Skoči na vsebino

Flamingo

Vesoljc
 • Število vsebin

  225
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

143 Tabornik

Več o članu Flamingo

 • Butast stavek
  plamenec

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 814 vohunjenj
 1. Flamingo

  Samsvoj mojster

  Povprašajte v okolici, če je kdo kaj prenavljal in kako so bili zadovoljni. Jaz sem tako preko soseda našel dobrega vodovodarja, ki je poznal še gradbinca/električarja/knaufarja in so se sami med seboj koordinirali pri prenovi stanovanja. Drugače pa zvezek in svinčnik v roke pa razmišljat. Jaz sem si skiciral prostore - pohištvo, električne napeljave, voda/odtoki, tip podna, barve sten, radiatorji ipd. Preglej kaj lahko narediš sam - fuč pohištvo razstavi in odpelji na deponijo, keramiko lahko sam poštemaš ven, laminat/vinil sta lahka za polagat, sobe lahko prebeliš...
 2. Flamingo

  Toplotne črpalke

  @Skynetz Pred citro barvo moraš premazati steno s pripravkom proti plesni in posušiti zid do konca. Jubolin thermo je nivo višje, ampak ima tudi višjo ceno. Če boš kital stene in potem še dvakrat belil ti ne uide par stotakov po sobi
 3. Flamingo

  Toplotne črpalke

  Bom razkopal in preveril, hvala za nasvet. Drugače pa malo bolj redno zračimo tisti prostor in ni niti vlage več videti.
 4. Flamingo

  Toplotne črpalke

  Thumbs up za pravilno nastavitev krivulje. Jaz sem lani odklopil termostate in porihtal krivuljo, nimaš nobenega prčkanja po sistemu več. @Skynetz Meni se je pojavila plesen v vogalu kjer so nam prebili steno za optični kabel. Na debelo prešprical s Clox, zbrusil staro barvo in premazal s Jupol Citro, zaenkrat ni več nobene sledi o plesni. Drugače pa vsake toliko odmaknite omare, očistite ves prah in konkretno prezračite. Pomaga tudi razvlažilec zraka, stane 100-200€ in itak redno zračenje.
 5. Flamingo

  COVID-19

  Vse je kul, samo časa je bolj švoh zadnje čase.
 6. Flamingo

  COVID-19

  Dve kirurški maski ena preko druge
 7. Flamingo

  Samsvoj mojster

  Katere trgovine v LJ/Dolenjska imajo na zalogi notranja vrata, pogoj je mlečno steklo v sredini? Lahko tudi kakšen salon kjer bi imeli viška kose. Just in case, če ne dobim ničesar pametnega v bližini. Zaknaufal bom stopnišče, pa mi je eden mizar obljubljal sedaj 10 dni, da jih dobim do konca januarja za 300€. Danes dobim predračun za 700€ + 4 mesece dobavni rok, najrajši bi ga iz kože snel.
 8. Pri nas v rovtah je itak vse prej hin kot motor
 9. Flamingo

  COVID-19

  Teorija zarote
 10. Nova24 strokovnjaki bojo vse hitro ovrgli Z isto kredibilnostjo kot njihove ankete
 11. Flamingo

  COVID-19

  Bolnici se ne boš izognil s cepljenjem, 25-30% hospitaliziranih je cepljenih. Če bi jaz garal cele dneve nadure za nizko plačo z minimalnim dodatkom in dobim podatek, da si je moj nadrejeni izplačeval 7000€ dodatka bi tudi jaz rekel sayonara. Medtem so si še gozdarji izplačevali po 5000€, ravnatelji/policisti so imeli povprečje 2000€ in tako naprej. A ne bi bilo tukaj racionalno omejiti dodatke na res rizične sektorje, pa višek denarja nameniti v nov kader ter izboljšave v zdravstvu? Pa ne mi ponovno z "nekaj mesecev je premalo za kakršnekoli izboljšave", minilo je skoraj 2 leti,
 12. Flamingo

  COVID-19

  V parih mesecih lol. Kmalu bo dve leti od začetka korona krize in vse kar so pri nas uspeli narediti je, da si lahko vodilni izplačujejo po 7000€ korona dodatka na mesec, ves ostali kader pa beži daleč stran zaradi neurejenih razmer.
 13. Flamingo

  COVID-19

  Tukaj edino ti ne razumeš razlike med med besedama paradoks in kompleks "neki sem prebral na wiki pa bom sprobal bit pameten"
 14. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Kyriakos grizzly legendica Imagine crashing into a volkswagen golf and This guy comes out
×
×
 • Ustvari novo...