Skoči na vsebino

Ronin.si

Rumeni jak
 • Število vsebin

  81
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu Ronin.si

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ja, samo ma tud haptiko, ki bo pobrala verjetno dost in zna bit razlika v času delovanja zlo majhna napram DS4
 2. Like na vrhu tega paga maš katano pa mantis blades
 3. Ko primerjaš fiziko žoge tu pa v kakem Lucio ballu (ro o rocket league sploh ne govorimo) je svetlobna leta razlike in je res anoying. Drugače mi je koncept špila svetovn.
 4. Njeno mnenje o Gow5 ni glih relevantno, glede na to da ga mora praisat, drugače bi pluvala v lastno skledo
 5. Cross playa še ni, bi pa naj kasneje bil Trenutno jih res res res jebejeo serverji (včeraj skor cel dan off). Me pa zmeraj bolj jezi, ker ne vem al so kontole wonky al gre za lag. Pri tail grabingu se mi je že parkrat zgodil da mi je kdo snatcnu rep, pa sploh ni bil dost bliz, medtem ko men ne uspe po stojim poleg njega.
 6. In pol bo čez par mesecev objavila youtube video reddit stalker vol.2
 7. Free Remnant: From the Ashes naslednji teden https://www.pcgamer.com/remnant-from-the-ashes-goes-free-on-epic-games-store-next-week/
 8. Super je, samo serverji ga serejo. Pa prvo igro sploh odigrano sem zmagal a mi ni štelo Je bil pa final game kdo ma rep ob koncu timerja zmaga - 5s pred koncem vidim tipa z repom kako gre po potki na sredino, ker sem pred tem že 4x padu dol (pojma nimam zakaj tam skok ne uspe) in sem samo počakal spodaj, tip je padu, spizidm rep in ostane še samo 2s do konca
 9. So pa potrdil, da bojo PS4 kontrolerji deloval na PS5 -> za PS4 igre, na PS5 igrah ne bojo. Ves third party PS4 official gear bi tud naj delal, samo če ne bo pa jebat ga. Za PSVR kamero bo potreben adapter, ki pa naj bi bil zastojn.
 10. Ronin.si

  [PS4] Nioh 2

  Matr si hiter, samo 2 mesca sta minila od 1.09 patcha. Jutri pride prvi DLC z nekje 10h gameplaya in patch 1.11
 11. Tu si zajebal, če ona vidi 5G Wifi omrežje je problem pri njej, zakaj ona nosi s sabo 5G napravo in jo celo nosi v tuje hiše.
 12. Zgleda ni v teh keyih nič spornega, če jih lahko celo tako očitno oglašujejo https://siol.net/digisvet/novice/poletna-razprodaja-windows-10-ze-za-867-evra-529155
 13. Se tehnično gledano sony tud ne kasira licenčnine, oni imajo monopol nad prodajo iger za playstation, kjer si vzamejo 30% delež.
 14. Včas si rabu plačat za GFWL, ampak to je pa to.
×
×
 • Ustvari novo...