Denny Crane Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Če slučajno kdo ima viška kakšno spominsko kartico za PS Vito, bi jo odkupil po nežafranski ceni. Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 a nimaš shaxxane https://goblin.si/ps-vita/ps-vita-microsd-na-memory-stick-adapter-sd2vita-pro al rabš za exploit Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 12. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 12. januar 2022 Ne, rabim legit spominsko kartico. Včeraj mi je crknila 64gb. Imam pa oled model, ki nima internega spomina, tako da jo rabim tudi, če bi jo želel haknit. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Neshackana Vita je najbolj bizarna besedna zveza v gamingu Ajd, hitro shackat človek, manj kot urca dela In pol ti tudi ne bo treba plačat 200 € za memory card Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Za OLED model še vedno najprej potrebuješ vsaj basic 4gb uradno kartico. Kot je že omenil zgoraj. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Navedek Povezava do prispevka
JediEagle Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Denny Crane reče pred 41 minutami: Ne, rabim legit spominsko kartico. Včeraj mi je crknila 64gb. Imam pa oled model, ki nima internega spomina, tako da jo rabim tudi, če bi jo želel haknit. če formatiraš ne pomaga? Meni se je že parkrat zgodilo, da so se špili nehal zaganjat, pa errorje je ven metalo, nato sem pa sformatiral, pa je spet delalo. Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 12. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 12. januar 2022 Ne, mislim da je kaput. Sem obrisal kontakte na kartici, pihal v slot, poizkusil formatirat kartico preko nastavitev, zagnal safe mode in rebuild database ter še tu poizkusil format kartice pa je niti noče začet formatirat. Takoj dobim error. Tudi iz PSN ne morem nič dol potegnit. Prve indikacije, da nekaj ne štima, so se pa začele z errorji, da naj ne vlečem ven kartice, kadar je bila Vita v sleep modu, če bo to komu pomagalo v prihodnosti. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 (urejano) Imaš kakšno možnost, da kartico formatiraš ali pa vsaj preveriš na PC-ju? Pač, nek čitalec kartic ? 12. januar 2022 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 12. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 12. januar 2022 Mislim, da to ni možno. Če pa je, se najverjetneje ne izplača (nakup adapterja). Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 12. januar 2022 Share Objavljeno 12. januar 2022 Ma, saj imaš prav. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 13. januar 2022 Share Objavljeno 13. januar 2022 Od kod pa si ti? Meni se ena valja po predalu pa mislim, da je ne rabim, ker imam Vito itak že shackano. Navedek Povezava do prispevka
Denny Crane Objavljeno 13. januar 2022 Avtor Share Objavljeno 13. januar 2022 O to bi bilo super. Nisem se nadejal, da se bo dejansko kdo našel, ampak sem rekel, da preverim slučajno na mn3, preden naročim iz Japana. Pišem ZS. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.