Dejch Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 Ne delaj se glupog Navedek Povezava do prispevka
b4d Objavljeno 5. september 2024 Share Objavljeno 5. september 2024 Kaj nisi vprasal, tle okrog Sentruperta imam precej raziskanega. Pridi v soboto na BBQ fest pa furo (RD Bajkam al neki). Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 5. september 2024 Avtor Share Objavljeno 5. september 2024 Ce bi reku da bos kle blizu bi te prsu pogledat, dejc Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 Lahko bi oblekli te viseče drekače za čez zimo 🤣 1 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 Čez 11 dni bo stara 21 let 🥰 najbolj pridna muca ever 🙃 nešteto noči je prespala pri moji glavi, dokler smo bili skupaj, še sedaj se vedno potrudi in vstane ter me pride pozdravit vsakič ko sem doma na kavi 🥰🥰 2 2 Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 kdo gre? https://slovenia.letapebytourdefrance.com/blog/race/informacije-za-udelezence-izziva-k0-0lesari-na-polno- Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 6. september 2024 Share Objavljeno 6. september 2024 b4d reče pred 12 urami: Kaj nisi vprasal, tle okrog Sentruperta imam precej raziskanega. Pridi v soboto na BBQ fest pa furo (RD Bajkam al neki). sm hotu it blind, sicer nism mislu, da bo tok treba v hrib vozt, sam lej blo je vredno, res lepa okolica hands down. zdej sm v lj itak bom še kej šel tja, naslednjič sm reku da s skuterjem gorann reče pred 12 urami: Ce bi reku da bos kle blizu bi te prsu pogledat, dejc ja nism vedu da si frej, pa itak sm šu bol tko na blind. sej bom še šel na ta konc. Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Fantastična tura, če je kdo iz teh koncev, zelo priporočam. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. september 2024 Avtor Share Objavljeno 7. september 2024 Mtb? Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 (urejano) gorann reče pred 16 minutami: Mtb? Da, nekje samo 30 do 40% asfalta, ostalo makedam/planinske poti. Večino se da tudi z gravelom odpeljat, spust proti Kamnici (proti Studencem iz leve v MB na mapi), tam rabiš vzmetenje, ker je precej izpostavljena peš pot (korenine, kamenje). Rabim pa nujno dropper nabavit, ker je mučno prestavljat zic 7. september 2024 uredilo bitje Mrhovinar Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. september 2024 Avtor Share Objavljeno 7. september 2024 Droper je game changer, to bi jaz dal na vsa kolesa 😄 Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Da prideš na vrh, spustiš zic in gas. Ni problem. Ko med spustom naletiš še na 10+% odseke, takrat pa je muka Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. september 2024 Avtor Share Objavljeno 7. september 2024 Ja ze na specialki je dost lazje navzdol ce nizje sedis😁 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 A nima creo potopne? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. september 2024 Avtor Share Objavljeno 7. september 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 13 minutami: A nima creo potopne? Creo sl Evo model ma, ki je kao gravel, razlika je v potopni in gravel gumah prot mojmu road Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 nesmes bit softic z butplugom pa lgbt flagon na belanci pa se da vse odfurat Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 7. september 2024 Avtor Share Objavljeno 7. september 2024 Zakaj mas butplug v supku Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 Dans je bil pa res topshit dan za bajk, ste šli kaj v hribe? 9 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Kako se kaj obnesejo tile zavorni diski? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. september 2024 Avtor Share Objavljeno 8. september 2024 Dobesedno najboljse diske prlepis, kaj mislis Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Mislim, da sem danes gonilni ležaj sfukal. Ko v klanec vstanem in močno pritisnem, se sliši rahel pok. Jao... Navedek Povezava do prispevka
Boris Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 gorann reče pred 24 minutami: Dobesedno najboljse diske prlepis, kaj mislis dalec od najboljsegaf diska dober disk ti je galfer al pa sram hs2 shimano diski so k papir za mtb Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. september 2024 Avtor Share Objavljeno 8. september 2024 Mrhovinar reče pred 24 minutami: Mislim, da sem danes gonilni ležaj sfukal. Ko v klanec vstanem in močno pritisnem, se sliši rahel pok. Jao... Poglej ce mas pedala zasraufana Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 gorann reče pred 3 urami: Dobesedno najboljse diske prlepis, kaj mislis Kaj pa jaz vem, kateri so najboljši. So diski izmenljivi, torej lahko vržem Ultegra diske na kolo s 105 opremo? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. september 2024 Avtor Share Objavljeno 8. september 2024 svaljek reče pred 7 minutami: Kaj pa jaz vem, kateri so najboljši. So diski izmenljivi, torej lahko vržem Ultegra diske na kolo s 105 Ja ti gledas mtb diske, ti tud pasejo, nima veze kera grupa je dokler je shimano. poglej ce mas center lock ali na sraufke. Pa velikost naj bo ista, ce ne bos rabu adapterje 1 Navedek Povezava do prispevka
svaljek Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 Hvala Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 8. september 2024 Avtor Share Objavljeno 8. september 2024 Vzemi nekj da ma ice tech da se boljs hladi Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. pumpahhh Objavljeno 8. september 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 8. september 2024 evo od včeri naletu sm na nek juriš na vršiča, ravno so šli ko sem prišel na cesto kranjska gora - vršič in me ena fat ass varnostnica ni spustila, tko da sem moral it na krnico, potem pa po glavni cesti gor. posledično ni blo nobenega avta do vrha. to je bil plus, minus pa harlejaši dosadni ko kurac z glasnimi avspuhi 13 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 8. september 2024 Share Objavljeno 8. september 2024 erted45 reče Dne, 7. 9. 2024 at 21:24: Dans je bil pa res topshit dan za bajk, ste šli kaj v hribe? ker app je to pa kere achievemente si to odklenil? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.