Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

Šimšalamima Huhu reče pred 9 minutami:

v zgornji del telesa rataš rahitičen in ti starke v merkatorju ponudjo pomoč pri nošnji vrečke, sonce ti postara kožo da zgledaš 60 v 30ih, k frizerju ne hodiš več ker maš itak skoz mastne in zapopane lase od čelade, ne spomniš se kdaj te u zadnjo niso bolela stegna ko si šel po štengah, na riti imaš odrgnine in mazolje, ko babi napišeš "a greš fukat" ti autocorrect popravi v "a greš furat" in ves čas si brez dnarja. welcome to the club, zdej si one of us.

vi mate še babe?

Povezava do prispevka

Danes pavza :) Ta vikend sem skoraj 3k visincev nastancal.

Zjutraj dobil vilico, menjal olje v kuhinji (zena ful navdusena) zdej pa cakam da mi na servisu odrezeju pa starnut zabijejo, potem bom dal bicikl v dnevno in ga gledal preostanek dneva.

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Fantje 

Jaz pa  @tiesto greva v soboto iz Mozirja proti logarski, nic pretiravanja. Ce bo njegov hrbet ok pol mogoce na Pavlica skocva. Ce je kdo zainteresiran naj pove. Odhod ob 9h iz Mozirja. 

Egote pustite doma, jaz mam ebajk, jaz sem slabs od vas...lahk bom sledil v klanc, a bi slo tko😁

Povezava do prispevka

od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no.

Povezava do prispevka
kmetek reče pred 13 minutami:

od jeze k nisem šel na fitnes ali tečt....drugače pa ja, prvih 5 minut je bilo na easy preden pridem iz Planine do Zlatega Polja pa naprej proti Brdu, da je vsaj malo ravnine.....pa nekaj semaforjev.....pizda kle okoli Kranja ne moreš normalno kolesariti 20-30km, da nimaš vmes ovir....fak no.

iz kranja greš po desnem bregu save do medvod, pa čez most v pirniče in po levem bregu nazaj do kranja

praktično nobenih ovir

Povezava do prispevka

Znalci, a se kaj dokaj solidnega dobi za cca. 1k € od MTB (hardtail)?

Na kaj sploh bit pozorn?

EDIT: prosim še, za priporočeno velikost kolesa. 188, dolžina nog 89 (bos).

Nemen: redko asfalt, večinoma makedam in gozdne poti. Navzdol bi tudi kaj lažjega po urejenih trailih s Pohorja.

uredilo bitje Mrhovinar
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...