Skoči na vsebino

Flamingo

Vesoljc
 • Število vsebin

  32
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu Flamingo

 • Stopnja
  plamenec

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sosed je na passatu menjal turbino pri nekje istih kilometrih, tako da niso te tezave samo pri bencinarjih.
 2. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Če gledaš, da imajo strongmani proti 200kg telesne teže, je to dokaj blizu je pa lahko tudi 150kg nevarnih, če je tole nekomu max
 3. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Grip bo vedno problem, pa se lahko še toliko trudiš z asistenčnimi vajami. Lep primer so powerlifterji/strongmani, ki se večinoma poslužujejo strapsov na treningih ter tekmovanjih, tako da ni to začetniška hiba. Je pa tudi nevarno, če ti visoka teža zdrsne iz ene roke, gre lahko hitro hrbet.
 4. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Pri deadliftu skoraj vedno zaostaja grip za deadliftom. Če ti je cilj čim višja številka, potem uporabljaj strapse. Za grip je pa najboljši farmers carry - zagrabi najtežje ročke in gas po gymu vsaj minuto.
 5. Zanimiv izbor igre glede na tvoje prejšnje komentarje
 6. Glede na prodajne številke DOS2 bo tole uspešnica. Sicer bo nekaj objokanih fanov, ker ni 640x480 resolucije ampak nič zato.
 7. Večina ljudi misli, da so prodajalci odgovorni za vse napake, ki se pojavijo po nakupu. Dejanske skrite napake so recimo, če si prvi lastnik in so bili kilometri prevrteni nazaj. Ali, da je bilo vozilo karambolirano in si ga oglaševal kot nekarambolirano.
 8. Flamingo

  Janezov dopust

  Večino novic spišejo iz povzetka policijskega poročila, tam pa ne pišejo, če je bil nekdo rom, pišejo samo moški/ženska/otrok. Recim romska prigoda iz zadnjega vikenda: https://www.radio-odeon.com/novice/poskusal-povoziti-policista/ Ni korektno napisati, da je bil nekdo rom, je takoj vik in krik
 9. Flamingo

  Janezov dopust

  Tole je romski svetnik v našem kraju: https://www.slovenskenovice.si/kronika/doma/david-24-in-hencek-47-prejemata-socialno-pomoc-pred-sodnika-pa-s-4-odvetniki-204350 Imela sta 4 odvetnike, itak sedet ni šel niti eden. V začetku leta so na FB objavljali video šmrkanja ter streljanja, hišne preiskave so delali šele čez dva tedna in niso našli nič. Tole je slika revščine pred hišo: avto za 50+k€ a vsi na socialni. Sami niti ne bi bili problem, če si ne bi lahko privoščili hordo pravnikov, ki jih branijo na vsakemu koraku ter jim svetujejo pri vsaki zadevi.
 10. Flamingo

  Tek

  Recimo, da bi bil zadovoljen, če mi uspe do konca leta.
 11. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Boj pozoren, da držiš vrat v nevtralnem položaju. Lahko tudi sprobaš pullupe kot ti je predlagal kočevc. Če imaš še vedno probleme ne bi bilo slabo, da obiščeš zdravnika, da te pregleda. Lahko imaš težave z vretenci...
 12. Flamingo

  COVID-19

  Hrvaška ni bila na rdečemu seznamu, ker Slovenija nima kapacitet za vse. V prvi polovici avgusta je bilo na Hrvaškem konstantno 100.000+ Slovencev. Pri nas so pa razprodali tudi najbolj gnile apartmaje za 150€ na noč in je bilo prosto nastanitev za normalne datume skoraj nemogoče najti.
×
×
 • Ustvari novo...