Weraziel Objavljeno 12. februar 2024 Share Objavljeno 12. februar 2024 26.7. 2024 Hype hype hype 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. februar 2024 Share Objavljeno 12. februar 2024 hype Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 12. februar 2024 Share Objavljeno 12. februar 2024 da si sposodim gif od @MikeHunt sam kot pravi @banana zakaj s čelom 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 12. februar 2024 Share Objavljeno 12. februar 2024 Weraziel reče pred 9 urami: 26.7. 2024 Hype hype hype Dejansko deluje fun, will watch. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2024 Ryan Reynolds hid a QR code in today’s tickets-on-sale trailer for Deadpool & Wolverine that takes you to a clip of Reynolds reading a “disclaimer” for the film: “We’re very excited to be joining you July 26. Many of you are very excited. But we should set the table correctly. This film is as paper thin as a sequel to Battlefield Earth. We’re mostly going to beat each other senseless, make enemies with Disney, tell a few dick jokes, make a few jokes at my expense, make a lot of jokes at Hugh’s expense, and completely sidestep Marvel’s mandated after-credits sequence, which if you haven’t figured it out yet, is always just a commercial for another movie which will invariably end with a commercial for another movie. So sit back, relax, let us lower your IQ and raise your heart rate while we travel to a vapid Dreamland, a place where grown men and grown women walk around in tights, and act like it’s not a giant cultural cry for help. This is CINEMA.” Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. maj 2024 Share Objavljeno 22. maj 2024 TRUE KINO zelo hyped Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 22. maj 2024 Share Objavljeno 22. maj 2024 Weraziel reče pred 44 minutami: Ryan Reynolds hid a QR code in today’s tickets-on-sale trailer for Deadpool & Wolverine that takes you to a clip of Reynolds reading a “disclaimer” for the film: “We’re very excited to be joining you July 26. Many of you are very excited. But we should set the table correctly. This film is as paper thin as a sequel to Battlefield Earth. We’re mostly going to beat each other senseless, make enemies with Disney, tell a few dick jokes, make a few jokes at my expense, make a lot of jokes at Hugh’s expense, and completely sidestep Marvel’s mandated after-credits sequence, which if you haven’t figured it out yet, is always just a commercial for another movie which will invariably end with a commercial for another movie. So sit back, relax, let us lower your IQ and raise your heart rate while we travel to a vapid Dreamland, a place where grown men and grown women walk around in tights, and act like it’s not a giant cultural cry for help. This is CINEMA.” ja, takšni sovražniki, ki te zasujejo s stotinami milijoni dolarjev, da sproduciraš svoj film Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2024 to vejo tud pri Disneyu, da more neki tazga rečt, da bodo Deadpool fani prišli v kino edino kar me moti je to, da ni nikjer rečeno, da bo R Rated Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 22. maj 2024 Share Objavljeno 22. maj 2024 Weraziel reče pred 17 minutami: to vejo tud pri Disneyu, da more neki tazga rečt, da bodo Deadpool fani prišli v kino edino kar me moti je to, da ni nikjer rečeno, da bo R Rated Navedek “I was surprised though that they let us go as Hard R... but very grateful. I mean there's no other way to do it. For this character and this world and particularly Logan being an R-rated film as well, I felt like that was the most full-throated version of Wolverine or Logan that we've ever seen as well, so it really allowed us a lot of freedom, not exploiting the R rating just to do R-rated stuff, but really allowing us to do anything and everything in a world where anything and everything is possible.” 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. maj 2024 Avtor Share Objavljeno 22. maj 2024 Hm, zanimivo, ker je blo tud rečeno, da je Disney skenslal par šal, ker so ble "top much". Kul, hype is back on Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Zabavna zadeva Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Hecno, zgodbe ni, zadnja tretjina mal izgubi zalet, Jackman best wolwerine. PS: gledal 3d in prvi fajt izpade zelo dobro Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 25. julij 2024 Share Objavljeno 25. julij 2024 Užival! Par presenečenj noter! Ne bom spojlal! Gledal 2D.... DogPool/10 Navedek Povezava do prispevka
skitVitum Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 pri coexist fori sem se skor zadušu od smeha Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 26. julij 2024 Nisem še gledal, ampak sem vesel, da so spet dodali par staple likov in da se še naprej fura ta povezava z X-meni. Včeraj sem pogledal spet Deadpool 2: Super Duper Cut pa mi je Firefist del zgodbe mal meh, pa vse solo scene pri Cable izgledajo kot del neke TV serije iz 2005. Ostalo pa še vedno kulsko, sploh one linerji, ki se jih zaenkrat še nisem naveličal. Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Nisem še gledal, ampak press kampanjo pa furajo na max. Ryan in hugh sta se pojavlja skoraj vsepovsod, ker se lahko. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 26. julij 2024 Še v K-Pop spotu Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 26. julij 2024 Share Objavljeno 26. julij 2024 Ok pogledal. Fun times. vredno denarja, ki sem ga plačal. to je to. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 (urejano) sem sel gledat vceraj men je bil dober film. dost jokov je uspelo. full cameotov. cgi je bil vredu. niso sparali na tem filmu. en izmed redkih filmov ki ga je vredno it gledat v kino mogoce so malce pretiravali z brejkanjem 4th walla in ene fore bazirajo na nekem cudnem preklnjajocem humorju. te mi nizo bile vsec ker ne zastopim zakaj bi naj bilo smesno. 27. julij 2024 uredilo bitje drevored Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 27. julij 2024 (urejano) Že samo to, da je kao MCU film pa je tok preklinjanja, je en tak meta joke. Že igralci, k so prej igrali goodie two shoes (no, vsaj en specifičen igralec), preklinjajo bolj kukr sam Deadpool in je kul, da si dajo duška, so mi bolj realni liki kokr je to sploh možno 4th wall breaking je itak staple Deadpool stripov (tega je tam ogromno, proporcionalno več kot v filmih), zato mi je po feelingu (in naboru uporabljenih likov) to najbolj Deadpoolovski film od vseh, tud če to pomeni, da nekaterim ne bo tok všeč. Bog ve če še kdaj dobimo kaj takega, že prvi Deadpool je bil čudež, to pa tudi 27. julij 2024 uredilo bitje Weraziel Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 Krneki Zgodba od kurca, krneke fore ala deadpool pac.. tupatam kaksna smeh Drugace pa res krneki odzgodbe in vsebine Nisans za it gledat v kino 2 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 27. julij 2024 Share Objavljeno 27. julij 2024 meni so pa zgodbo izpeljali vrhunsko. prav ne vem, ce bi jo lahko boljse glede na to da so morali ozivet wolverina. najvecji weakpoint filma sta mi bila negativca. na sreco mata dost malo minutaze Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 28. julij 2024 BigBoss82 reče pred 8 urami: Krneki Zgodba od kurca, krneke fore ala deadpool pac.. tupatam kaksna smeh Drugace pa res krneki odzgodbe in vsebine Nisans za it gledat v kino Haha dejansko je ful več zgodbe kot se je pričakovalo, pa še meta komentar na to kako bodo obsojeni na večno igranje teh likov ali pa kako so si nekateri liki zaslužili boljši sendoff Logan je itak večini ljudem fav Xmen, folku dogaja, da ga Hugh Jackman spet igra. Tisti zadnji Avengers filmi so bli narejeni prou za MCU fane, tole je blo pa namerno za Logan fane pa za vse, ki so brali Deadpoola. Prou uno boli nas kurac kdor ne šteka kej 1 Navedek Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Film je ok, ni pa presezek, prvi del je se vedno dosti boljsi. Hugh je zakon odigral. Me je pa v bistvu motilo prevec krvi, za vsak "dotik" vse sprica naokoli v litrih in meni izpade cudno. Sicer pa je Marvel zabluzil s temi "multi vesoljem". Navedek Povezava do prispevka
cashman Objavljeno 28. julij 2024 Share Objavljeno 28. julij 2024 Sektor 13 reče pred 56 minutami: Sicer pa je Marvel zabluzil s temi "multi vesoljem". Jasno, da je. Sem prepričan, da so se pred to eskapado z multi vesoljem povsem zavedali, da je to tako kompleksna in občutljiva zadeva, da lahko mimogrede vse skup zabluzijo, kar se jim je tudi do neke mere zgodilo. A kaj, ko je pohlep in želja po ožemanju Marvel fanov toliko močnejša kot previdnost, da ohranijo neko koherentnost posameznih franšiz. Pohlep je precej kratkoviden po naravi... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.