Skoči na vsebino

[COD] Phil Spencer je šupak

Priporočeni prispevki

Join the Zombies Celebration

MWIII-S6-ANNOUNCEMENT-025.jpg

To celebrate the final season of Modern Warfare Zombies, and as a thank you to all our Zombies players this year, we’re amping up the fun with two major season-long advantages. First, all Operators will be able to access Free Dark Aether Rift Runs for free — after completing the initial mission that unlocks them —  without the need to offer up a Sigil.

Plus, all schematics will recover twice as quickly.

Povezava do prispevka

Če vprašaš internet ti bodo rekli, da so zadnji 5 let vsi isti :lol: En slabši od drugega.

najbolj obljuden pa je itak vedno tazadnji, čeprav so tu pa tam kake anomalije, ko je recimo v Black ops 3 več igralcev kot v katerem izmed teh v zadnjih 5 letih. 

Jaz v glavnem vsako leto menjam na najnovejšega, če se že odločim igrat. Ne igram več nazaj. Ne jemljem tega kot nekaj kar bi lahko 5 let kasneje igral, ker sem užival ob izidu ( ko očitno pol cod subbredditov. :lol: )

Povezava do prispevka

Brez veze igrat prejšnje verzije razen če se ti gre za ta povprečen story. Sploh pa black ops 6 deluje kar vredu. Z mw3 sem bil zelo razočaran. Men osebno najslabša izbira map do zdaj. Mw2 je bil ok, vanguard enostavno porazen. Drugače pa če si na pcju ali xboxu imaš itak na gamepassu vse code zdaj. Tudi novi pride gor. Prvi mesec imaš 1€ potem 12€ naprej za pc. Zapravis manj denarja za 5 mesecev igranja kot pa če bi špil kupu.To je prvi cod po letih da se ga dejansko veselim 

uredilo bitje Gapi182
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...