Skoči na vsebino

Zamorc

Prostozidar
 • Število vsebin

  461
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

135 Jezus

Več o članu Zamorc

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Stresa je blo ze ful, sam zarad drugih reci, ampak na spanje men ne vpliva. Pomoje takrat vidm spanje kot umik iz situacije, tko da na sreco spim z lahkoto. Ce seveda lahko (otroci warianta)
 2. Dobesedno nikol se mi ni to zgodil. Jz zaspim v roku dveh minut, ko se za to odlocm.
 3. Ma dej, Biden je mel dobre odnose že s Francem Jožefom , ffs.
 4. Zamorc

  [udarna] avto tema

  o pismu, gume po 45 evrov, kje so te časi drugač ne bi nobenih celoletnih - Naš tokratni test je pokazal, da imajo celoletne pnevmatike manjše dimenzije boljše lastnosti kot celoletne pnevmatike večje dimenzije, ki smo jih preskusili pred časom. A tudi tokrat se je pokazalo, da so celoletne pnevmatike kompromisna rešitev in da se v vseh razmerah ne zmorejo kosati s specialisti: letnimi pnevmatikami poleti, spomladi in jeseni ter z zimskimi pnevmatikami v hladnem obdobju leta – to kaže tudi primerjava v vseh ocenjevalnih merilih z letno oziroma zimsko pnevmatiko. Kompromis se kaže tudi v skupni oceni, saj nobena celoletna pnevmatika ni dobila ocene dobro oziroma zelo priporočljivo. Štiri pnevmatike so dobile skupno oceno zadovoljivo oziroma priporočljivo, preostalih pet pnevmatik pa je dobilo oceno pomanjkljivo oziroma priporočljivo z omejitvami.
 5. Zamorc

  Nova realnost

  0,00 procenta ampak ker smo na forumu bom nabacu 50:50
 6. Zamorc

  COVID-19

  to preprosto ni res - še več, mastno laž si izustil. Glih Potrč, za katerga sem pred časom reku, da dobro argumentira (a mu zmanjka na poti do resnice) ima moč, da zbere okoli sebe brezimno hordo nemislečih in jim da legitimnost pri njihovem prizadetem početju. Dodaj še zgodbice tipa "dobil sem potrdilo, da sem pozitiven, pa se sploh testirat nisem šel", ki viralno jebejo uradno zgodbo, ki jo "semi" (spomnite se na rokovanje s Kurcem) branita Janša in njegov aparat - in tle maš totalen neuspeh.
 7. Zamorc

  COVID-19

  v kranju pa vidim zaenkrat, da preko 90 posto (na oko ocenjeno) ljudi nosi masko precej pozitivno presenečen
 8. Zamorc

  COVID-19

  Ma ne splaca se opreme gor dajat, pa tomf loscit za takle plevel.
 9. Zamorc

  COVID-19

  Najbolj sprosceni so bli tisti, ki so jih dobil krsit to prvo policijsko uro. Fak, prevec ga razvaljivam, iz trpljenja nasih pac ne bom...
 10. Pusti se smrkelj not, v smrklju se napravi kolonija koronce, ki zdrzi vse prepreke, tko da rip
 11. Zapakira jih dzoko s KORONO v fabrki, zapovrh KIHNE not v pakungo.
 12. Zamorc

  COVID-19

  Kaj je to proti vecnosti
×
×
 • Ustvari novo...