╭∩╮ samo_hren Objavljeno 10. junij 2020 Share Objavljeno 10. junij 2020 (urejano) Prodajam stripe. Vsi objavljeni so med mojimi najljubšim, zaradi česar bom zbirko nadgradil v hardcoverje in delam čistko, da pridobim na prostoru. 1) Prodajam samo celotne sklope skupaj. Vsak sklop predstavlja samostoječe in zaključene štorije posameznih avtorjev, razen Sage, Berserka in Black Hammerja, ki so ongoing serije. 2) Vsi stripi so direktno iz bookdepositorya, velika večina so near mint condition, nikoli brani, ker sem jih prebral digitalno. Edini, ki sem jih enkrat prebral v fizični obliki so Saga, Omega Men in Watchmen. 3) Če sem zapazil neke izstopajoče hibe, so objavljene na priloženih slikah. V nasprotnem primeru nekih posebnosti pri zbiranju fotk nisem zapazil. 4) Za dodatna vprašanja ali slike, ZS. 5) Prevzem izključno v Ljubljani, pošiljam samo večje nakupe. Marvel 20 € The Vision: The Complete Collection Spoiler 20 € The Vision, Volume 1: Little Worse Than A Man The Vision, Volume 2: Little Better than a Beast *Ista zgodba kot v Complete Collectionu, le v ločenem formatu. 40 € Astonishing X-Men: Ultimate Collection, Volume 1 Astonishing X-Men: Ultimate Collection, Volume 2 Spoiler 20 € Black Bolt, Vol. 1: Hard TimeBlack Bolt, Vol. 2: Home Free Spoiler 80 € Daredevil by Brian Michael Bendis & Alex Maleev: Ultimate Collection, Book 1 Daredevil by Brian Michael Bendis & Alex Maleev: Ultimate Collection, Book 2 Daredevil by Brian Michael Bendis & Alex Maleev: Ultimate Collection, Book 3 Spoiler DC 80 € Batman, Volume 1 - 10 Spoiler 50 € Wonder Woman, Volume 1 - 6 Spoiler 100 € The Sandman Box Set Spoiler 10 € The Sandman Overture Spoiler 15 € Omega Men Spoiler 10 € Daytripper Spoiler 10 € Watchmen Spoiler IMAGE 75 € Saga, Vol. 1 - 9 Spoiler 40 € Paper Girls, Vol. 1 - 6 Spoiler DARK HORSE 60 € Black Hammer, Vol. 1 - 3Sherlock Frankenstein and the Legion of Evil Doctor Star & the Kingdom of Lost Tomorrows The Quantum Age * Vsi navedeni stripi so del iste širše zgodbe. Spoiler MANGA 120 € Berserk, Vol. 1 - 14 Spoiler 26. september 2020 uredilo bitje samo_hren Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 11. junij 2020 Share Objavljeno 11. junij 2020 Hjooooooj a si moral objavit :/ Čeprav tudi sam nimam kam dat fizične izdaje, me par zadev res mika :D Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 11. junij 2020 Share Objavljeno 11. junij 2020 Kul, sem ti poslal zs. Aja, popravi link pri Daytripper. Navedek Povezava do prispevka
Istvan Objavljeno 1. julij 2020 Share Objavljeno 1. julij 2020 Je še kaj od tega na voljo? Navedek Povezava do prispevka
dreknapalci Objavljeno 11. avgust 2020 Share Objavljeno 11. avgust 2020 samo_hren reče Dne, 11. 6. 2020 at 0:01: 10 € Watchmen Da bi vsaj 2 dni nazaj prijadral na tole objavo, pa sem ravno naročil novega. Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 2. september 2020 Share Objavljeno 2. september 2020 Ma ne bi ti pomagal, ker sem ga jaz dobil. In odlično ohranjen kos. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 2. september 2020 Share Objavljeno 2. september 2020 @samo_hren a Sago imaš še? se je zaključila in je to vse kar je ? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.