Skoči na vsebino

Ronin.si

Rumeni jak
 • Število vsebin

  79
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu Ronin.si

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ko primerjaš fiziko žoge tu pa v kakem Lucio ballu (ro o rocket league sploh ne govorimo) je svetlobna leta razlike in je res anoying. Drugače mi je koncept špila svetovn.
 2. Njeno mnenje o Gow5 ni glih relevantno, glede na to da ga mora praisat, drugače bi pluvala v lastno skledo
 3. Cross playa še ni, bi pa naj kasneje bil Trenutno jih res res res jebejeo serverji (včeraj skor cel dan off). Me pa zmeraj bolj jezi, ker ne vem al so kontole wonky al gre za lag. Pri tail grabingu se mi je že parkrat zgodil da mi je kdo snatcnu rep, pa sploh ni bil dost bliz, medtem ko men ne uspe po stojim poleg njega.
 4. In pol bo čez par mesecev objavila youtube video reddit stalker vol.2
 5. Free Remnant: From the Ashes naslednji teden https://www.pcgamer.com/remnant-from-the-ashes-goes-free-on-epic-games-store-next-week/
 6. Super je, samo serverji ga serejo. Pa prvo igro sploh odigrano sem zmagal a mi ni štelo Je bil pa final game kdo ma rep ob koncu timerja zmaga - 5s pred koncem vidim tipa z repom kako gre po potki na sredino, ker sem pred tem že 4x padu dol (pojma nimam zakaj tam skok ne uspe) in sem samo počakal spodaj, tip je padu, spizidm rep in ostane še samo 2s do konca
 7. So pa potrdil, da bojo PS4 kontrolerji deloval na PS5 -> za PS4 igre, na PS5 igrah ne bojo. Ves third party PS4 official gear bi tud naj delal, samo če ne bo pa jebat ga. Za PSVR kamero bo potreben adapter, ki pa naj bi bil zastojn.
 8. Ronin.si

  [PS4] Nioh 2

  Matr si hiter, samo 2 mesca sta minila od 1.09 patcha. Jutri pride prvi DLC z nekje 10h gameplaya in patch 1.11
 9. Tu si zajebal, če ona vidi 5G Wifi omrežje je problem pri njej, zakaj ona nosi s sabo 5G napravo in jo celo nosi v tuje hiše.
 10. Zgleda ni v teh keyih nič spornega, če jih lahko celo tako očitno oglašujejo https://siol.net/digisvet/novice/poletna-razprodaja-windows-10-ze-za-867-evra-529155
 11. Se tehnično gledano sony tud ne kasira licenčnine, oni imajo monopol nad prodajo iger za playstation, kjer si vzamejo 30% delež.
 12. Včas si rabu plačat za GFWL, ampak to je pa to.
 13. In other news, WoW je dobil rating za series X v braziliji https://www.wowhead.com/news=317101/world-of-warcraft-shadowlands-rated-for-xbox-series-x
 14. Ne vem zakaj pol bigboss ne nabaviš raspberry pi, ma tud native 4k 60fps podporo in nič exkluziv. Sicer v tem načinu verjetno zriše glih dva trikotnika ampak to očitno ni važno. Noben ne oporeka moči Xboxa, problem je, da je kljub vsemu napenjanju in superlativom očitno vseeno to premalo da bi lahko stvari laufale pri 4k 60fps in tud risala kaj več ko prejšno generacijo. In tu sta zame šli filozofiji Xboxa in PS v različni smeri, eni v višjo resolucijo in fps za vsako ceno, drugi pa v fidelity. Za game engine pa ne boš verjel, ampak ni tako neobičajno da ga spiše ena oseba. Lep primer je Heaps, ki se uporablja v Northgardu in Dead Cells.
×
×
 • Ustvari novo...