Skoči na vsebino

Spiralmind

Prostozidar
 • Število vsebin

  34
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu Spiralmind

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.
 1. Spiralmind

  COVID-19

  opa, San Marino no.1
 2. Spiralmind

  COVID-19

  Samo 10%? Milina, uživaj! No, manj ugodno za gostince in ponudnike storitev, a zagotovo se številka poveča v prihodnjih dneh/tednih.
 3. Spiralmind

  COVID-19

  Nič ne bo ustavilo masovne migracije slovencljev na morčka!
 4. fuck yeah! We are excited to announce the Summer Solstice release of Humboldt Currant, the new single from the forthcoming Ozric Tentacles album ‘Space for the Earth’. Available in all digital stores 20.06.20
 5. Ker ne poznam, probam, npr. Kiša Metaka, opa bato, kaj bi dal, da bi opankarski podmladek po ulicah Ljubljane vrtel tak tip godbe. Večinoma pa se sliši ogaben cvilež tipa nekaj kar najdem ravnokar random na yt priljubljeno ... DON XHONI - TJERA LLAFE ... pls, just kill me now
 6. The Doors King Crimson Grateful Dead Rolling Stones Vedno sami superlativi, a vsakič, ko pride viža od zgoraj naštetih do ušes, samo spizdim.
 7. Dead Still, kar fajna črna komedija Set in 1880s Ireland in the Victorian era heyday of 'postmortem photography' the six-episode period drama follows a renowned memorial photographer who is drawn into a series of apparent murders which appear to be linked to his work.
 8. ej, major props, da ignore tokrat dela kot se šika! Sem kar presenečen koliko zarukanih desničarskih trol psihopatov je na forumu.
 9. Spiralmind

  COVID-19

  Tole. Ker se zgodi, da se peljem z enim busom, šofer napizdi in spodi dva mlada, ker je bil samo en z masko, ne glede na to, da je bila dva sedeža naprej en mlada tudi brez maske. Drug bus je pa že omenjena nabito polna enka. Danes zjutraj prvič vidim kontrolo urbane, in oba, kontrolor in varnostna mišica, oba brez mask. Precej nedosledno stanje ampak z maskami je že ves čas tako,, a ni WHO pred dnevi zopet spremenila mnenje/priporočilo/whatever?
 10. Spiralmind

  COVID-19

  Zaradi dežja te dni več na busu LPPja, zjutraj je večinoma ok in vse na pol prazno ampak v petek popoldne po šihtu, bus enka pri hotelu lev v smeri šiške, nabito fakin poln, teoretično ni bilo možno vstopiti
 11. Na bolhi je odklenjen Wii U dražji kot nov Switch, na amazon.de pa so cene tudi do ~€700.
 12. iceman ta zaresni podmuklač ne pa moj nedolžen lajk random objave ...
×
×
 • Ustvari novo...