reaper Objavljeno 24. december 2024 Share Objavljeno 24. december 2024 Uglavnem iščem neko poceni zadevo za DIY NAS na osnovi TrueNAS, unRaid ipd., ki bo omogočala poganjanje Docker kontejnerjev pri nizki porabi elektrike. Kakšen mini PC v smislu Intel NUC, Lenovo Tiny,... Lahko je kakšna DIY ITX varianta ali SFF corporate zadeve. Najraje prevzem Posavje ali Dolenjska. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 24. december 2024 Share Objavljeno 24. december 2024 A si kej razmisljal o kaksnem mac miniju z zunanjim ssdjem? Zadeva je izjemno energijsko ucinkovita. Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 24. december 2024 Avtor Share Objavljeno 24. december 2024 Načeloma je vsaka mini zadeva OK, ker imajo zaradi omejenega hlajenja manjši TDP procesorjev, tudi Mac Mini s spodobnim CPU-jem bi bil OK ja. Ampak so po navadi cenovno postavljeni tako, kot da so zlati. Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 5. januar 2025 Share Objavljeno 5. januar 2025 @reaper jaz mam mogoce se kake lenovo m700 tiny kje v pisarni.. samo ne vem ce ti hardwersko to ustreza... Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 5. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 5. januar 2025 @uros678 Za NAS sem že dobil zadevo, vzel sem potem HP Elitedesk 800 G3 SFF, je super padlo skupaj. Daj mi na ZS napiši za M700 Tiny kakšne so specifikacije in cena, takšni mini računalniki vedno pridejo prav, ker imam nekaj domačih projektov na več lokacijah in rabim te zadeve. Tako da se priporočam za dodatne informacije. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 6. januar 2025 Share Objavljeno 6. januar 2025 meni se tole valja doma, če te zanima. predelan na pasivno hlajenje. poraba iz vtičnice 4-12W. Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 6. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 6. januar 2025 @TrippinBalls javi ceno na ZS pa vidimo, če je zanimivo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.