Skoči na vsebino

Formula 1 S2023


OBELIX

Priporočeni prispevki

Toooo, pizda pa je en nažgal piksnarje :D  Kapo dol Sainz res vozi z glavo. Kaj jim je delu, Mečke zadi živčne ko pes. Rusel nekako isti ko LEgleg, preveč kozlarij. Lando tudi zrelo, bravo. Pa Lojza lepo spremljal ognjemet spredaj. 

 

Alonso že jamra čez Astona :D All good days are back. 

Povezava do prispevka

Neverjeten zaključek dirke. Noro.

 

Bravo, Sainz, odlična predstava!! Pametna taktika.

 

Laweson odlično, dve točki!!! Jaz bi ga obdržal za volanom do konca sezone. Konec sezone nabrcal Yukija in ga zamenjal z... Perezom? :)

 

Presenečen sem, da je Leclerc odigral takšno podporno vlogo. Zanimivo, pohvalno. 

 

Luzerji vikenda pa za moje pojme Aston Martin.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Pereza ne bo noben menjal za drugo sezono, predober lap dog je. Čisti Rubens / Felipe woof woof. Bi pa za današnji manever nad Albonom moral dobit kazen.

 

je bil pa Singapur 1 off za RBR, saj je njihov dirkalnik nastavljen precej nizko da deluje optimalno - tukaj jim je pa poden tolkel ob asfalt in so morali dvignit zadevo, kar pa je porušilo ravnovesje. Enivej, v Suzuki bodo spet komfi 1-2, razn če ga mehiška čivava ne userje in pristane kje v pesku.

uredilo bitje DrMiha
Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 3 urami:

Zakaj s Perezom? Če ne bi dobil pogodbe od red bulla bi ze davno vozil v nekem indy. Pomojem kamorkoli ga daš bo 2. voznik. S Strollom se lahko kosa mogoče

Ker je "in-house" voznik z izkušnjami, ki lahko bolje pripomore k razvoju dirkalnika. Če je na tem področju slab, bi tudi njega nogiral.

 

Perez je za RBR dober samo toliko časa, dokler lahko Max z levo roko pomede z vso konkurenco. Ko bo te prevlade konec, bodo rabili zaneslivejšega drugega voznika. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...