Skoči na vsebino

jlpktnst

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  12
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu jlpktnst

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

58 ogledov profila
 • Bessie

 1. jlpktnst

  [udarna] avto tema

  A ma toyota not še vedno tako crap plastiko ala Yugo? Nazadnje sem se vsedu v kolegovega rav4 in sem skor bruhnu v usta... avto za 30k not pa kot entry level clio za 10k.
 2. Največji problem je, da so vsi moderni avti totalni krafl, crkuje vse po spisku. Ti nič ne pomaga če je nov, ko ga maš pa na servisu 2x na leto. Plus garancije slej kot prej je konec in je to to. Pa kakšne "nadležne" napake seveda ne bodo šle v garancijsko maso, pri meni recimo (passat) avto pač na hladno včasih vergla 30 sekund. Pa jermen cvili odkar sem ga nabavu starega 3 leta. Tega ti nihče ne bo popravu pod garancijo. Nov avto je za stare fotre ki majo preveč dnarja in "se nočejo zajebavat". Pa ga potem prodajo po 6 letih za 1/3 cene novega. Recimo da se ti to splača če delaš dost malo km in sploh ne rabiš na servis po drugega kot olje in filtre. Ali pa če si itak kriješ s kilometrino. Za nas navadne smrtnike je imho idealno kupit nekaj med 3 in 6 leti staro. 3 leta so tisti ki delajo 50+ na leto, po 6 letih maš pa avto od prej omenjenega starega fotra (al pa drugi avto ki se je fural v šolo po otroke in štacuno). Dobiš tam nekje med 1/3 do 2/3 nove cene in verjetno s servisno zgodovino. Servisiraš redno in bi moralo bit ok. Seveda je dražje, samo spet kot so že drugi rekli, če nimaš brutalne smole boš dal za servise še vedno manj kot pa zgubiš na ceni novga. Pa dobro, brutalno smolo lahk maš tud pri novem. Pa ti potem zagnojijo pri garanciji/jamstvu whateva in ugotoviš da ti tvojega primera ne krijejo
 3. jlpktnst

  [udarna] avto tema

  Nevem, bi pa vprašal kako je stanje pri aktivnih tempomatih atm, a majo zdej tud ostale znamke aktivne tempomate od 0 do 150 recimo, ker 2 leti nazaj ko sem kupoval je to mel basically samo švaba (VW for sure maybe še bmw? predrago pa nisem čekiral)
×
×
 • Ustvari novo...