Sovicha Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 IIIIIIIINNNN falcooo guner že pri deveeeeetih poastih. Dame in gospodje, kakšna hitrost, kakšna brzina ulalala 1 Navedek Povezava do prispevka
Pr4iseK3K Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 A vi govnači mate svojo podizbo na gnoju? Navedek Povezava do prispevka
Sovicha Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 10 minutami, Pr4iseK3K pravi: A vi govnači mate svojo podizbo na gnoju? Ne vem, najprej moram nasrat 200 postov, pol bom pa loh vidu 1 Navedek Povezava do prispevka
trpotec65387628363 Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 20 minutami, Don Kihot_ pravi: IIIIIIIINNNN falcooo guner že pri deveeeeetih poastih. Dame in gospodje, kakšna hitrost, kakšna brzina ulalala Dash vrecke uporabljam. Ko frankesko toti. 1 Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 25 minutami, DiNozzo pravi: ni mi všeč nov forum heh, jaz sem se tudi tako navadil na starega, da bo prav muka tole nekaj mesecev. btw, koliko časa bo še 'odklenjen' stari mn3? Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 7. maj 2020 Avtor Share Objavljeno 7. maj 2020 pred 1 uro, DaffyDDuck pravi: a ti ni niti obvestila poslalo alpa kej? dosti brezveze potem Dobiš zgoraj desno (in b4 odjava lel) probej @DaffyDDuck Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 3 minutami, Falco Gooner pravi: Dash vrecke uporabljam. Ko frankesko toti. Dash je res hud, big support frenčesku Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ DiNozzo Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 6 minutami, Quessoy pravi: heh, jaz sem se tudi tako navadil na starega, da bo prav muka tole nekaj mesecev. btw, koliko časa bo še 'odklenjen' stari mn3? Hvala za moje prvo obvestilo na novem forumu kolega Q! Navedek Povezava do prispevka
TitanG Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 9 minutami, Quessoy pravi: heh, jaz sem se tudi tako navadil na starega, da bo prav muka tole nekaj mesecev. btw, koliko časa bo še 'odklenjen' stari mn3? pomojem še kak teden al pa dva tega je treba vseeno še malo tweakat Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 8 minutami, DiNozzo pravi: Hvala za moje prvo obvestilo na novem forumu kolega Q! z veseljem, prijatelj. 🙂 Pred 5 minutami, TitanG pravi: pomojem še kak teden al pa dva tega je treba vseeno še malo tweakat uf, kdo bo imel cajt sledit dvema forumoma. 😄 Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 7 minutami, Quessoy pravi: uf, kdo bo imel cajt sledit dvema forumoma. 😄 kamot če obadva foruma ne sproducirata niti za pol normalnega Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 25 minutami, kemik pravi: Dobiš zgoraj desno (in b4 odjava lel) probej @DaffyDDuck najsič, torej ima use škoda da emotikjonov (še) niso prenesli, tastari so mi bli dosti sinonimni z mn3njalnikom Navedek Povezava do prispevka
hawa meyta Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 12 minutami, apovsic pravi: kamot če obadva foruma ne sproducirata niti za pol normalnega ja, če si inteligenten, izobražen mož, s kančkom kozmopolitanstva, kot ste sami, dr. apovsic. za trailor trash people kot sem sam je pa to vrhunska večerna zabava. 😄 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 pred 1 uro, DiNozzo pravi: ni mi všeč nov forum Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 sej (n)vam tudi prejšni na začetku ni bil Navedek Povezava do prispevka
TitanG Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 precej qol zadev ima, določene stvari so pa slabše kaj čmo mene precej moti da dark mode ne povozi tko lepo CSSja kot na prejšnjem ampak jebiga Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 6 minutami, hawa meyta pravi: ja, če si inteligenten, izobražen mož, s kančkom kozmopolitanstva, kot ste sami, dr. apovsic. lol še dobro da ni letos eurosonga, bi hitro zamenjal mnenje o meni 😛 Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 novi forum bo na peak greznico moral počakati vsaj še eno leto Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 ronaldinjo dej otrpi temo za la ligo, dio povero 😄 Navedek Povezava do prispevka
TitanG Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 27 minutami, DaffyDDuck pravi: najsič, torej ima use škoda da emotikjonov (še) niso prenesli, tastari so mi bli dosti sinonimni z mn3njalnikom maš večino pod :classic Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 (urejano) yay! :rofl: ni sicer boo 7. maj 2020 uredilo bitje DaffyDDuck Navedek Povezava do prispevka
trpotec65387628363 Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 56 minutami, Sleipnir pravi: Dash je res hud, big support frenčesku A ni Dash bil tist k je 20+ let nazaj igrce pa ure pa kalkulatorje v praške dajal? 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 a nisi v enih dobu tud una jajca k si zivalco futral? Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 amnesia je v forum temi napisal, da gif avatarji delujejo če imate kakšne dobre še na zalogi Navedek Povezava do prispevka
Daffy Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 všeč mi je da je ena od reakcij žalostno zdej lahko napišeš 10. in en poklika žalostno 10. 2 Navedek Povezava do prispevka
fucking sintal Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 56 minutami, TitanG pravi: precej qol zadev ima, določene stvari so pa slabše kaj čmo mene precej moti da dark mode ne povozi tko lepo CSSja kot na prejšnjem ampak jebiga dark mode je itak za pičke Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 36 minutami, Falco Gooner pravi: A ni Dash bil tist k je 20+ let nazaj igrce pa ure pa kalkulatorje v praške dajal? Imel je carsko uro, zelene barve z rdečimi lubenicami in kalkulatorjem 😄 ampak one proper z igricami so bile v dixanu 😄 Navedek Povezava do prispevka
trpotec65387628363 Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Pred 29 minutami, =$h@dow= pravi: a nisi v enih dobu tud una jajca k si zivalco futral? Ne, to maš v Andiamu. 1 Navedek Povezava do prispevka
Sleipnir Objavljeno 7. maj 2020 Share Objavljeno 7. maj 2020 Also v največjem pakiranju dixana je bil fotografski aparat, ne vem sicer kakšne kvalitete, ker je bilo pakiranje preveč lir, .... sem pa imel propah kalkulator od dasha 😎 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.