Skoči na vsebino

Ronin.si

Rumeni jak
 • Število vsebin

  360
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

31 Jogurt

Več o članu Ronin.si

 • Butast stavek
  akupunkturno jebe ježevca.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Meni za XSX zadnje tedne konstantno opzarja tracker da je na zalogi (tud zdajle sem na hitro pogledal in je na nemškem amazonu)
 2. Men je tole še vedno ena izmed top VR izkušenj https://www.fireproofgames.com/games/the-room-vr-a-dark-matter
 3. Za vse bi jih mel ja, pač samo dongle switchaš. tele pa če se prav spomnem niti ne delajo na PS5, ker nimajo lastnega dongla al neki.
 4. Žal ni, X je kompatibilen z vsem možnim, +/P pa z vsem razen xbox.
 5. Kradem temo, zakaj za vraga ni možno 7x dobit v evropi? UK jih ima (https://www.amazon.co.uk/SteelSeries-Arctis-7X-Wireless-Lossless/dp/B09165NHLV/ref=sr_1_3?crid=3MKI81GOEX88J&keywords=arctis%2B7x&qid=1654763852&sprefix=arctis%2B7x%2Caps%2C87&sr=8-3&th=1), samo tu se moram pol še s carino zajebavat.
 6. Mhm, se to je že nekaj časa tako, na moji plati so se enkrat setingi po updatu resetiral, je bil komp ko polž dokler nisem ugotovu kaj je narobe
 7. Vedno matcham rame da so direkt kompatibilni s plato (ki podpira do 5200) , sicer pa a niso max rami tako ali tako 3200 po JEDEC, vse ostalo je OC?
 8. Da nisi mal zamešal špilov, ker tole se sliš ko en drug Ark
 9. Hvala za feedback, sem menjal par stvari
 10. Brez grafe bo za nekaj časa (dokler mu je starši ne dovolijo), če vzamem brez K pol tud plate ne rabim Z690, fuma so pa trenutno zgleda še stare zaloge brez novega socket adapterja.
 11. Kakšno mn3nje na tale setup (plan da zdrži nekje 7+ let), za enkrat bo laufal integrirano grafo
 12. A se niso hvalili kako bo zdaj ko so lstore.si tud vip program zalaufal?
 13. Jaz sem to rešu tako da sem pustil headset ene 5-10min prej prižgan pa šele potem dal na glavo, drugače se mi je isto dogajalo da je bil takoj moker
 14. Hmm, js mam nekak v spominu da so mel isto sranje na začetku, s tem da tam si lahko vsaj igral offline.
×
×
 • Ustvari novo...