Skoči na vsebino

shure

Vesoljc
 • Število vsebin

  826
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

148 Tabornik

Več o članu shure

 • Butast stavek
  Buy Bitcoin!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ne pozabit na novih 6 izvršnih odredb (kakšen je naš pravilen izraz?) za omejitev dostopa do orožja, ki naj bi jih sprejel. V času Trumpa naj bi se tega posluževali samo diktatorji, zdaj pa temu mediji ploskajo.
 2. shure

  Naša mala greznica #9

  Kako so zdajle okradli PSG. Ni bilo govora o ofsajdu.
 3. Končal God of War, poleg zanimive zgodbe in likov (Mimir ) mi bo najbolj ostala v spominu grafika. Kako je to lep špil... Sem začel The last of us, pa ne vem, če bom naprej igral. Prekleti zombiji, to mi je res najbolj neumna tematika v špilih. Igralnost mi je OK, zgodba tudi vleče, mogoče bom šel lahko mimo zombijev.
 4. Kje so vsi tisti z bom šel spomladi lepo v trgovino in vzel s police kjer se prah nabira?
 5. shure

  Naša mala greznica #9

  Messiju se je kar roka tresla...
 6. shure

  Naša mala greznica #9

  Tole bo/je tako posilstvo...
 7. shure

  Cestna golazen

  Direkt za njima.
 8. 4 mrtvi v mass shootingu, med njimi otrok, ampak strelec ni belec, nekje peta novica na CCN-u. Sojenje "morilcu" Floyda prva novica in deset člankov na to temo. Non-biased.
 9. GoW - se počasi približujem koncu, me je malo minilo sedaj, ampak bi rad končal pred HzD. Menjava orožja je dobra stvar, ker sekira postane dolgočasna po določenem času. The Witness - ni kaj za povedati, masterpiece. Poskušam narediti laser per session Desert ruins mi je eden izmed najboljših delov, ko obračam glavo na vse strani, da bi se senca premaknila na pravo mesto, pa se noče svinja.
 10. shure

  COVID-19

  Ne, samo se bo pa verjetno spet povečalo število okužb in ostali, ki se ne obnašamo tako bomo zaprti do maja. Pa ne pravim, da ne smeš iz bajte, ni pa treba naredit žurke za 50 ljudi.
×
×
 • Ustvari novo...