev po tem ko ne bi nic naredili, ker se itak ne bi mogli strinjat.
 10. Tudi naslednje volitve ce ne bo nekega novega obraza z novo stranko. Niti pod razno ne volim nobenega od teh nesposobnih klovnov.
 11. G.T.I.

  COVID-19

  Kolega, tole se zelo komunisticno slisi.
 12. G.T.I.

  COVID-19

  Nope, nisem noben fan Roga, nikoli nisem niti bil tam, niti nisem imel posebne zelje se druzit z tamkajsno klientelo ker niso moj cup of tea. Moje zivljenje je normalno potekalo brez da bi kdaj Rog mi bil ovira, veckrat sem imel tudi opravke okoli tistega obmocja, pa sploh nisem vedel da je to to do relativno nedavnega. Skratka, ratalo je meni in Rogu da sva zivela vzporedno ne da bi imela ob tem vpliv oz vedela drug za drugega. Realno me za njih boli kurac, ampak to tud pomeni da tudi ne bom kampanije proti njim zganjal ce name ne vplivajo na noben nacin. Bom pa priznal da neizmerno uzi
 13. G.T.I.

  COVID-19

  Pazi to ker ti bom blowal mind zdele The mumps component of the MMR vaccine is about 88% (range: 32-95%) effective when a person gets two doses; one dose is about 78% (range: 49%−92%) effective. 1 dose of single-antigen varicella vaccine is: 82% effective at preventing any form of varicella. Almost 100% effective against severe varicella. Guess what, nobeno cepivo od ze obveznih ni 100% efektivno, in nekateri ne preprecijo bolezni ampak samo hujsi potek (hm, sounds familiar) Zakaj se vseeno cepi z njimi tudi sirso publiko je koncept "herd immunity", ki se ne z
 14. G.T.I.

  COVID-19

  Isto logiko lahko uporabimo za droge in skvotanje v Rogu, nevarnost teh ljudi je zanemarljiva, vpliva na zelo majhen procent populacije, se manj jih zaradi tega umre, zakaj bi rabili ukrepat okoli tega. And yet, si se en teden vzigal pa masturbiral ko so ga izpraznili in zaceli rusit. Kot sem rekel, ne se nekega libertarca pa borca za osebne svobode delat ce si dejansko samo nek zaplankan frustriran slovencek.
×
×
 • Ustvari novo...