Skoči na vsebino

Zamorc

Prostozidar
 • Število vsebin

  282
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

63 Jezus

Več o članu Zamorc

 • Stopnja
  je v resnici Zagorc.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Pet korakov za moskim prevedemo v avtomoto razmere.
 2. Zamorc

  Fotrov kotiček

  A je slo za nek sindrom?
 3. Zamorc

  Fotrov kotiček

  11 let, ne vem tocno kaj pravjo pravila, nekje sem zasledil 150cm visine, mi je pa bolj pomembno, da lahko hcerka normalno sedi na sedezu in jo varnostni pas prime tam ko treba.
 4. Zamorc

  Fotrov kotiček

  pri nas tud zaenkrat ni prostora za tri ogromne sedeze, ampak mamo sreco, da je najstarejsa ze blizu 150cm visine in smo njenega skenslali. Sedi zadaj na sredini med dvema prestoloma in med dolgimi voznjami pridno skrbi za najmlajso, hvala bogu.
 5. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Preprosto: vcasih ni bilo varnostnih sedezev, ki zavzamejo ful prostora.
 6. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Zadaj rabis 3 enako velike sedeze. Poglej, katera vozila to omogocajo. Ali pa na primer tretjo vrsto sedezev, kodiaq ima lahko to opcijo, ampak izgubis prtljaznik.
 7. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Tezko spravis vse not, pa govorim za skodo superb, pomaga, ce je en ze mali, t.i. jahac.
 8. Fak, ko se zacnejo tezave z zdravjem, pol se clovek sele pricne zavedat, kako neskoncno kul je, ce ti nic ni. Upam, da se bo vse dobro uredilo!
 9. vcasih se je splacalo dobit namestitev v cavtatu, steljaj naprej od dubrovnika proti crni gori. Potem si cez dan chillal v hiski z bazenom, zvecer pa se z ladjico v dubrovnik malce pozabavat...
 10. Simoniti je globoko ... v flaskonu.
 11. Zamorc

  Janezov dopust

  Za cateske lahko potrdim V notranjih bazenih so cigoti delal kazin Zaposleni pa nic
 12. Z mojo, zdaj ze pokojno babi sva se pred leti veckrat pogovarjala o religiji, veri. Izkazalo se je, da je bila nasa babuska dokaj kriticna rkc vernica, ki se ni slepila (ali bodnedaj celo slepomisila) in je verske dogme jemala z neko distanco in razmislekom. Zato se mi je blo vedno dobro pogovarjat z njo, nikol nisi mogu trcit v tisti zid enoznacnosti, vkovane v spone biblije in predpise cerkvenih koncilov. Upam, da je zdaj tam, kjer bi rada bila, nebesa gor alpa dol.
 13. Zamorc

  Fotrov kotiček

  Ej to ti pravim Nisem ni z besedo omenjal zime in pleskanja skupaj
 14. Zamorc

  Fotrov kotiček

  So me majstri med gradnjo hise naucili, da se poleti estrihi in barve veliko pocasneje susijo, saj je v zraku veliko vec vlage kot v drugih letnih casih. Topel zrak lahko namrec sprejme veliko vec vode, kot pa mrzel. Zato je vcasih hisa, ki so jo 3/4 naredili v toplih mesecih, cakala cez zimo, da se je oreng posusila.
×
×
 • Ustvari novo...