Skoči na vsebino

Slasher

Legenda
 • Število vsebin

  12
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu Slasher

 • Stopnja
  je fejst čez les.

Nedavni obiski profila

149 ogledov profila
 1. Slasher

  Apple

  Ok mekfegerji, pomoč pe-rosim. Šele zdaj sem šel na Catalino in itak kup sprememb, za katere sem bral lani oktobra ampak pozabil. iTunes = Music. Tudi prav. Ampak zakaj mi prasica več noče pokazat playlistov na mojem iPhonu, ko je povezan, temveč samo generalno okno z vsemi skladbami? edit: o jebem jim mater. Ni več. Pa kako retardiran moraš bit, da črtaš to :/
 2. Slasher

  Fotrov kotiček

  Upam, da ni offtopic. A je kdo starš otroka z ADHD? Je naporno in težko, kot se čujejo čenče oz. bere na interwebih, ali zna bit tudi.. lušno?
 3. Ne vem, če sem že kdaj slišal bolj skuliran in poslušljiv govor od Trumpa kot je tale
 4. zakaj neki le .. ker so nevzgojene živine. Vsaj v prekmurju in na dolenjskem, z izjemo tistih par, ki delajo v avstriji, ampak take lahko prešteješ na prste mizarjeve roke. edit: ups, kaj delam v BT.
 5. Meni osebno pa je bil Revision zelo všečen, sploh ker so določeni leveli bili nekoliko razširjeni (new york, hong kong, paris) in sem vmes imel občutek, da igram nekaj novega, neznanega. Tudi atmosfera je boljša. Deus Ex je res odličen špil, HR prav tako.. MD pa mi računalnik ne poganja
 6. Upam, da bodo isto storili s Tiberian Sun faaaaaaa
 7. Slasher

  iOS

  Ja, vem. Imam iPhone 8. Ekran je dober, sicer ne pokriva 99% sprednje površine, ampak zato ga ne moreš okronat za zelo crappy. Vsi vejo zakaj SE nastane (leftover ohišje, zaslon, kamera, novi čip), zato tudi takšna cena.
 8. Prvi si, ki je označil Terraforming Mars kot "primerna za začetnike" in "ne preveč kompleksna" Katero igro pa bi ti za podoben denar priporočal?
 9. Ena mojih najljubših je Duel - 7 Wonders (+ dodatek Pantheon). Škoda edino, da ni za več igralcev (vem za originalni Duel). Močno pa moram priporočit še Parks . S prijateljem se že več mesecev ogrevava, da skup vrževa za Terraforming Mars. Any thoughts?
 10. Slasher

  iOS

  Da pa ima SE zelo crappy display je kot če bi rekel, da mercedes E prejšnje generacije ni več vreden počenega groša. Razvajen drek mali
×
×
 • Ustvari novo...