╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 A se kaj svaljka Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 9 minutami: v zgornji del telesa rataš rahitičen in ti starke v merkatorju ponudjo pomoč pri nošnji vrečke, sonce ti postara kožo da zgledaš 60 v 30ih, k frizerju ne hodiš več ker maš itak skoz mastne in zapopane lase od čelade, ne spomniš se kdaj te u zadnjo niso bolela stegna ko si šel po štengah, na riti imaš odrgnine in mazolje, ko babi napišeš "a greš fukat" ti autocorrect popravi v "a greš furat" in ves čas si brez dnarja. welcome to the club, zdej si one of us. vi mate še babe? 2 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Ze drugo Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Danes pavza Ta vikend sem skoraj 3k visincev nastancal. Zjutraj dobil vilico, menjal olje v kuhinji (zena ful navdusena) zdej pa cakam da mi na servisu odrezeju pa starnut zabijejo, potem bom dal bicikl v dnevno in ga gledal preostanek dneva. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) se strinjam z vsem razen tega da je kolesarstvo drag šport 5. avgust 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 10k na let za megana. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 S čim se že voziš? Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 wicked reče pred 18 minutami: 10k na let za megana. kdo spet? A ma Alfo? Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Boris reče pred 50 minutami: kdo spet? A ma Alfo? da, alfa megane tdi Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) pustimo avte, sem zbrisal da ne bo spet kdo hudo prizadet ko bom napisaj kaj po resnici, kolesarstvo drag šport ? lol fukneš usranih 8k, 5k za kolo pa 3k za opremo pa ti top tier lol 5. avgust 2024 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 doz reče pred 1 uro: se strinjam z vsem razen tega da je kolesarstvo drag šport En najdrazjih ja Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 doz reče pred 1 uro: se strinjam z vsem razen tega da je kolesarstvo drag šport Itak da je drag sport lol Za 8k lohk igram basket do konc lajfa. 8k pri bajku bos pa menjal po max 10 letih. Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 47ke pathfinder bomo vidl kako se obnesejo drgac nazaj na 42 4 2 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Tihi Mi53k reče pred 2 urama: vi mate še babe? Še od prej Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 nima vsak 4-5k€ plače. Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Saj zato je pa boljs nasparat in kupit 1x kot pa konstatno nabavljat poceni no name kitajske smeti. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Dost je blo, jutr pauza😁 Se dobil s @tiesto me nafutral s tortico, hudo dobra je bla Tnx kolega🥰 4 2 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Bravo kolega @e-gorann tole dans je pa (skor) umor za cistko 10ko pa s specialko naslednic Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Haha, s specialko bi glih na pol obrnu😁 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 kmetek reče pred 48 minutami: nima vsak 4-5k€ plače. Nimam niti jst 4-5k place Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Bravo gorc. Sm ti reku da rabs creota. Precenjen bajk da bos uzival pa fural kamor zelis. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Boris reče pred 7 minutami: Bravo gorc. Sm ti reku da rabs creota. Precenjen bajk da bos uzival pa fural kamor zelis. Tnx, glih tiestu sm te hvalu da si mi reku da je top bajk Pa se spec je😁 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Blo treba it mal na planine, slalomirat med kravja govna in kuhat rotorje 7 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Fantje Jaz pa @tiesto greva v soboto iz Mozirja proti logarski, nic pretiravanja. Ce bo njegov hrbet ok pol mogoce na Pavlica skocva. Ce je kdo zainteresiran naj pove. Odhod ob 9h iz Mozirja. Egote pustite doma, jaz mam ebajk, jaz sem slabs od vas...lahk bom sledil v klanc, a bi slo tko😁 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 moja revščina prej 4 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Sou pa si, a ni dobr Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 5. avgust 2024 Pjt prot preddvoru Ali prot zbiljam se boljs Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 kmetek reče pred 13 minutami: od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no. iz kranja greš po desnem bregu save do medvod, pa čez most v pirniče in po levem bregu nazaj do kranja praktično nobenih ovir 2 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Znalci, a se kaj dokaj solidnega dobi za cca. 1k € od MTB (hardtail)? Na kaj sploh bit pozorn? EDIT: prosim še, za priporočeno velikost kolesa. 188, dolžina nog 89 (bos). Nemen: redko asfalt, večinoma makedam in gozdne poti. Navzdol bi tudi kaj lažjega po urejenih trailih s Pohorja. 5. avgust 2024 uredilo bitje Mrhovinar Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.