Skoči na vsebino

MiČo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  13
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

4 Jogurt

Več o članu MiČo

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Je tole dost v redu za mulce (šola, YT,...)? https://www.harveynorman.si/prenosni-racunalnik-hp-255-g8-59u14ea-bed
 2. MiČo

  [udarna] avto tema

  Sem vozu od prjatla 718S; ful potegne, zvok je super, ampak ja, tud bolj švoh flat6 prve generacije mi je boljša izkušnja.
 3. MiČo

  [udarna] avto tema

  Že najbl base cayman je fenomenalen, tole mora bit pa čista poezija. Slin
 4. MiČo

  [udarna] avto tema

  Mi lahko prosim pripročite kakšnega detaling majstra v okolici LJ? So mi v ročni avtopralnci zdrajsal havbo, jebem jim sunac.
 5. MiČo

  COVID-19

  Je že kje podatek o deležu omikrona v Slo?
 6. Bi to v redu delalo? Se je smiselno stegn za nekaj boljsega? - https://www.amazon.de/-/en/MX3-Bluetooth-Receiver-Headphone-Amplifier/dp/B083NFV2TL/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=topping%2Bdac&qid=1611948790&s=ce-de&sr=1-5&th=1 - https://www.conrad.si/speaka-professional-klinker-avdio-podaljsek-[1x-3%2c5-mm-banana-moski-konektor-1x-prikljucna-doza-za-3%2c5-mm-banana-moski-konekto-52
 7. Znalci pomagajte prosim. Naročil sem HD 58x, predvsem za filme. Rabim še daljši kabel/podaljšek do kavča, da bo skupaj z rezervo 8m in pa nek DAC/AMP z optical vhodom (TV) in 2x 3,5 jack izhodom na katerih bodo hkrati zvočniki A5+ in slušalke. Prosim za kak predlog, predvsem za slednje.
 8. Sta mi pomagala pri odločitvi, sem jih pravkar naroču Pomagal je tud rivju: https://www.head-fi.org/articles/head-fi-buying-guide-over-ear-headphones-2.17594/
 9. MiČo

  [udarna] avto tema

  Lahko priporočite kakšnga štromarja/avtoakustiko v lj ali okolici? Iz zvočnikov občasno neki čudn hrešči
×
×
 • Ustvari novo...