Šimšalamima Huhu Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 a) spamaš ko da si dejch b) sprašuješ gluposti, ki jih je napisal, če bi med svojim "hoho debeluščki ebajk powermtri" posti dejnsko kaj prebral od druzga folka Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 31. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 31. julij 2024 Pjt na kolo, jaz sem ze 4 dni zaproed sou, ne bos tolk zivcn Se dans bom sou, pa manj bom pojedu ker sm vcerj vec Kolo odpravlja stres Gledanje v savo tudi, relaksacija je pomembna Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 e-gorann reče pred 21 minutami: Sime, poglej 6 bovdnov Scoot looo 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 e-gorann reče pred 18 minutami: A sm ti scoota uzalil da jokas zdj Zaklenes z roko kaksna zajla k mas trej non stop gor dol pa ga teras je bl jebeno se spognit pa zaklepat odklepat. Sam kako bos ti to vedu k se peles na pir pa kafe ob savi lahko bi mu reku kupi si FA ce ze Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 31. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 31. julij 2024 Vsaj skup jih je zvezal, da ne strlijo tolk Drugac sm se pa ze odlocu da gre road scoot v prodajo ta tedn😭 Tezka odlocitev, sam k ga res ne bom uporabljal vec Boris reče pred 7 minutami: k mas trej non stop gor dol pa ga teras je bl jebeno se spognit pa zaklepat odklepat. Sam kako bos ti to vedu k se peles na pir pa kafe ob savi lahko bi mu reku kupi si FA ce ze Kaj je fa Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 e-gorann reče pred 28 minutami: A laufas lahk brez bolecin, vidim da si spet zacel🙂 Naceloma sm OK, sam sedet nemorm vec dolg casa, kar je itq plus (razn siht) grem za vikend na bike, da vidim stanje. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 31. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 31. julij 2024 Jaz bom en dan tja za vikend tja prikolesaril, lahk greva skup. Alpa bajk v avto dam pa od tam nekam. Ce si za povej, ker sm od sobote frej od babnic pa vse do petka drug teden😁 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 Da se bos izzivljal iz ebajkom morm videt najprej a se se sploh lahk usedem na specialko pol se bova pa zmenla kamot. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 31. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 31. julij 2024 Normalno da se bom izzivljal, se na stravo bom dal road bike, namesto ebike, slikal te bom kak zaostajas v klanc, smejal se ti bom "HAHAHAHA"in kazal s prstom v faco, ce verjames😁😁😁 Jaz itak na eco furam ko je kdo zraven, tolk mi pomaga da sledim izi, ce sm pa sam pa eco deluje ful pocasno in dolgocasno🙃tak filing je res, ceprav ko ugasnes pomoc sele vidos da je na eco ze ful pomoci Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 Boris reče pred 14 urami: nevem kdo je spraseval za Red Xplr. 1.8. Jaz sem spraševal . Cena je pa itak sitnica si mislim Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 shure reče pred 14 urami: Don't skip leg day. Čeprav za debele amerikance je verjetno res potrebno. Laufam 10-14h na teden + kak bike ride, pa se ne strinjam. Moram vseeno pazit, da lahko vzdržujem težo. Sicer 4k kcal je fuuuuuuuuuuul hrane, sploh če paziš da ne ješ sranja, tako da me kar malo preseneča, da moraš pazit. Po drugi strani pa verjamem, da ti kup aerobnega treninga nabije apetit v 3pm 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 31. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 31. julij 2024 Verjetn nben od nas tukaj ne kuri 1500-2000kcal na 2000-2500bmrja, da bi rabil 4k kcal krkat dnevno To so izjeme Tko da pri 4k kcal dnevno se bo vsak mn3car zredil Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 31. julij 2024 Share Objavljeno 31. julij 2024 @e-gorann lah bos zacel v hribe hodt https://www.fastcompany.com/91159743/skip-and-arcteryx-built-an-amazing-new-exoskeleton-heres-what-its-like-to-walk-in-it Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 31. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 31. julij 2024 Eno stran nazaj bi pogledal Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Zorz reče pred 8 urami: Jaz sem spraševal . Cena je pa itak sitnica si mislim Nevem kaksna je cena morm it zdj pogledat ker je bil embargo do 1.8. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 ni se nic online ker danes noben v ch ne dela pa niso nc uploadal stran. Mogoce bo jutr cena samo racunaj 700+ na eno rocko plus celjust. Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Torej če prav razumem rabiš bajk z UDH če hočeš tole montirat? Škoda. Izgleda namreč kar impresivno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 da to smo predebatirali ze pred pol leta. Vse kar je novega od srama rabs udh frejm. Fora je da so te frejme delali samo na mtb. In ne na gravel cestaku itd. Tanovi 25 modeli na gravl modelih imajo stari poa ne. Zal. Moj diverge k je 24 tudi nima udh frejma. Bomo drugo leto nabavli STR Diverge z udh pa tanovim sram red Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 novi crux barva @manakiin Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 erted45 reče pred 18 minutami: Torej če prav razumem rabiš bajk z UDH če hočeš tole montirat? Škoda. Izgleda namreč kar impresivno. Jep, UDH bo potreben za tole. Saj če nimaš še grevla pač kupiš takega, ki UDH že ima . Čakam da vidim, kdaj bo kakšen Canyon objavil model Graila s to novo grupo. P.S. so ga že, cena 8700€ Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 crux je 13k Al si pricakoval red bajk za 2k? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 realno udh oz novi transmision ti na gravlu neki ne rabis ker kolko krat zabijes v skalo z menjacem? Plus ne uporabljas ebajka da rabs transmision bi prej vzel tele felge Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 fak so ze na zalogi Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 drgac dost boljsi review k jebeni gcn Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Itak da sem vedel da bodo bajki s to grupo dragi, pa vseeno te realnost malo potolče... Sej uni Canyon za 8700 ma tut te feltne drgač. Drugače se ne gre za to, kaj človek rabi, ampak kaj si želi . Mislim da kot tip, ki ima (vsaj) 3 bajke to razumeš Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 jst sm si narocu felge ko jebe zivi se enkrat bla sta sam se dva para na zalogi 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 nevem zakaj vsi furajo tanove paceline diske na gravel a so oznaceni kot road. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 @erted45 tnx k si me stal jurja zdej. a nisi mogu jutr linkat k jih ne bi blo vec na zalogi 1 Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 To se samo hvališ, da jih dobiš za jurja Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Goran vrn borisu account 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.