Skoči na vsebino

dio1ds

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    36
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od dio1ds

  1. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Zakaj bi me motilo, če Ham ni prvak letos? Kaj misliš, da je tako težko počakat eno leto?
  2. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Boli nas kurac za Maxa ali rekorde Ham. Večino nas moti, da je bedak, ki je nedorasel položaju, odločil kdo bo prvak, namesto, da bi se to odločilo na stezi po že znanih in do sedaj uporabljenih pravilih. Kar je pa še huje, postavil je nek precedens, ki pravi, da lahko direktor dirke samovoljno bere pravila in odloča, kako se bo sodila na dirki, vse to v imenu senzacionalizma! Če to ni dovolj za vse pizdenje, pa res ne vem kaj bi vam bilo dovolj! ps: Pa tale Masi je odgovoren za sranje v celotni sezoni, ne samo za zadnjo dirko, on je tudi odgovoren za sramoto v Spaju!
  3. dio1ds

    Naša mala greznica #9

    Dobra novica, Michael Masi bo, po trenutno neuradnih govoricah, sedaj, ko je konec sezone F1 dobil novo začasno službo. UEFA je neuradno potrdila, da je trenutno je že v pogovorih s PSG in Manchester Cityem, da bi bil sodnik na njihovih tekmah v Ligi prvakov, Čeferin je baje že rekel, de se strinja s tem. Vsi prisotni v pogajanjih si želijo njegovega znanja, da bo naredil iz CL še večji spektaktel, obenem pa je tudi na mizi možnost podaljšanja pogodbe za sojenje na prvenstvu v Quatarju.
  4. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Dobra novica, Michael Masi bo, po trenutno neuradnih govoricah, sedaj, ko je konec sezone F1 dobil novo začasno službo. UEFA je neuradno potrdila, da je trenutno je že v pogovorih s PSG in Manchester Cityem, da bi bil sodnik na njihovih tekmah v Ligi prvakov, Čeferin je baje že rekel, de se strinja s tem. Vsi prisotni v pogajanjih si želijo njegovega znanja, da bo naredil iz CL še večji spektaktel, obenem pa je tudi na mizi možnost podaljšanja pogodbe za sojenje na prvenstvu v Quatarju.
  5. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Kako veš, da se ne bi udaril? Sainzu se je šlo za uvrstitev, ker je bil Ferrrari v boju z McLarnom. Mogoče se bi, mogoče se ne bi. Ker je Masi odločil, kdo bo prvak, tega ne bomo nikoli vedeli.
  6. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Preostra kazen je vredna debate. Prilagajanje rezultata direktorja dirke in FIA je pa obsojevanja vredno!
  7. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Saj ni problem v SC, problem je v tem, da so se samo določeni lahko unlapali. Zakaj se recimo še ostali niso mogli, mogoče bi pa še Sainz Jr. napadel Ver in bi se moral Ver braniti? Najboljša rešitev bi bila, da se pusti kakor je in bi moral Ver prehiteti ostale, če bi mu ratalo, se danes ne bi nihče ukvarjal s tem! Alternativa bi pa bila red flag, standing start in oba na rdečih gumah in bi enako imeli spektatkel, pa tudi nihče ne bi imel problema s tem! ps: Vsa svinjarija je tukaj na Masiju in FIA, Red Bull, Ver, Mercedes ali Ham nimajo tukaj bistvene krivde, ampak so samo žrtve bedaka, ki ni dorasel svojemu mestu!
  8. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Upam, da boste enkrat dojeli, da ni problem v tem, da je Max postal prvak, ampak, da je FIA odločila prvenstvo. In tole ima lahko veliko bolj dolgoročne posledice, kot pa en naslov prvaka. Mercedes je pričakoval, da bo FIA upoštevala napisana pravila, in sprejel na podlagi teh podatkov odločitev. ps: Predstavljate si naslednje leto, kjer Lec zmaguje s 100 pikami 4 tekme pred koncem, potem se pa FIA in direktor dirke, recimo Masi, odloči, da Ferrari zaradi prevelike prednosti, ne sem voziti na zadnjih 4 dirkah in potem spremeni odločitev in se spopadeta Nor in Lec na zadnji dirki, ter ima Lec star motor, Nor pa čisto novega, da je zadnja dirka bolj zanimiva in imamo spet spektakel! ps2: Tukaj lepe rešiteve sploh ni in je tudi ne more biti, tudi če Mercedes uspe s svojo pritožbo, ker Ver bo še vedno prvak, Ham pa tudi ne bo postal prvak, mogoče bo pa FIA plačala konkretno kazen in bo Masi odletel!
  9. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Nobenega ne moti, da je Max prvak, nobenega ne moti, da pri vsakem SC en profitira in en izgubi, Vse pa moti, da imaš pravilo, ki je znano in se ga upošteva leta in leta, potem imaš pa bedaka, ki zaradi senzacionalnosti unlapa samo določene in odloča dirko in zmagovalca prvenstva. Če bi se upoštevalo pravilo, ki se ga je ves čas upoštevalo, bi sedaj bil Hamilton prvak, ker bi morala biti dirka končana pod SC! ps: Pa to ne pomeni, da si ga Max letos ni zaslužil ali, da je česar koli kriv on, ali Red Bull! ps: Pa letos ni edinič, da je Masi dal dirko preko SC Maxu, spomni se Spaja, kjer dirke sploh ne bi smelo biti, ker tistih par krogov za SC je bila čista farsa in posmeh F1!
  10. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    ps: Sedaj imamo pa ta rezultat, sicer dvomim, samo recimo, da CAS odloči, da je bila zadnja poteza neveljevana, glede na tekoči pravilnik, je to celo možno in postavi rezulat recimo na predzadnji krog. Boš vesel z rezultatom? ps: Ali še huje, odloči, da sta oba prvaka Hamilton in Verstappen?
  11. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Predstavljaj si, da Ham dobi 5sek za nevračanje mesta v prvem krogu, Max pa mora biti manj kot 5 sekund za Ham, obenem pa mora prehiteti vse, ki so bili med njima. Bi mu ratalo, mogoče? Bi bilo manj zanimivo dirkanje, skoraj 100% ne!
  12. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Sam imam radikalno idejo, kaj pa, če bi enostavno samo upoštevali tekoča pravila?
  13. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Saj večine ne moti, da je Mad Max prvak. Moti pa vse, da je Masi kreten, ki bi moral izgubiti službo že nekaj dirk nazaj!
  14. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Kdor koli bi bil prvak bi bilo zasluženo, ali Mad Max ali Ham. Samo, da pa Masi dirigira, kdo postane prvak je pa svinjarija prve vrste! Michael Masi bi moral po današnji dirki letet in imeti prepovedano udestovanje v motošportih!
  15. dio1ds

    Formula 1 S2020E2

    Tole je bila sramota za F1. Pravilo je, da se lahko vsi unlapajo, ne samo tisti pred Verstappnom!
  16. A že? So pa dolgo časa rabli? Katero naslednji Anime bo Netflix uničil?
  17. Edina dobra zadeva tega je kakovst animacije, vse ostalo je sramota za ekran. Sploh pa zgodba, Kevin Smith je navadna korporativna pi**a!
  18. dio1ds

    M.O.D.O.K.

    Cool zadeva, če je komu dogajal Robot Chicken mu bo tudi tole dogajal!
  19. dio1ds

    Premier League

    Rangick je odlična izbira, sploh, če bo potem tudi imel funkcijo DoF oz. nekaj podobnega in se pripelje poleti Eric Ten Haga ali nekoga drugega, ki sledi njegovi poti nogometa. Upam, da se bodo potem te poti tudi držali in bodo tudi nakupi sledili tej poti. To manjka Unitedu že nekaj časa in resnično upam, da bo Rangick naredil svoje in je dobra izbira! Ima pa Merson tudi delno prav, da Rangick ni glavni trener, ki bo v United naredil čudeže, a tudi ni mišljen za to na dolgi rok. IMHO so tud Glazerji nekako dojeli, da trenutna pot ni prava izbira in da rabijo pomoč in sam upam, da bodo Rangicka tudi poslušali v prihodnje!
  20. dio1ds

    Foundation

    Kruta kazen za Azuro.
  21. Plus, da so izbral karakterja, ki se celo zna pretepati, ne pa nekega lepega brezvezneža, ki nima pojma o tepežu, kakor v Iron Fistu... Minus, da so izbral neko igralko, ki nima nobene kemije z glavnim igralcem!
  22. Meh, film bi moral biti R rated. Carnage je eden izmed najbolj sadističnih in morilskih karakterjev v stripih, tukaj pa nič od nič...
  23. dio1ds

    Kaj se trenutno predvaja?

    Glede Narocs: Mexico, vsaj meni je ful čudedn feeling na začetku 3. sezone. Vse te organizacije (Plaze) so kar nekaj časa prosperirale pod Miguel Angel Felix Gallardom in služile mastne denarce, vsaj takoj je bilo prikazano v seriji, sedaj pa vsi izpadejo kot klošarji, vsaj v prvih delih, ko se klanjajo Benjamin Arlleanu Felixu na poroki sestre. Še Chapo, ki je bil voznik Angel Felixa in na koncu izpade kot boss vsaj glede na pogajanja proti koncu 2. sezone, je sedaj nek klošar, ki vozi tovornjak. Nekdo, ki naj bi bil že milijonar, sedaj vozi tovornjak s koko? Plus tale Amado je prevažal koko Angel Felixu, Escobarju in unim iz Calija, še prej pa travo in služi že ves čas mastne pare, sedaj je pa kar naenkrat underboss nekemu Rafael Aguillarju? WTF?
  24. dio1ds

    Foundation

    ps: Še tole, Ted Lasso je odlične, Mythic Quest je tudi cool, For all mankind je gledljiv, ljudje tudi hvalijo The morning show, kako lahko nekdo reče, da je vse na AppleTV shit, si bolan ali kaj?
×
×
  • Ustvari novo...