Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

e-gorann reče pred 18 minutami:

A sm ti scoota uzalil da jokas zdj

Zaklenes z roko kaksna zajla

k mas trej non stop gor dol pa ga teras je bl jebeno se spognit pa zaklepat odklepat. Sam kako bos ti to vedu k se peles na pir pa kafe ob savi 

lahko bi mu reku kupi si FA ce ze

Povezava do prispevka

Vsaj skup jih je zvezal, da ne strlijo tolk

Drugac sm se pa ze odlocu da gre road scoot v prodajo ta tedn😭

Tezka odlocitev, sam k ga res ne bom uporabljal vec

Boris reče pred 7 minutami:

k mas trej non stop gor dol pa ga teras je bl jebeno se spognit pa zaklepat odklepat. Sam kako bos ti to vedu k se peles na pir pa kafe ob savi 

lahko bi mu reku kupi si FA ce ze

Kaj je fa

Povezava do prispevka

Normalno da se bom izzivljal, se na stravo bom dal road bike, namesto ebike, slikal te bom kak zaostajas v klanc, smejal se ti bom "HAHAHAHA"in kazal s prstom v faco, ce verjames😁😁😁

Jaz itak na eco furam ko je kdo zraven, tolk mi pomaga da sledim izi, ce sm pa sam pa eco deluje ful pocasno in dolgocasno🙃tak filing je res, ceprav ko ugasnes pomoc sele vidos da je na eco ze ful pomoci

Povezava do prispevka
shure reče pred 14 urami:

Don't skip leg day. :D Čeprav za debele amerikance je verjetno res potrebno.

Laufam 10-14h na teden + kak bike ride, pa se ne strinjam. Moram vseeno pazit, da lahko vzdržujem težo.

Sicer 4k kcal je fuuuuuuuuuuul hrane, sploh če paziš da ne ješ sranja, tako da me kar malo preseneča, da moraš pazit. Po drugi strani pa verjamem, da ti kup aerobnega treninga nabije apetit v 3pm :D

Povezava do prispevka

da to smo predebatirali ze pred pol leta. Vse kar je novega od srama rabs udh frejm. Fora je da so te frejme delali samo na mtb. In ne na gravel cestaku itd. Tanovi 25 modeli na gravl modelih imajo stari poa ne. Zal. Moj diverge k je 24 tudi nima udh frejma. Bomo drugo leto nabavli STR Diverge z udh pa tanovim sram red 

Povezava do prispevka
erted45 reče pred 18 minutami:

Torej če prav razumem rabiš bajk z UDH če hočeš tole montirat?

Škoda. Izgleda namreč kar impresivno.

Jep, UDH bo potreben za tole. Saj če nimaš še grevla pač kupiš takega, ki UDH že ima :D.

Čakam da vidim, kdaj bo kakšen Canyon objavil model Graila s to novo grupo.

P.S. so ga že, cena 8700€ :cry:

Povezava do prispevka

Itak da sem vedel da bodo bajki s to grupo dragi, pa vseeno te realnost malo potolče... :P

Sej uni Canyon za 8700 ma tut te feltne drgač.

Drugače se ne gre za to, kaj človek rabi, ampak kaj si želi :ninja:. Mislim da kot tip, ki ima (vsaj) 3 bajke to razumeš :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...