Skoči na vsebino

neuradna tema o kolesarjenju

Priporočeni prispevki

Sem šel na tega Naceta... izi klanec, bo treba iti malo hitreje porabil sem 32 minutk, in imam še dosti rezerve, valda ne moreš terati, če je prvič in ne veš kaj te čaka... sicer pa res fajn vzpon, veliko kolesarjev... ker se nisem dosti utrudil sem potem še letel na Možjanco, te te zagotovo zjeba 🤣  ta teden ali drug teden bom šel z specijalko na Krvavec da postavim boljši čas, nisem še bil z lahkim kolesom gor, vedno z commuterjem in torbami težak 16kil ali več... da Goranu postavim nek benchmark da vidimo kakšne vrste  trening je bolj učinkovit, njegov z e-bikom, ali moj trpljenje brez powermetrov in ustrezne hrane 🤣

20240804_072336.jpg

Povezava do prispevka

Eh saj se ne gre zares, malo za motivacijo mi2 kolesariva za užitek ne za stravo 😉 jaz sem pa potem se združil prijetbo s koristnim commuting 😁 je pa res noro kaj kolo naredi iz telesa... 1 leto in 1 mesec odkar imam stravo, naredil sem 10.000km in noro kakšno postavo sem pridelal spotoma, lahko jem praktično neomejeno pa sem se zacementiral na 85kil... da ne govorimo o splošnem počutju... 

Povezava do prispevka
Mutombo reče pred 7 minutami:

Daj napisi mal vec no :D

hehe, kaj hoces slisat

o tem kako sem se cel teden drzal nazaj s pircki, sipal vodo in filal hidrate, zgolj da sem se lahk v petek pol spontano navleku ketamina, spipal skatlo cikov in prisel domov ob 6 zjutraj :santa:

al kako sem se ubistvu kr konkretno zajebal ker sem ob prijavu reku da bom fural 29 na uro, pa sem posledicno startal prakticno z repa in moral prehitet cel kup pocasnezev da sem prilezel do skupine ki je sla proper hitro. nasploh sem imel strat vedno it naprej s hitrejso skupino in se pridruzit nekje bolj pri glavi skupine da sem bil manj izpostavljen zaostat. ce je kdo pritisnu naprej za ujet ksno skupino pred nami sem probal it za njim. je pac res tolk bol uizi ko te nekdo vlece naprej cel cas. in tko smo sli pol zadnjo tretjino z nekje 35-40km/h, me je na trenutke mal skrbelo ce bom zdrzal ampak je slo, smo ostali vec al manj isti od odseka na avtocesti (fotka gor) pa do konca. tekom dirke sm pojedu neke 3 datelj-arasid tablice in spil liter vode, nc tok ful. bi si pa naslednjic probal dobro izpraznit mehur pred zacetkom, sem se moral po cca. 20km ustavit in mi je blo kr tecno.

ceste so ble povecini res lepe, folk je navijal, nevarne odseke so dobr markirali in ob najnevarnejsih ovinkih so bli prostovoljci ki so opozarjal z zastavami. tko da celokupno je bil res dobro organiziran event, se mi zdi da lahk to nardi kr razliko, nimam pa z nicemer za primerjat.

nimam sicer nobenih dodatnih stevilk (utrip, watti), ampak je kolega pol reku (s primerljivim casom mojemu), da smo bli v povprecju nekje okoli 100W, kot primerjavo pa dal meritve s triatlona, ker je mel povprecje nekje okol 180W, ob hitrosti 29kmph. tko da again, vozit v skupini je izi. :D (tbh ne vem ce so absolutne stevilke tocne ker jih vlecem mal iz riti, ampak kar je reku je tko cca. x2 watt za precej manjso povprecno hitrost)

Povezava do prispevka
ZippeR reče pred 34 minutami:

hehe, kaj hoces slisat

o tem kako sem se cel teden drzal nazaj s pircki, sipal vodo in filal hidrate, zgolj da sem se lahk v petek pol spontano navleku ketamina, spipal skatlo cikov in prisel domov ob 6 zjutraj :santa:

al kako sem se ubistvu kr konkretno zajebal ker sem ob prijavu reku da bom fural 29 na uro, pa sem posledicno startal prakticno z repa in moral prehitet cel kup pocasnezev da sem prilezel do skupine ki je sla proper hitro. nasploh sem imel strat vedno it naprej s hitrejso skupino in se pridruzit nekje bolj pri glavi skupine da sem bil manj izpostavljen zaostat. ce je kdo pritisnu naprej za ujet ksno skupino pred nami sem probal it za njim. je pac res tolk bol uizi ko te nekdo vlece naprej cel cas. in tko smo sli pol zadnjo tretjino z nekje 35-40km/h, me je na trenutke mal skrbelo ce bom zdrzal ampak je slo, smo ostali vec al manj isti od odseka na avtocesti (fotka gor) pa do konca. tekom dirke sm pojedu neke 3 datelj-arasid tablice in spil liter vode, nc tok ful. bi si pa naslednjic probal dobro izpraznit mehur pred zacetkom, sem se moral po cca. 20km ustavit in mi je blo kr tecno.

ceste so ble povecini res lepe, folk je navijal, nevarne odseke so dobr markirali in ob najnevarnejsih ovinkih so bli prostovoljci ki so opozarjal z zastavami. tko da celokupno je bil res dobro organiziran event, se mi zdi da lahk to nardi kr razliko, nimam pa z nicemer za primerjat.

nimam sicer nobenih dodatnih stevilk (utrip, watti), ampak je kolega pol reku (s primerljivim casom mojemu), da smo bli v povprecju nekje okoli 100W, kot primerjavo pa dal meritve s triatlona, ker je mel povprecje nekje okol 180W, ob hitrosti 29kmph. tko da again, vozit v skupini je izi. :D (tbh ne vem ce so absolutne stevilke tocne ker jih vlecem mal iz riti, ampak kar je reku je tko cca. x2 watt za precej manjso povprecno hitrost)

O ketamin :D pridem enkrat v Berlin ker mam blizu pa greva na "kolo" :D

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 8 urami:

Je kdo že bil na Veliki Planini s kolesom? Jaz namreč želim ta teden it do tja s kolesom pol pa it na nihalko gor in pol se dol spuščat. Po keri strani se je najbolj spustit pa da je najhitrejša? 

Js sm bil dve leti nazaj, sou s strani Luce in Podvolovljeka, brez nihajke. S specialko dvomim, da se da prit gor, gravel it is, ker je ponekod kr konkretn makadam. Je pa huda cesta in razgled.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...