╭∩╮ gorann Objavljeno 3. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 3. avgust 2024 Ja kofein da svoje, radler je pa itk top pjaca da mal k seb prides 😀 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 3. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 3. avgust 2024 Tud ja Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 To je ze old😁 Biu je 10. ce se prav spomnem S temi fedri je biu bolj aero😁 Navedek Povezava do prispevka
Tihi Mi53k Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Boris reče pred 45 minutami: sm ti reku da morš dat mtb gume s čim tanjšimi stranicami je pa res, da teli ne furajo glih po speglanem makadamu Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 Ja to o tanjsih stranicah sm zanc vidu, da je lahk guma tud 100mm na fat bajku pa ma manjsi rolling resistance kot kaksna 42mm😁 @tiesto mas chatbox neki ti tezim😁 Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Lahko bi blo slabše, za Leadville je dal drop bar na XC fullyja Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 Factor sponzoriral Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Sem šel na tega Naceta... izi klanec, bo treba iti malo hitreje porabil sem 32 minutk, in imam še dosti rezerve, valda ne moreš terati, če je prvič in ne veš kaj te čaka... sicer pa res fajn vzpon, veliko kolesarjev... ker se nisem dosti utrudil sem potem še letel na Možjanco, te te zagotovo zjeba 🤣 ta teden ali drug teden bom šel z specijalko na Krvavec da postavim boljši čas, nisem še bil z lahkim kolesom gor, vedno z commuterjem in torbami težak 16kil ali več... da Goranu postavim nek benchmark da vidimo kakšne vrste trening je bolj učinkovit, njegov z e-bikom, ali moj trpljenje brez powermetrov in ustrezne hrane 🤣 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 Predam se Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Eh saj se ne gre zares, malo za motivacijo mi2 kolesariva za užitek ne za stravo 😉 jaz sem pa potem se združil prijetbo s koristnim commuting 😁 je pa res noro kaj kolo naredi iz telesa... 1 leto in 1 mesec odkar imam stravo, naredil sem 10.000km in noro kakšno postavo sem pridelal spotoma, lahko jem praktično neomejeno pa sem se zacementiral na 85kil... da ne govorimo o splošnem počutju... 3 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 Ja verjamem, konstanto poganjanje nardi svoje, kalorije kuris nenormalno tkole Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. ZippeR Objavljeno 4. avgust 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 4. avgust 2024 lepa hvala vsem ki so me vlekli naprej sicer pa top izkusnja, bom sel se 14 1 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Daj napisi mal vec no Navedek Povezava do prispevka
ZippeR Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Mutombo reče pred 7 minutami: Daj napisi mal vec no hehe, kaj hoces slisat o tem kako sem se cel teden drzal nazaj s pircki, sipal vodo in filal hidrate, zgolj da sem se lahk v petek pol spontano navleku ketamina, spipal skatlo cikov in prisel domov ob 6 zjutraj al kako sem se ubistvu kr konkretno zajebal ker sem ob prijavu reku da bom fural 29 na uro, pa sem posledicno startal prakticno z repa in moral prehitet cel kup pocasnezev da sem prilezel do skupine ki je sla proper hitro. nasploh sem imel strat vedno it naprej s hitrejso skupino in se pridruzit nekje bolj pri glavi skupine da sem bil manj izpostavljen zaostat. ce je kdo pritisnu naprej za ujet ksno skupino pred nami sem probal it za njim. je pac res tolk bol uizi ko te nekdo vlece naprej cel cas. in tko smo sli pol zadnjo tretjino z nekje 35-40km/h, me je na trenutke mal skrbelo ce bom zdrzal ampak je slo, smo ostali vec al manj isti od odseka na avtocesti (fotka gor) pa do konca. tekom dirke sm pojedu neke 3 datelj-arasid tablice in spil liter vode, nc tok ful. bi si pa naslednjic probal dobro izpraznit mehur pred zacetkom, sem se moral po cca. 20km ustavit in mi je blo kr tecno. ceste so ble povecini res lepe, folk je navijal, nevarne odseke so dobr markirali in ob najnevarnejsih ovinkih so bli prostovoljci ki so opozarjal z zastavami. tko da celokupno je bil res dobro organiziran event, se mi zdi da lahk to nardi kr razliko, nimam pa z nicemer za primerjat. nimam sicer nobenih dodatnih stevilk (utrip, watti), ampak je kolega pol reku (s primerljivim casom mojemu), da smo bli v povprecju nekje okoli 100W, kot primerjavo pa dal meritve s triatlona, ker je mel povprecje nekje okol 180W, ob hitrosti 29kmph. tko da again, vozit v skupini je izi. (tbh ne vem ce so absolutne stevilke tocne ker jih vlecem mal iz riti, ampak kar je reku je tko cca. x2 watt za precej manjso povprecno hitrost) 6 Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) https://www.bhbikes.com/en_GB/bikes/mountainbike/xc-cross-country-down-country/lynx-sls-9-5-ds955 Septembra, XTR Di2! 4. avgust 2024 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ZippeR reče pred 34 minutami: hehe, kaj hoces slisat o tem kako sem se cel teden drzal nazaj s pircki, sipal vodo in filal hidrate, zgolj da sem se lahk v petek pol spontano navleku ketamina, spipal skatlo cikov in prisel domov ob 6 zjutraj al kako sem se ubistvu kr konkretno zajebal ker sem ob prijavu reku da bom fural 29 na uro, pa sem posledicno startal prakticno z repa in moral prehitet cel kup pocasnezev da sem prilezel do skupine ki je sla proper hitro. nasploh sem imel strat vedno it naprej s hitrejso skupino in se pridruzit nekje bolj pri glavi skupine da sem bil manj izpostavljen zaostat. ce je kdo pritisnu naprej za ujet ksno skupino pred nami sem probal it za njim. je pac res tolk bol uizi ko te nekdo vlece naprej cel cas. in tko smo sli pol zadnjo tretjino z nekje 35-40km/h, me je na trenutke mal skrbelo ce bom zdrzal ampak je slo, smo ostali vec al manj isti od odseka na avtocesti (fotka gor) pa do konca. tekom dirke sm pojedu neke 3 datelj-arasid tablice in spil liter vode, nc tok ful. bi si pa naslednjic probal dobro izpraznit mehur pred zacetkom, sem se moral po cca. 20km ustavit in mi je blo kr tecno. ceste so ble povecini res lepe, folk je navijal, nevarne odseke so dobr markirali in ob najnevarnejsih ovinkih so bli prostovoljci ki so opozarjal z zastavami. tko da celokupno je bil res dobro organiziran event, se mi zdi da lahk to nardi kr razliko, nimam pa z nicemer za primerjat. nimam sicer nobenih dodatnih stevilk (utrip, watti), ampak je kolega pol reku (s primerljivim casom mojemu), da smo bli v povprecju nekje okoli 100W, kot primerjavo pa dal meritve s triatlona, ker je mel povprecje nekje okol 180W, ob hitrosti 29kmph. tko da again, vozit v skupini je izi. (tbh ne vem ce so absolutne stevilke tocne ker jih vlecem mal iz riti, ampak kar je reku je tko cca. x2 watt za precej manjso povprecno hitrost) O ketamin pridem enkrat v Berlin ker mam blizu pa greva na "kolo" 2 Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 b4d reče pred 12 minutami: https://www.bhbikes.com/en_GB/bikes/mountainbike/xc-cross-country-down-country/lynx-sls-9-5-ds955 Septembra, XTR Di2! tle sploh nima smisla praskat je sram svetlobna leta spredaj in shimano je bolj kot ne joke v mtb razen kar se tice zavor. Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Če ne bo wireless + UHD bo tko dost fail pomojem. P.S. al pa če bi bil 13 speed, bi bil folk še mogoče napaljen, tko pa vidim da je 12 speed. Sram jih je lepo povozil skratka. 4. avgust 2024 uredilo bitje Zorz Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 Mal se svaljkam po celjskem 8 Navedek Povezava do prispevka
Bumbar s kanglico Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Tut js sm se po dovgem cajto mal šov svaljkat po okoliških hribih. 8 1 Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Umru cist, 120km vse skp 7 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 4. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 4. avgust 2024 Treniraj treniraj za na fronto Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Je kdo že bil na Veliki Planini s kolesom? Jaz namreč želim ta teden it do tja s kolesom pol pa it na nihalko gor in pol se dol spuščat. Po keri strani se je najbolj spustit pa da je najhitrejša? 4. avgust 2024 uredilo bitje Dejch Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) https://www.strava.com/activities/9505135307 Morda ti kaj pomaga, sam smo pedalirali celo pot. Vidim da tudi na S-T sprasujes, caki zdej ki ti bodo objasnili da rabis gravel bike, DH bike, nove gume, 3x zobnik 5. avgust 2024 uredilo bitje b4d Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Dejch reče pred 8 urami: Je kdo že bil na Veliki Planini s kolesom? Jaz namreč želim ta teden it do tja s kolesom pol pa it na nihalko gor in pol se dol spuščat. Po keri strani se je najbolj spustit pa da je najhitrejša? Js sm bil dve leti nazaj, sou s strani Luce in Podvolovljeka, brez nihajke. S specialko dvomim, da se da prit gor, gravel it is, ker je ponekod kr konkretn makadam. Je pa huda cesta in razgled. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Šimšalamima Huhu Objavljeno 5. avgust 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 5. avgust 2024 doz reče Dne, 4. 8. 2024 at 13:15: je pa res noro kaj kolo naredi iz telesa... v zgornji del telesa rataš rahitičen in ti starke v merkatorju ponudjo pomoč pri nošnji vrečke, sonce ti postara kožo da zgledaš 60 v 30ih, k frizerju ne hodiš več ker maš itak skoz mastne in zapopane lase od čelade, ne spomniš se kdaj te u zadnjo niso bolela stegna ko si šel po štengah, na riti imaš odrgnine in mazolje, ko babi napišeš "a greš fukat" ti autocorrect popravi v "a greš furat" in ves čas si brez dnarja. welcome to the club, zdej si one of us. 1 15 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.