Skoči na vsebino

Smoki

Rumeni jak
  • Število vsebin

    166
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

61 Jogurt

Več o članu Smoki

  • Butast stavek
    ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Smoki

    Primera Division

    To sezono ali forever? Po zadnjih dveh sezonah sodeč bo težka.
  2. Smoki

    Primera Division

    Včasih je bil Messi magnet, zdaj je pa po moje vse kar te pajaci privabi v Barcelono sonce in bližina plaže. #partyboyz
  3. Smoki

    Primera Division

    Če ti tako praviš. Drugač pa hvala za razlago - res nimam pojma o teh novih piramidnih sistemih.
  4. Smoki

    NBA tema

    Kak je to All Star brez Poli salame? Krneki.
  5. Smoki

    Primera Division

    Denar je denar samo in zgolj če ga dobiš in te "sponzor" ne pelje žejnega čez vodo in ti ne plača. 100 mio € ni 100 € in teh sto iskat pri nekem random ponzi projektu...what could go wrong? Za Crypto.com sem slišal oz. najprej videl v F1 karavani in njih jaz vseeno ne bi primerjal z nekimi random Polka-mojstri. Imajo kljub vsemu že nek renome in sistem kreditnih kartic in vsega...so v bistvu neke vrste banka.
  6. Smoki

    Primera Division

    OK, Spotify še gre skozi, medtem ko sem šel pogledat kaj ta Polkadot je...pa samo :facepalm: Ko smo nazadnje imeli tako zgodbo v športu, kjer nek kvazi digitalni žeton projekt postane športni projekt je šla tista ekipa (kolesarska sicer, ma vseeno) v bankrot. Polkadot ROFL, jfc kam je padla ta Barca, to sploh ni več smešno.
  7. Eno je, da gre najbogatejši Zemljan v proizvodnjo pogledat rakete in mal počvekat z delavci, se pokazat in polurkat malo kako svari tečejo in vmes posname še promo video za YT. Neki drugega je pa ta narcisoidna samopromocija, kao glejte mene jakega CEOja Iskre, ki delam v proizvodnji plastike, ker nimamo dost delavcev...in ta Iskrovec po tem res izstopa. Like, nagravžno preveč izstopa.
  8. Smoki

    COVID-19

    Hudicu je vseeno, lopato dobis v roke v vsakem primeru, prostor za trakom tudi, bais sine, premog caka! Se eno vprasanje, sodelavci se po pisarnah pregovarjajo, da je pozitiven AntiGen test pri zenski lahko pokazatelj nosecnosti (in ne Covida= - jaz trdim da ne - a se blamiram? Se mi zdi, da sem ta fact nekje zasledil enkrat..
  9. Men je ta narcisoidnost slovenskih managerjev in CEOjev zanimiv fenomen. Zakaj recimo nikol ne vidis Philipsovega CEOja delat v proizvodnji in se bahat s tem? Al pa Elona kako sestalja rakete in Tesle? Al pa ... Tko prav uno - mi smo Iskra, mi smo kult, mi smo VEC!
  10. Smoki

    Toplotne črpalke

    Hvala, hitro in popolno okrevanje ti zelim!
  11. Smoki

    Cestna golazen

    Popolno okrevanje mu zelim!
  12. Smoki

    Naša mala greznica #9

    Definiraj De Jonga, ker Luuk ni naprodaj!
  13. Smoki

    Naša mala greznica #9

    Kaj se to z Jojotom dogaja, spet nima motivacije za fuzbal in spet je zabredel v psihicne tezave... Kaj je tokrat, prvic je bila kombinacija zenin ljubimec + covid...kaj pa zdaj?
  14. Smoki

    Cestna golazen

    Ta zgodba se bere huje kot kaka holivudski krimic, s tem da na trenutke nisi ziher a je to res krimic al bolj parodija...
  15. Smoki

    Toplotne črpalke

    Domnevam da je govora o notranji enoti TC, torej znotraj sistema kjer se nastavlja krivulja, tempratura vode ipd. Sem cez vikend mal pogledal menije ampak nisem nasel nic taksnega, je mozno, da je to pod servisnim menijem (kamor nimam dostopa)? Me res matra firbec kok je razlike. Mitsubishi Ecodan.
×
×
  • Ustvari novo...