Skoči na vsebino

sekretar

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    60
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

5 Jogurt

Več o članu sekretar

  • Butast stavek
    Najraje liže usmrajenega krapa od nazaj

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Tole sem zasledil prejšnjič in se mi je zdelo zanimivo, če bi koga zanimalo: https://www.facebook.com/events/3453983208026983 Me zanima, koliko je tovrstna scena (vključno z državno podporo) kaj razvita v drugih državah vzhodne Evrope in, morda bliže nam, na Balkanu. Ker Poljska je ipak malo razred zase, že samo zaradi velikosti.
  2. sekretar

    Monitorji

    V drugem delu tega članka nekaj backgrounda o Eve, firmi ki dela na tistem čudežnem monitorju. Očitno niso čisti šarlatani, so pa startup, ki je v preteklosti naredil kar nekaj napak. https://www.engadget.com/eve-v-second-generation-2021-150019873.html
  3. NAJGRŠA: - Telstar Arcade (hands down) V zadnjih letih: - PS3 Super Slim . . . - Xbox One - PS4 Pro NAJLEPŠA: - Xbox One S . . . - Nintendo New 3DS (kremno bel) - PS2 - PS2 Slim - PS4 Slim
  4. sekretar

    Monitorji

    Čakaj, mar ni cel point stadardov, kot je VESA, v tem, da je zadeva stoposto kompatibilna (za kar morajo poskrbeti tako proizvajalci monitorjev kot proizvajalci držal)?
  5. sekretar

    Tek

    Počekiral obe, žal nikjer ni več na voljo moje cifre ... Vseeno hvala! sem si shranil za v bodoče. Če ima kdo še kak predlog, dobrodošlo.
  6. sekretar

    Tek

    Lahko priporočite kakšno legit evropsko trgovino za tekaške čevlje, ki pošilja v Slovenijo? Naroil bi en NIke model (tekaške, ampak bolj za šetnje), pa jih je zmanjkalo na uradni strani.
  7. Ravno prav za drugo rundo peespetk. Upam na bundle
  8. sekretar

    Monitorji

    @Vodokotlič Se da pri tebi vzet tudi na firmo?
  9. sekretar

    Apple

    Kje imate sicer navado kupovati nove Mace, pri naših zlatarjih, ali naročate iz tujine?
  10. sekretar

    Monitorji

    Ne pravim, da ne zveni predobro, da bi bilo res, ker ipak stvar odkljuka bolj kot vse na wishlistu za sodoben monitor. Ampak vseeno, daj mi pokaži 4K 144Hz HDMI 2.1 HDR600 monitor. Zdaj gledam na Geizhalsu in ne vidim ničesar, kar bi prišlo blizu tem specifikacijam. Me pa iskreno zanima, zakaj nihče še ni naredil česa podobnega. So tu posredi dejansko tehnične omejitve, ali pač firme vejo, da bodo lahko še vsaj nekaj let cuzale potrošnike z izdajanjem vseh možnih kompromisnih kombinacij zgornjih specsov.
  11. Ploščice in po vzorcu sodeč plastičen prt od babice. Briga te, 100" TV & PS5 kar v kuhinji.
  12. sekretar

    Apple

    Jaz imam trenutnega MBPR-ja že sedem let in ga bom zagotovo imel še leto ali dve leto oz. kolikor bo pač trajalo, da Apple izda drugo generacijo ARM čipov (potihem še vedno upam tudi na 14" MBP ). Uporabljam pa za pisarniško delo, brskanje & video, vektorski dizajn, obdelovanje fotk ter občasno lahkotnejši video editing (čeprav slednje nikdar ni bila zares zadovoljiva izkušnja). In za razliko od ostalih izdelkov prve generacije, mislim, da tu ni bojazni, da bi Apple Mace z M1 kakorkoli opustil, ker po celostno hw+sw izkušnji ipak ne gre za nekaj povsem novega. Še vedno je to pač laptop z MacOS-om, tako kot števelni Intel based Maci, ki jih bo Apple najbrž podpiral še vrsto let. Se pa strinjam z Areyjem, da če bi jemal zdaj, bi zagotovo vzel verzijo s 16GB RAM-a.
  13. sekretar

    Monitorji

    Hm, tale Dell S2721DGF izgleda kar sweet. Škoda edino, da nima USB-C inputa.
×
×
  • Ustvari novo...