Skoči na vsebino

Flamingo

Vesoljc
 • Število vsebin

  384
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

262 Fant od fare

Več o članu Flamingo

 • Butast stavek
  plamenec
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 349 vohunjenj
 1. Isto kot se je Logar umaknil iz SDS in kandidiral strogo kot neodvisni kandidat - v resnici je bil pa potem na razglasitvi rezultatov SDS zbor in sestankovanje z Janšo.
 2. Človek je 2 leti kradel, se norčeval in lagal, sedaj se pa čudijo zakaj ljudje glasujejo proti njemu, zakaj oh zakaj.
 3. Flamingo

  Samsvoj mojster

  @Sadako Še nekaj sem se spomnil, zračiš pravilno prostore? Priporočeno je vsaj trikrat na dan (lahko tudi večkrat) popolnoma prezračiti stanovanje. Odpri čisto vsa okna na široko za par minut, da se ustvari prepih in zamenja ves zrak v prostorih. Veliko ljudi odpira na kip za daljši čas, kar sploh ni učinkovito, ker se ne prezrači skoraj nič, edino temperatura pade na bližnjem zidu. S hitrim zračenjem obdržiš toploto v zidovih in se vse skupaj hitro segreje nazaj.
 4. Flamingo

  Vrtičkarji

  Konkretno polni in lepi, je bil kakšen slab ali so vsi tako lepi? Na vrtu sem tudi jaz v podobni fazi, več ali manj je vse pokošeno in pospravljeno, še kompost sem letos pokril za razliko od prejšnjih let Če bo kaj lepega vremena bom še postoril nekaj malenkosti zunaj, drugače pa samo še pobiram brokoli in solato, motike se več ne taknem letos.
 5. Flamingo

  Samsvoj mojster

  @Sadako Zadnji mesec ali dva je ogromno vlage v zraku, vsaj v našem koncu, ker smo v kotlini in je 80% dni gosta megla. Mi si pomagamo z razvlažilcem zraka in potegne ogromno vode iz zraka. Recimo po tuširanju ga takoj zaprem v kopalnico, da se vlaga ne razširi okoli; pred spanjem ga vržem za 2 uri v spalnico; prižgem ga še pri kuhanju itd. Imaš tudi takšne s timerji, da se recimo prižge ob odhodu na šiht za kakšno uro. Zadeva se bo stabilizirala, ko še malo padejo temperature, že sedaj je povprečno 10% nižje v primerjavi z oktobrom. Pozimi je pa potem problem presuh zrak, ko se kar iskrimo od statične elektrike na kavču Samo, če se ti pojavi plesen in je ne saniraš, ti ne pomaga tole. Prešpricaj s sredstvom proti plesni, zbrusi slab belež stran in premaži z barvo proti plesni. Če boš pazil na vlago boš imel nekaj časa mir. Za dolgotrajno rešitev pa kot je berg napisal
 6. Flamingo

  Samsvoj mojster

  @d3acon Kot si že sam povedal, dejanski kiti/barve specifično za kopalnice so dragi in v prevelikih količinah (hydrosol sistem recimo). Pa si pred latex barvo zbrusil kaj stari belež in premazal z emulzijo? Če si tole preskočil ti lahko odstopa zaradi vlage/umazane površine
 7. Jelinčič najbrž, ki bi še mamo prodal za evre.
 8. Dokler bo Jajo živ ne bo nihče zaupal Logarju. Že od začetka se predstavlja kot neodvisen kandidat in nato na razglasitvi rezultatov prvih volitev na skrivaj nazdravlja z Jajotom, ko bi se vsaj vzdržali in distancirali. Po SDS trobilih je pa tako ali tako non stop na prvi strani. Samostojen je toliko kot Tonin, ki se je hvalil kako ne podpira lopovščin Vizjaka, potem se pa vzdrži glasovanja, kar je isto kot, če bi ga podprl. Logar je dobil toliko glasov kot so jih dobili SDS/NSI/SNS/PS na parlamentarnih oziroma še manj, se pravi ni prepričal nikogar.
 9. Flamingo

  Vrtičkarji

  Kako je z okusom paradižnikov, če jih primerjaš z zunanjimi? Je kakšna razlika?
 10. Jaz živim zraven fuzbal igrišča, pa to še ne pomeni, da sem fuzbaler
 11. Moral bi enkrat videti način pridelave pri majhnih, srednjih in velikih kmetijah. Če nimaš predstave kako vse skupaj poteka je nesmiselno debatirati.
 12. Bogdaj tovariš, pod vodstvom Ivan Janeza je bil bencin po 1€, Golob in Levica si razliko tlačita v žepe, več si lahko prebereš na Novi24 in Domovini
 13. Tole si popolnoma zgrešil že v štartu. Osebno pri kmetu ali na tržnici ne kupuješ isti izdelek kot v trgovini - kupuješ bistveno bolj svež in kvaliteten izdelek, ki ni bil tretiran z dolgim seznamom kemikalij.
 14. Zanimivo koliko zgražanja je po medijih, ko se nekoga porine po stopnicah in mu ni nič. Pri nas so celo poletje po največjih suši cigani podtikali požare in nato kamenjali prostovoljne gasilce, ko so prišli gasiti, pa ni prišlo dlje od lokalnega cajtunga.
×
×
 • Ustvari novo...