Skoči na vsebino

Ronin.si

Rumeni jak
 • Število vsebin

  199
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu Ronin.si

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ronin.si

  PS5 known bugs

  Update - Zgleda da je bil nek glitch, ker je včeraj spet delal vse ok
 2. @Gatsu ti z razorjem začenja kdaj spin namesto hita, če prehitro stiskaš gumb? na ps4 se mi to praktično ni dogajalo, tu moram pa prav pazit da počas stiskam krogec
 3. Ronin.si

  PS5 known bugs

  Js sm ga filal preko PS in PC in obakrat isti problem da se nikol ne nafila do konca. Se mi pa pojavlja zdaj drug problem, da mi RB1 in krogec ob mashanju zaznava kot hold (Morales webshoti, Genshin razor začne spin namesto hita), samo nisem nikjer zasledil da bi še kdo mel tako težavo.
 4. Ronin.si

  PS5 known bugs

  Men se kontroler nikakor ne nafila do konca, sicer vseen zdrži kr dolgo, samo več ko 2 črtice ga še nism nafilal. Mel sem pa dva erroja do zdaj. Prvi dan mi je med astro botom system error ven vrglo ampak je igra delala dalje normalno. Dans mi je pa spidey freeznal med hideout chalangom.
 5. Hm ne vem, js mam na razorju pri lvl 80 AR40 maxan weapon (gladiator set z napačnimi statsi), pa samo kombo z frost in pade ščit v eni fazi, pa nekje 25-35% lifa mu uspem vzet, tak da samo 3-4x ponovim.
 6. HN dostava pa ne bu ne mu, zgleda ne bo nič jutri
 7. Prvi testi 6800 in 6800Xt so zunaj
 8. HN dostava pa še ni nič infota Sempa bolj miren, ker je kolega ki je naročil za mano dobil klica da lahka pride jutri iskat
 9. Tisti ki ste dobil klic iz HN ste vsi iz LJ dobil? Kolega ma prevzem v MB in še ni dobu kakega klica.
 10. Js tud dobu včeri Qiqi Meteroitov je pa dost več ko 7, za 7 je samo Q
 11. Edini uspešen kontakt je bil preko webchata, ker na telefonu me je 3x vezal na oddelek in 3x me je prevezalo nazaj k dispečerju. Sem probu kasneje še 1x pa sploh noben ni več dvignu
 12. Kolega klical v HN in še nimajo nobenih infotov kak bo z osebnim prevzemom, prav tako mu v poslovalnici MB niso znal povedat nič glede naročila samega.
 13. Kujkr sem bral je mercy vezan na baner (čeprav sem Klee sumvljivo bliz 90 rola na venti+klee dobu)
×
×
 • Ustvari novo...