Skoči na vsebino

Generalle

Rumeni jak
 • Število vsebin

  39
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

213 Tabornik

Več o članu Generalle

 • Butast stavek
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Na letališču v Istanbuli jih jemljejo.
 2. Generalle

  COVID-19

  Kakim pozitivnim rezultatom, s potrdilom, da je prebolevnik, ki ga prejme deseti dan po koncu karantene izolacije.
 3. Generalle

  COVID-19

  Probaj iztržit od osebnega dohtarja PCR, da ti velja mednarodno, hag je samo za SLO. Spet idiotizem vodilnih.
 4. Generalle

  COVID-19

  Ima kdo (interno) informacijo kaj naredi inšpekcija, če se ob trkanju na vrata ne odzoveš? Recimo, da te je res zjebalo in spiš, ker te vse boli in te ne gane, da nekdo zvoni, tudi na fon se ne javljaš, medtem ko oni preverjajo ali si v karanteni ali ne. Kaj naredijo v takem primeru? Se razhudijo in ti dajo kazen, ker jih ignoriraš?
 5. "Močno v desno smer" me je ubilo
 6. Pretty much this sums it all up.
 7. Moje mnenje je vprašanje. Kompetentni v katerih segmentih? Bottom up approach? Njihova vizija so floskule vsake politične stranke. Rešimo zdravstvo, pravna država, izogib vpliva politike na šolstvo idr., lol, že 800x slišano. Navidez mi delujejo kot folk, ki ni študiral politologije ali vsaj podobne smeri in bo sedaj predlagal kaj je za nacionalni interes dobro.. Verjetno bodo dobili do 7% volilnega telesa - folk, ki živi v mestih, ker jim to predstavlja kvaliteten način življenja - +90% ostalim se jebe za "moralno in etično držo"
 8. Umrl. Mislim, da sem pripravljen gledati 4.del, s popcornom in pričakovanji - 9000.
 9. Generalle

  COVID-19

  Ne razumem tvojega prvotnega poasta in sprašujem kaj si želela z njim povedati/namigniti/insinuirati, ker mi ni samoumevno. Bi šlo?
 10. Generalle

  COVID-19

  Kaj točno insinuiraš?
 11. Generalle

  COVID-19

  Večjo transparentnost, ne pa nekaj na prvo žogo. Definitivno se mi minister ne zdi nobena kompetenca za uveljavljanje pravic do odškodnin, ffs, naj odigra svojo vlogo ne pa rešuje individualne primere po odškovninskih zahtevkih, oh lord, nek šeriat al kaj, da bo tip vse osebno potrdil in preveril. Si zamisliš takšno idejo v državi ki ima 20mil prebivalcev? Tak primer odobritev bi šel skozi v kakšnem Liechtensteinu, pa še to bi bilo verjetno častno dejanje, da bi odobril primere, ki bi jih apriori zavrnili.
 12. Generalle

  COVID-19

  Komedija se nadaljuje.
 13. Generalle

  COVID-19

  Kakšen? Neodtujljiva pravica do zmožnosti lastnega odločanja kakšno odločitev sprejemam, dokler s tem ne ogrožam sebe in drugih. inb4 s cepljenjem rešujem druge. potem pa ukinite vso prehrambeno industrijo in cukrarne, ki povzroča leglo diabetesa, ne more ti bit mar za eno stvar drugo pa goreče ignorirat. potem si malodane hipokritičen in daješ prednost eni kategoriji. kot si nekompetentno posplošil, da imamo izgovore. naj potem cela družba postane vzorna. oh wait, pol je to že heterotopija. failing again since enforcing what is right and what is not.
×
×
 • Ustvari novo...