Skoči na vsebino

Zamorc

Prostozidar
 • Število vsebin

  276
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

63 Jezus

Več o članu Zamorc

 • Stopnja
  je v resnici Zagorc.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Tezko spravis vse not, pa govorim za skodo superb, pomaga, ce je en ze mali, t.i. jahac.
 2. Fak, ko se zacnejo tezave z zdravjem, pol se clovek sele pricne zavedat, kako neskoncno kul je, ce ti nic ni. Upam, da se bo vse dobro uredilo!
 3. vcasih se je splacalo dobit namestitev v cavtatu, steljaj naprej od dubrovnika proti crni gori. Potem si cez dan chillal v hiski z bazenom, zvecer pa se z ladjico v dubrovnik malce pozabavat...
 4. Simoniti je globoko ... v flaskonu.
 5. Zamorc

  Janezov dopust

  Za cateske lahko potrdim V notranjih bazenih so cigoti delal kazin Zaposleni pa nic
 6. Z mojo, zdaj ze pokojno babi sva se pred leti veckrat pogovarjala o religiji, veri. Izkazalo se je, da je bila nasa babuska dokaj kriticna rkc vernica, ki se ni slepila (ali bodnedaj celo slepomisila) in je verske dogme jemala z neko distanco in razmislekom. Zato se mi je blo vedno dobro pogovarjat z njo, nikol nisi mogu trcit v tisti zid enoznacnosti, vkovane v spone biblije in predpise cerkvenih koncilov. Upam, da je zdaj tam, kjer bi rada bila, nebesa gor alpa dol.
 7. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Ej to ti pravim Nisem ni z besedo omenjal zime in pleskanja skupaj
 8. Zamorc

  Fotrov kotiček

  So me majstri med gradnjo hise naucili, da se poleti estrihi in barve veliko pocasneje susijo, saj je v zraku veliko vec vlage kot v drugih letnih casih. Topel zrak lahko namrec sprejme veliko vec vode, kot pa mrzel. Zato je vcasih hisa, ki so jo 3/4 naredili v toplih mesecih, cakala cez zimo, da se je oreng posusila.
 9. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Rabis ta velikega macka in penzl, slednjega za detajle in robove. Sam sem ravno vceraj prefarbal bivso pisarno, ki je zdaj v funkciji igralne sobe/telovadnice in sicer z neko barvo proti plesni, ki disi po borovem gozdicku. Barvaj, ko je zunaj cimmanj vlage v zraku (zato zdaj poleti ni optimalno obdobje za to pocetje), saj se drugace zadeva susi zelo pocasi. Dva nanosa, ce mas dobrga macka ni treba bit ekstra natancen, zato loh delas tud mal fajhten, pa zasciti vse druge povrsine.
 10. Glih zdele si naredu nasi:vasi primerjavo, pri cemer nisem noben levicar. Zalostno.
 11. v kolikor sami prebivalci uživajo sadove svojega dela (kot npr. v velenju) potem imo ne je pa prevara na ideološkem nivoju za kar me boli kurac
 12. plus trditi, da je kakšen drug sistem bolj "prijazen do uporabnika" lej, ga ni v vsakem realnem zgodovinskem sistemu peščica ljudi obvladuje ostalo maso ta peščica akumulira večino monetarnih sredstev, sredstev moči in prestiža, nasilje ostali bolj ali manj najebejo torej gre samo za različna pakiranja istega modela
 13. on je še vedno v partizani:domobranci šunku
×
×
 • Ustvari novo...