Skoči na vsebino

Flamingo

Vesoljc
 • Število vsebin

  14
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

3 Jogurt

Več o članu Flamingo

 1. Flamingo

  Tek

  Tole bi pa rad videl kakšno študijo.
 2. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Pa se ogreješ predhodno? Sprobaj kroženje z glavo, kroženje z rameni, prikimivanje/odkimavanje (usmeriš pogled kolikor lahko gor/dol ter levo/desno) ter nato še z roko raztegneš glavo v različne smeri.
 3. Flamingo

  Tek

  Tu ste sami kenijci. Po dolgem času sem se odločil, da bom začel malo pridobivati kondicijo s tekom. Kardio delam samo pred fitnesom, max 15 minut, do sedaj sem večinoma veslal intervale, tekel nisem najbrž že 5-10 let Izbral sem si distanco 2400m, torej strah in trepet v OŠ ter SŠ pri telovadbi Po nekaj ogrevanjih sem prišel do 11:50, šlo bi še kakšnih deset ali dvajset sekund manj. Cilj mi je spraviti čas pod 10:00, morem pa omeniti, da imam gladkih 100kg. Daljše distance mi ne dišijo preveč zaradi časovne omejitve, mogoče bi tu in tam lahko vrinil kakšen daljši tek. Predvidevam, da se je najboljše lotiti intervalov - kaj priporočate?
 4. Flamingo

  Fotrov kotiček

  Poznam lastnika srednje velikega prevoznega podjetja - z zeno hodita na morje s kombijem in jogijem zadaj. Pa ni preurejen kombi za kampiranje ampak dejansko samo vrzeta jogi zadaj in gas
 5. Flamingo

  COVID-19

  Sestevek novih okuzb v zadnjih 14 dneh.
 6. Flamingo

  Mizarjenje

  Prišparaj teh 12€ in preprosto pobrusi. Povprašaj okoli, če ima kdo brusilni strojček, če ne pa na roke. Odstranjevalci lakov se bolj uporabljajo v primerih, če so majhni koščki ali če je kos zapletene oblike in ga težko brusiš.
 7. Flamingo

  DO YOU EVEN LIFT

  Fitnes kamor hodim se zapira, promet je upadel za več kot polovico, strošek za razkužila je pa skyhigh. Furali bojo samo še skupinske vadbe in še to bojo preselili v telovadnico. Šel sem si že ogledat drug fitnes in je tudi zgledal gibo obisk, ampak ima na srečo večino prometa iz borilnih veščin.
 8. Flamingo

  Vrtičkarji

  Pogooglaj gradbeno mehanizacijo ali urejanje okolice. Plačilo po uri se nikakor ne dogovori, ker je delo z velikimi stroji drago in se hitro nabere. Vsak izkušen mojster ti bo povedal okviren čas ter ceno, kdor ti tega ne ve povedati pri tako majhnem projektu ga kar odslovi.
 9. Bolj kot posamezne igre bi izbral serije iger. Tele igre bi lahko igral tudi večkrat zaporedoma in mi ne ni bilo dolgčas pri preigravanju. -Gothic 1/2 -Witcher 1/2/3 -TES 3/4/5
 10. Tele 20v so za popravit robove okoli hiše, tiste 60v so pa tudi za kakšno višjo travo in debelejši plevel. Če imaš kakšno trnje, kopinje, visoko gosto travo, boš pa še vedno to najhitreje uredil z eno proper bencinsko. Drugače mora biti laks pravilno navit v glavi, drugače glava zašteka in ne bo spuščala laksa. Ko glavo sestaviš nazaj, se mora spodnji del glave ugrezati noter. Ko se ti med košnjo skrajša laks, pritisneš gas in glavo pritisneš ob tla za sekundo ali dve, tako bo laks vrglo ven in kosiš naprej.
 11. Po pravici povedano je večina takšnih iger smetje in mi niti na misel na pade, da bi vložil 100+ ur, da bi raziskal vse "POI" ter naredil vse random generirane queste.
 12. Flamingo

  Vrtičkarji

  @The-Saint Komaj sedaj sem našel temo in odgovarjam na post v začetku glede komposta in polžev. Če gnojiš s kompostom ali gnojem je potrebno zemljo prekopati in prefrezati, da se vse konkretno premeša in poferderba razna jajčeca/plevel. Drugače si pa poglej naravne DIY pasti za polže in jih nastavi po gredi.
 13. Moramo ločiti med špili z največ vsebine in špili z največ kvalitetne unikatne vsebine. Recimo Fallout 4 sem nabijal kakšnih 40 ur in sem ga imel že vrh glave, ker se je vse ponavljalo. Po drugi strani sem G2 Notr konkretno preigral prvič v približno 80 urah in mi je bilo žal, da je že konec, ker ima res veliko raznolike vsebine. Pa ima prvi primer najbrž za ene 300 ur contenta, drugi pa za kakšnih 100, če gledamo sto odstotna preigravanja.
×
×
 • Ustvari novo...