Skoči na vsebino

G.T.I.

Govnač
 • Število vsebin

  228
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

178 Tabornik

Več o članu G.T.I.

 • Butast stavek
  papuča

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 422 vohunjenj
 1. Ironicno si ti problem Gatsu, obviously ni konzol ce hoardajo po 3 nekateri (tud jest sm dobil 2 )
 2. G.T.I.

  COVID-19

  Ocitno bodo e-uprava prijave migrirali v ta nov sistem, nocem vedet kako bo to izgledalo ker bodo lahko ljudje 4x prijavljeni s tem
 3. G.T.I.

  COVID-19

  Preko tega appa? Na kateri tocki, prisel sem do tam ko das telefonsko pa obkljukas, naprej raje nisem klikal.
 4. G.T.I.

  COVID-19

  Kdo upa stavit da ce si ze na seznamu preko zdravnika pa se se enkrat preko tega prijavis da te da na rep seznama?
 5. G.T.I.

  Delo od doma

  Tole je zelo odvisno od tega kje delas pa kaj delas, ce delas neke rutinske zadeve pa samo eksekucijo po nekem predefiniranem planu, potem ja, can work, se posebej ce ni res velika firma. V moji firmi je pa ratalo kar hitro opazno veliko ljudem da so ratali problemi remote, ker smo vecja firma z ljudmi na vec projektih, kar pomeni v praksi da ce hoces en 10 minutni sync, bos najdel slot v calendarjih nekje cez 2 tedna, medtem ko bi se v officu zmenil tako da bi samo nahitro videl ce so vsi oz vecina tam v tistem trenutku in resil on the spot. Walls of texts na Slacku pa tudi niso pretira
 6. G.T.I.

  COVID-19

  A zna kdo razlozit za kaj za kurca maturante cepijo? Prvo kot prvo, niso rizicna skupina. Drugo kot drugo, astrazeneca (in pfizer) ima 2 odmerka, narazen sta trenutno dana 12 tednov, pa 21 dni po drugem odmerki traja da si considered safe. Kar na trenutnem timelinu pomeni septembra. Kaj za kurca je namen tega, da bodo lahko sli na pozno morje preden se zacne studijsko leto?
 7. Iz zaupnih virov sem izvedel da so bili obtozeni dijaki skrivni clani podmladka globoke drzave imenovane PIONIRCKI, seveda strici iz ozadja niso mogli te skrivnosti pustiti da se razkrije zato so aktivirali najvisje eselone, menda je ukaz prisel od murgeljskega palcka osebno.
 8. G.T.I.

  Naša mala greznica #9

  Haha, Ceferin super butthurt, opleta levo desno boli ga kurac. Mislim da se mora malo umirit pa mikrofon mu morajo vzet izpred njega.
 9. G.T.I.

  Naša mala greznica #9

  Kaka premier liga, govorimo o top 4 trophy
 10. G.T.I.

  Naša mala greznica #9

  Arsenal pljuva v svojo skledo, edino lovoriko ki so jo imeli sanso naskakovat so naredili irelevantno.
 11. Komedijant, izdal so igro ki je izgledala jebeno genericna v trailerjih, bla v development hell in mogla bit do neke mere reworkana, javno rekli da morajo prestavit da bodo lahko spravili igro na vsaj nek "decent level" in ko so jo shipnili je bila precej broken in po vseh indijcih neprelomna v vseh pogledih, ne bo na noben top 10 al pa 20 last gen seznamov prisla in pol take poka? Mislim da bo svet prezivel ce ne dobimo Days gone 2 lol.
 12. G.T.I.

  COVID-19

  Nikjer nisem napisal da je Janso imet bolje oz da ga preferiram na oblasti, ampak tud se ne mislim zadovoljit z opcijo "samo da ni Jansa". Jansa je driska v tistem primeru, ce ni bilo dovolj jasno.
 13. G.T.I.

  COVID-19

  Sure, razlozi zakaj potem opozicijskim strankam ne raste podpora ampak pada Pac upam da ne bo nekega razocaranja naslednje leto ko bo celavi domoljub spet nabral gladko zmago ce ne mislijo kaksnih novih obrazov na nasprotni strani predstavit.
 14. G.T.I.

  COVID-19

  Jansa izgublja podporo ker je odkrito pozresen in hoce ideolosko spucat medije in institucije, ukrepi nimajo tukaj kaj dosti zdraven. Za primerjavo, zacetek junija lani je imel SDS vec kot 10% narast podpore po prvem valu corone ko je bil hard lockdown, kraja pa napadanje je bilo pa se bolj skrito in subtilno.
 15. G.T.I.

  COVID-19

  Dej modelcek, nisem noben fan Janse, in trenutno se krade, omejuje demokracijo in ustrahuje levo in desno, samo dejmo se ne slepit da trenutno ne izbiramo med drekom in drisko. Ja ena je marginalno boljsa, ampak to je very fucking low bar in ne spremeni dejstva da oboje smrdi do high heavens.
×
×
 • Ustvari novo...