Daffy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 jaz sem mojega samo streamlineal Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 jaz sem isti konj kot sem bil 😄 2 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) Pred 12 minutami, Sleipnir pravi: uff to s spancem je lahko nevarno ker greš samo max skozi 3 spalne cikle. prvi je sicer izredno močan, potem pa spustiš ostale zdaj imam navado, da padem v spanec kot pokošen ob 22.00-22.30. potem me pa med 5.00 in 5.30 fukne v zrak in se lahko samo sladko jebem z nadaljnim spancem. 😞 9. maj 2020 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) je pa dejansko novi forum precej bolj živahen teh prvih par dni me zanima kako hitro bo zmanjkalo zaleta/se bo vse skupaj spet steklo v gnojišče pa kdaj bo zaraf uletel za ta avtentični 2012 feel 9. maj 2020 uredilo bitje Daffy Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 jst se pred 23 ne spravim pa potem pred 5 zjutro v lufti 😄 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pravkar, Daffy pravi: je pa dejansko novi forum precej bolj živahen teh prvih par dni me zanima kako hitro bo zmanjkalo zaleta/se bo vse skupaj spet steklo v gnojišče pa kdaj bo zaraf uletel za ta avtentični 2012 feel mmm pa vsi bilanovi navijaci aja so se zmeri za en kurac, jih se ne bo 😄 Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 ma ja generalno je serie a in bundesliga folk se izgubil sej pravim vprašanje če se sploh splača te teme odpirat Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 mogoce serie a bi se splacalo. Ce ne druzga verjento folk zdej bol spremlja Atalanto. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 18 minutami, Daffy pravi: je pa dejansko novi forum precej bolj živahen teh prvih par dni btw Daffy, podpišem se pod tvoj post o Malagi. jokam se, kako lepi spomini me vežejo na to mesto. če bi le imel jajca... Pred 17 minutami, Shadow pravi: jst se pred 23 ne spravim pa potem pred 5 zjutro v lufti 😄 zavidam ti, če zmoreš to shendlat. jaz od operacije naprej potrebujem minimalno 9h/dan, če ne imam take glavobole, da z glavo tolečm v steno. Navedek Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) Pred 51 minutami, hawa meyta pravi: jaz sem pred parimi tedni začel pred spanjem srkat po glaž viskija, da sem si mal umiril živce Priporočam ti metin čaj. Pomirja in omogoča lažji spanec. Veliko ljudi mi je reklo, da jim je ta čaj pomagal. Also, sem pa zadnjič razmišljal, kako je ta premor od nogometa zjebal našega Iličića. V trenutku, ko je postal top 5 nogometaš na svetu, zabil 4 gole na izločilni tekmi lige prvakov, se je zgodila ta večtedenska pavza. Vprašanje v kakšni formi se bo vrnil zdaj nazaj... Škoda, nikoli ne bomo vedeli, kaj bi bilo s takratnim ličičem in Atalanto, če bi se nogomet nadaljeval v normalnem ritmu. 9. maj 2020 uredilo bitje twEEneR Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 trenutno mi gre, nvem kako bo cez 10 let 😄 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) pa kje si tweener legendica puska te ubila metnoge brez zebe niso iste 9. maj 2020 uredilo bitje vlaho Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 fotr mu dovolu spet dostop do interneta zdej k ne more stavt Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Welcum back @twEEneR Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 2 minutama, twEEneR pravi: Priporočam ti metin čaj. Pomirja in omogoča lažji spanec. Veliko ljudi mi je reklo, da jim je ta čaj pomagal. Also, sem pa zadnjič razmišljal, kako je ta premor od nogometa zjebal našega Iličića. s čaji imam problem, ker moram potem skoz hodit na - 2 deci. 😄 Pravkar, Shadow pravi: trenutno mi gre, nvem kako bo cez 10 let 😄 prjatu, to kar pa ti delaš, svaka čast. 😄 ob 2h zjutraj mal popizdiš čez Cousinsa, ob 5.40 pa že pišeš o Red Wingsih. :avadodo: Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 popravek, na oboje se pizdim :lol: Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) ko ti ne bo več mar, ne boš pizdil, ker tudi gledal ne boš več. do takrat pa, smo vsi tukaj verjetno kar na istem. 😛 9. maj 2020 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) faaaak, kaj sem našel zdajle... Navedek Silovit napad Rogliča na vzponu na Volovljek https://4d.rtvslo.si/arhiv/sportni-prispevki/174546105 9. maj 2020 uredilo bitje hawa meyta Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Na Jonasu je Sasha Vrtnar Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 pred 1 uro, Sleipnir pravi: jaz sem isti konj kot sem bil 😄 Škoda da večina ta pun prezre. 😄 1 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 3 minutami, hawa meyta pravi: faaaak, kaj sem našel zdajle... https://4d.rtvslo.si/arhiv/sportni-prispevki/174546105 Ah, jubilejna 25. Dirka po Sloveniji. Dobra je bila! Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 3 minutami, Kosinus pravi: Ah, jubilejna 25. Dirka po Sloveniji. Dobra je bila! ...dva dni sem bil čisto brez glasu. 😄 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Po dirki sem se spomnil, da bi si kupil zeleno majico, pa so jo nehali prodajati. Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Pred 1 uro, hawa meyta pravi: jaz sem pred parimi tedni začel pred spanjem srkat po glaž viskija, da sem si mal umiril živce (sem izredno slab pivec, zato si lahko predstavljaš kakšen je bil efekt - spal sem kot dojenček). zdaj sem se pa tolk navleku tega sranja, da sploh ne morem zaspat, če ga ne srknem. 😄 Jas pa lidl pivo Imperial stout, 7,5% Is noice Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 meh no ajd, za tisto ceno je dobr ja Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 Viski znalci, kir je next budget step po glennfiddich 12? Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 jst sm zdej nacel tole: https://ewhisky.de/nikka-coffey-malt.html fuck, kok je pa tole dobro Navedek Povezava do prispevka
Burned Fox Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 (urejano) SITnica? 9. maj 2020 uredilo bitje Burned Fox Pomesane tipke na tipkulji Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2020 Share Objavljeno 9. maj 2020 mogoce kak Talisker 10, so okol 30€? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.