Skoči na vsebino

kalasnikov

Vesoljc
 • Število vsebin

  35
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu kalasnikov

 • Stopnja
  Fikret Abdić-Todorović

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kalasnikov

  Tenet

  Dober film. Sem bil presenečen
 2. Kako je pa z posnetki iz kamer v avtu pri nas in sosedih? Je posnetek dovolj da te oprostijo krivde, ali ne velja, ker kakšen zakon piše da ne smeš snemati?
 3. Skoraj en mesec moram čakati na izpit iz teorije
 4. kalasnikov

  google android auto

  Mogoče se komu sanja zakaj mi ne pokaže spotifiy aplikacije ko zalaufam android auto? Na telefonu mi spotifiy normalno deluje. Bi lahko bilo to, da sem aplikacijo dolgo nazaj potegnil z apk mirrorja in ne play stora? Mi pa pokaže neko drugo aplikacijo za audio knjige.
 5. Problem menjave baterij v vozilih je to da se proizvajalci ne bodo mogli dogovoriti o standardu. Velikost in vse ostalo
 6. Hvala za awsome playliste Se komu dogaja da na Alexi deluje en čas, kar naenkrat pa katerega komada ne zaigra in je tiho. Rečeš nex in gre na naslednji komad na playlisti? Sedaj se mi pa je začelo dogajati da še to kdaj ne pomaga. Pomaga samo da jo potegnem iz elektrike in ko jo priklopiš nazaj, pa spet dela.
 7. Do prejšnega tedna sem umiral doma ko je bilo rako vroče podnevi in ponoči. pZračenje ni nič pomagalo. Ventilator je malo zrak mešal a se ni nikjer poznalo Sem že resno razmišljal kam bi dal klimo, samo ker ni moje stanovanje
 8. kalasnikov

  [WIP] LEGO kišta

  Čestitke za dober projekt. Kako se pa sprintane kocke obnesejo napram pravimi?
 9. Zdravo Želja je po izpitu A kategorije in nabava motorja. Kakšen je sedaj postopek, ker izpit za avto sem delal dolgo nazaj. Predvidevam da prva pomoč še velja in je ni potrebno ponovno opravjati? Se prijavim za opravljanje teorije, jo naredim, potem pa na avto šolo in vozt ure? Tak mislim jutri poklicati avtošolo pa se pozanimati, ampak inforacije ne škodujejo.
 10. https://nypost.com/2020/06/13/protester-in-seattles-chaz-demands-white-people-give-out-cash/ Damm. Belci v državi CHAZ plačujejo črncom
 11. Kolikor sem gledal prispevke, je problem ker jim veliko hrane ostaja na njivah. Gostilne so zaprte, šole tudi, firme... Ni odjema zelenjave mesa in mleka in gnije na njivah, mleko stran zlivajo. Prispevek je bil za USA.
 12. To je meme na 9gagu, ker tok tumasti res ne morejo biti
 13. kako se lahko nekateri nizko spustijo
 14. Sodelavec ima nekaj takšnega doma in je super zadovoljen. Potegneš kabel po robih in okoli grmičkov in kosi. https://www.merkur.si/robotska-kosilnica-worx-landroid-m500-z-garazo/
 15. kalasnikov

  Potovanje z letali

  https://maribor24.si/globalno/avstrija-napovedala-najnizjo-ceno-letalskih-vozovnic
×
×
 • Ustvari novo...