Majek Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 Še nisem, tako da predvidevam da ene 5 ur. Bolj se vleče levelanje orožij. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 31. avgust 2024 Share Objavljeno 31. avgust 2024 nyeh tnx Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 3. september 2024 Share Objavljeno 3. september 2024 kr že dobil cod v dar kolk refreshing proti nemogočemu mwII, ki je bil samo za pokozlat; premikanje, streljanje ima spet nek smisel in poteka ustaljeno Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. september 2024 Share Objavljeno 7. september 2024 probal malo beto (streamano na steam deck, tako da kr shitty test) in deluje kr ok samo spawni so se zmer shit 3x v enem matchu sem spawnal prakticno v metkih Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 magični kralj reče Dne, 7. 9. 2024 at 22:26: probal malo beto (streamano na steam deck, tako da kr shitty test) in deluje kr ok samo spawni so se zmer shit 3x v enem matchu sem spawnal prakticno v metkih sem igral se malo noro fun te mikro mape res pumpajo adrenalin zelo mi je vsec ta "superperk" ki ga dobis ce mas tri perke iz iste druzine Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 Join the Zombies Celebration To celebrate the final season of Modern Warfare Zombies, and as a thank you to all our Zombies players this year, we’re amping up the fun with two major season-long advantages. First, all Operators will be able to access Free Dark Aether Rift Runs for free — after completing the initial mission that unlocks them — without the need to offer up a Sigil. Plus, all schematics will recover twice as quickly. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 final season = ne bo novih sezon al final season = shutdown zambijev? Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 Konc je a ne, če pride bo6 pa sledžhemerju je že zdaj vseeno. Cheaters running wild, kot da so to neki UT99 serverji Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 ja samo a bojo shutdownali serverje? zambiji so bli kr fun, sem ful igral dokler se nisem navelical in bi se kdaj igral Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 beta blops6 mi je bla kr fun guni so ok movement je nice perki so mi zelo vsec killstreakov nisem spreminjal iz default tako da ne vem kaj so, ceprav ta PULSE je krnekaj ni mi vsec kolk je tomahawk nerfan Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 magični kralj reče pred 1 uro: ja samo a bojo shutdownali serverje? zambiji so bli kr fun, sem ful igral dokler se nisem navelical in bi se kdaj igral Aja, to ne. Pač zmanjšali njihovo število in spet se bo resetiralo na S1. Vsaj tako je bilo s cold war. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 nice S1? a zambiji so meli sezone? Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 pač vse se začne ponavljat, zombijev nisem igral, predvidevam pa, da tudi tam so sezone, ker so tudi v battlepassu stvari, ki so ssamo za zombije : Navedek Povezava do prispevka
Denis Objavljeno 15. september 2024 Share Objavljeno 15. september 2024 magični kralj reče pred 1 uro: a zambiji so meli sezone? da Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 Kateri COD zadnjih 5 let ima najboljši multiplayer, pa da je seveda še vedno dovolj igralcev Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 cold war verjetno pol pa prvi novi mw black ops 6 beta je bla mega fun, samo ne vem kako bo v live Navedek Povezava do prispevka
Majek Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 Če vprašaš internet ti bodo rekli, da so zadnji 5 let vsi isti En slabši od drugega. najbolj obljuden pa je itak vedno tazadnji, čeprav so tu pa tam kake anomalije, ko je recimo v Black ops 3 več igralcev kot v katerem izmed teh v zadnjih 5 letih. Jaz v glavnem vsako leto menjam na najnovejšega, če se že odločim igrat. Ne igram več nazaj. Ne jemljem tega kot nekaj kar bi lahko 5 let kasneje igral, ker sem užival ob izidu ( ko očitno pol cod subbredditov. ) Navedek Povezava do prispevka
keba Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 Potem bo verjetno najbolje, da počakam da 6ka pride ven. Kako so pa kaj zanesljivi ti ključi, ki se jih kupi na kkašnih cdkey straneh? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 ok ponavadi* Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 18. september 2024 Share Objavljeno 18. september 2024 (urejano) Brez veze igrat prejšnje verzije razen če se ti gre za ta povprečen story. Sploh pa black ops 6 deluje kar vredu. Z mw3 sem bil zelo razočaran. Men osebno najslabša izbira map do zdaj. Mw2 je bil ok, vanguard enostavno porazen. Drugače pa če si na pcju ali xboxu imaš itak na gamepassu vse code zdaj. Tudi novi pride gor. Prvi mesec imaš 1€ potem 12€ naprej za pc. Zapravis manj denarja za 5 mesecev igranja kot pa če bi špil kupu.To je prvi cod po letih da se ga dejansko veselim 18. september 2024 uredilo bitje Gapi182 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 fak so majckene mape Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno včeraj ob 11:02 Share Objavljeno včeraj ob 11:02 online only kampanja : D Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno včeraj ob 11:32 Share Objavljeno včeraj ob 11:32 also banhammer je doletel kar nekaj streamerjev ki pa so si enostavno naredili nove akovnte in activision to potpira Navedek Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno danes ob 10:37 Share Objavljeno danes ob 10:37 Hm... https://www.callofduty.com/blog/2024/10/call-of-duty-anti-toxicity-progress-report-black-ops-6-moderation-results Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.