Skoči na vsebino

Deadpool & Wolverine

Weraziel

Priporočeni prispevki

• 2 mesca kasneje...
  • 5 tednov kasneje...

Ryan Reynolds hid a QR code in today’s tickets-on-sale trailer for Deadpool & Wolverine that takes you to a clip of Reynolds reading a “disclaimer” for the film:
“We’re very excited to be joining you July 26. Many of you are very excited. But we should set the table correctly. This film is as paper thin as a sequel to Battlefield Earth. We’re mostly going to beat each other senseless, make enemies with Disney, tell a few dick jokes, make a few jokes at my expense, make a lot of jokes at Hugh’s expense, and completely sidestep Marvel’s mandated after-credits sequence, which if you haven’t figured it out yet, is always just a commercial for another movie which will invariably end with a commercial for another movie. So sit back, relax, let us lower your IQ and raise your heart rate while we travel to a vapid Dreamland, a place where grown men and grown women walk around in tights, and act like it’s not a giant cultural cry for help. This is CINEMA.”

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 44 minutami:

Ryan Reynolds hid a QR code in today’s tickets-on-sale trailer for Deadpool & Wolverine that takes you to a clip of Reynolds reading a “disclaimer” for the film:
“We’re very excited to be joining you July 26. Many of you are very excited. But we should set the table correctly. This film is as paper thin as a sequel to Battlefield Earth. We’re mostly going to beat each other senseless, make enemies with Disney, tell a few dick jokes, make a few jokes at my expense, make a lot of jokes at Hugh’s expense, and completely sidestep Marvel’s mandated after-credits sequence, which if you haven’t figured it out yet, is always just a commercial for another movie which will invariably end with a commercial for another movie. So sit back, relax, let us lower your IQ and raise your heart rate while we travel to a vapid Dreamland, a place where grown men and grown women walk around in tights, and act like it’s not a giant cultural cry for help. This is CINEMA.”

ja, takšni sovražniki, ki te zasujejo s stotinami milijoni dolarjev, da sproduciraš svoj film :D

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 17 minutami:

to vejo tud pri Disneyu, da more neki tazga rečt, da bodo Deadpool fani prišli v kino

edino kar me moti je to, da ni nikjer rečeno, da bo R Rated

Navedek

“I was surprised though that they let us go as Hard R... but very grateful. I mean there's no other way to do it. For this character and this world and particularly Logan being an R-rated film as well, I felt like that was the most full-throated version of Wolverine or Logan that we've ever seen as well, so it really allowed us a lot of freedom, not exploiting the R rating just to do R-rated stuff, but really allowing us to do anything and everything in a world where anything and everything is possible.”

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...

Nisem še gledal, ampak sem vesel, da so spet dodali par staple likov in da se še naprej fura ta povezava z X-meni.

Včeraj sem pogledal spet Deadpool 2: Super Duper Cut pa mi je Firefist del zgodbe mal meh, pa vse solo scene pri Cable izgledajo kot del neke TV serije iz 2005. Ostalo pa še vedno kulsko, sploh one linerji, ki se jih zaenkrat še nisem naveličal.

Povezava do prispevka

sem sel gledat vceraj

men je bil dober film. dost jokov je uspelo. full cameotov. cgi je bil vredu. niso sparali na tem filmu.

en izmed redkih filmov ki ga je vredno it gledat v kino

mogoce so malce pretiravali z brejkanjem 4th walla in ene fore bazirajo na nekem cudnem preklnjajocem humorju. te mi nizo bile vsec ker ne zastopim zakaj bi naj bilo smesno.

uredilo bitje drevored
Povezava do prispevka

Že samo to, da je kao MCU film pa je tok preklinjanja, je en tak meta joke. Že igralci, k so prej igrali goodie two shoes (no, vsaj en specifičen igralec), preklinjajo bolj kukr sam Deadpool in je kul, da si dajo duška, so mi bolj realni liki :D kokr je to sploh možno

4th wall breaking je itak staple Deadpool stripov (tega je tam ogromno, proporcionalno več kot v filmih), zato mi je po feelingu (in naboru uporabljenih likov) to najbolj Deadpoolovski film od vseh, tud če to pomeni, da nekaterim ne bo tok všeč. Bog ve če še kdaj dobimo kaj takega, že prvi Deadpool je bil čudež, to pa tudi

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 8 urami:

Krneki

Zgodba od kurca, krneke fore ala deadpool pac.. tupatam kaksna smeh

Drugace pa res krneki odzgodbe in vsebine

Nisans za it gledat v kino

Haha dejansko je ful več zgodbe kot se je pričakovalo, pa še meta komentar na to kako bodo obsojeni na večno igranje teh likov :D ali pa kako so si nekateri liki zaslužili boljši sendoff

Logan je itak večini ljudem fav Xmen, folku dogaja, da ga Hugh Jackman spet igra. Tisti zadnji Avengers filmi so bli narejeni prou za MCU fane, tole je blo pa namerno za Logan fane :D pa za vse, ki so brali Deadpoola. Prou uno boli nas kurac kdor ne šteka kej

Povezava do prispevka
Sektor 13 reče pred 56 minutami:

Sicer pa je Marvel zabluzil s temi "multi vesoljem".

Jasno, da je. Sem prepričan, da so se pred to eskapado z multi vesoljem povsem zavedali, da je to tako kompleksna in občutljiva zadeva, da lahko mimogrede vse skup zabluzijo, kar se jim je tudi do neke mere zgodilo. A kaj, ko je pohlep in želja po ožemanju Marvel fanov toliko močnejša kot previdnost, da ohranijo neko koherentnost posameznih franšiz. Pohlep je precej kratkoviden po naravi...

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...