Skoči na vsebino

shure

Vesoljc
 • Število vsebin

  2 258
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  1

shure je zmagal 22. julija 2022

Bitje shure je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

969 Jezus

Več o članu shure

 • Butast stavek
  Buy Bitcoin!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A ni bilo rečeno, da če enkrat obrneš kampanjo ti v novi sezoni ne bo treba čez zgodbo za WT3?
 2. Tole sem doživel ko sem šel prvič iz Fractured peaks v Scosglen. Sem že bil jezen, da so dali tako butast soft barrier za prehod v naslednjo regijo. Ampak očitno se je moralo še vse naložit in bodo to popravili za naprej. Potem mi je še eno minuto štekalo ko zmešano, da sem skoraj crknil, nato je nekako speljalo. So pa ti world eventi kul, vsake toliko se ti pridruži kdo in par minut skupaj pobijaš, pol greš pa spet svojo pot. Je pa vseeno dokaj prazno vse skupaj in razen v mestu res redko vidiš koga.
 3. Meni to, da pogledam na netu build za Rougea in kako izgleda ni noben spoiler, vam pa je. Vsakemu svoje. Mi pa olajša, ker raje igram 4 ure več, kot pa da bi ta čas porabil še za brskanje po skill drevesu in iskanju kombinacij, ker se mi to preprosto več ne da. Sorco sem sicer sprobal na slepo v beti, ostali liki me pa niso zanimali. Zgodbe in ostalega si nisem pogledal, nimam pojma kaj je naprej in napredujem po občutku. Izkušnja je ZAME na ta način super.
 4. Zelda gre na stranski tir, škoda da je nisem prej sprobal. Diablo 4 je končno zunaj tudi za plebse.
 5. How dare you! Moraš rushat čez story in takoj ko je možno v endgame.
 6. https://maxroll.gg/d4/build-guides/twisting-blades-rogue-leveling-guide imas tudi za celoten build v detajle za Roguea: https://maxroll.gg/d4/build-guides/twisting-blades-rogue-guide Jaz sem žal postal too old for this shit, da bom gledal skill tree par ur pa sestavljal kombinacije. Raje igram in ne zapravljam časa s tem. Včasih mi je pa sedlo. Imaš tudi za ostale classe, se pa strinjam, da pač poglej par gameplay filmčkov in se odloči kaj ti najbolj sede.
 7. Rune menda pridejo v naslednjih seasonih, če vas to kaj pomiri. Fuck it, danes bom delal še zvečer, da lahko jutri že zjutraj geekam pred službo. Sorc ali Rogue? Zdaj ko ste že sprobali malo več.
 8. Jebes jeza v kakem smislu? Da je pretezko ali ne dobivas pac toliko xp-ja? Kar je itak v večini iger, če si overlevelan. Kako je pa z WT1 proti WT2? Je kak smisel igrati z višjo težavnostjo?
 9. shure

  Tek

  Ahahahahaha, I wish.🙈
 10. shure

  Tek

  Uradno 7:29:29. Dejansko pa sem bil po maratonu bolj sesut kot po temu. @kmetek: koliko si že ti star? Jaz imam še dve leti, da bom lahko v kategoriji dejansko pri mlajših. @Kastor: pojdi zaradi izkušnje. Če boš kaj več hodil pa boš.
 11. shure

  Tek

  Evo, odlaufal Kočevje. Itak je bilo spet razmočeno, še na startu dež. Laufali smo po vlakah razritih od traktorjev, na vzponih in spustih totalno blato, ful nevarno za razbit se. Na srečo sem si samo eno vejo zabil v piščal. Bi bilo precej bolj lepo, če ne bi bilo tako razmočeno verjetno. Na koncu 8. od moških, 9. skupaj z ženskami, ker je ena vesoljka imela to za trening tek in prišla pred mano. Pa še v kategorije sem bil 3. do 40. leta.🤣 Fajn it na te manjše teke. Naslednji cilj 100k.😅
 12. BOTW. Raziskujem, glidam, resujem puzzle v shrineih, iscem Koroke, ... Razmisljam, da bi kar skenslal Diablota.
 13. Evo tole no, meni je dejansko dosadilo iti še na tritisoči Trav, Chaos, Baal, Pits run, če bi mi mogoče padel še kak Ber/Jah. Pač enim je to všeč, večini pa ne bo, ker je dolgočasno. Sem res vesel, da so dodali toliko enih mehanik v D4, da bo ostalo zanimivejše tudi v endgameu, ČE ne bo epic loot prišel prehitro. Pa sem neizmerno užival, da sem šel prvič čez Nightmare/Hell in tudi z naslednjimi liki v prvem ladderju.
 14. Sorc ali Rogue? Malo razmišljam o late oz. endgameu, pa se ne morem odločit...
 15. Reviewi dobri, razen zgodba je bojda crap po začetku. Tbfh mi zanjo dol visi, če bo ostalo kul.😁
×
×
 • Ustvari novo...