Skoči na vsebino

Dejch

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 376
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

581 Jezus

Več o članu Dejch

  • Butast stavek
    polfANAList za mistra mn3njalnika

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Na laptopu sm kr prepovedan brt. Lol kaj je to
  2. Dejch

    Trenutno berem

    Ravnokar prebral Isaac Asimov - Temelji I-III (odlična knjiga, jo priporočam vsem ljubiteljem znanstvene fantastike, pa prevod mi je odličen). Zdaj pa moram, dokončati branje, ki mi je ostalo od let nazaj. To sta Frank Herbert - Peščeni planet in Jo Nesbo - Žeja.
  3. ne morš se pretvarjat da si nek vern kokr američani so pa greedy as fuck. modeli dobesedno prodali dušo hudiču pa fallen angels.
  4. Pa so mi omenl lokalizem pol sm šu beserk mode. jebiga, jz tega nam nikol podpiral.
  5. Dons sva bla s Cobyjem povsod po celi dolenski pa vlak pa pol bicikeLJ. Pa kr tko ta naša mala Slovenija, je vredna spoštovanja. Sam eni jo hočjo razbit. In to jz ne maram. To je tist lokalizem, k mi gre pošteno na mojo kurčino.
  6. Dejch

    NBA tema

    Točn tko kokr sm reku že pred serijo to bo najtežja serija za Nuggetse. Kurčevi wolvesi majo 3 big bodies za Jokića. Edwards je pa beštija.
  7. Dejch

    NBA tema

    jebem mu vse po spisku temu reidu
  8. Kaj v hudu pomenjo tiste tri barve? Seprav zelenena, rdeča in spodaj rumena?
  9. V Šiški smo dobil še dva nova parking placa tko da jih imam zdaj v radiju 1km 6. Škoda sm da ne dajo enga k mi je blizu tko 100m to bi bla pa čista gotiva.
  10. ma tko je men na skuterju bla predrta. sm zamenju gumo pol je not bla pa glažuna ojstra k britev
  11. jaz jo že leta hočm igrat, že odkar je bila free na EGS, ampak mi je laptop prešvoh. tko da sm se odločil in bom rabljeno za ps4 royal edition kupu in je to to.
  12. Dejch

    Kaj se trenutno predvaja?

    x files s4. matr kok sm pozabu kok je ta serija bila svetovna! ne delajo jih več takšnih
  13. Vidš o tem govorim, zakaj te internetni reviewerji so za en kurac. Tako plehke opise neki na hitrco, sam zato da so med prvimi, to je tist kar je s to industrijo narobe. Ja jebiga, sam ta IGN je sucksal od vsega začetka pa še zdej mi sucksa. Praktično nikol jih ne gledam, če pa kdaj naletim pa ne zdržim dalj kot 30 sekund te driske k leti iz ust opisovalcem.
  14. Video dolg kot črevo, ampak tale se je pa res zelo potrudil to igro predstaviti res čimbolj popolno.
×
×
  • Ustvari novo...