Skoči na vsebino

Spiralmind

Prostozidar
 • Število vsebin

  256
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Spiralmind je zmagal 3. februarja

Bitje Spiralmind je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

129 Tabornik

Več o članu Spiralmind

 • Butast stavek
  bi si zmotal joint, pa nima rizle.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 984 vohunjenj
 1. Spiralmind

  COVID-19

  Đizus, še en frend je dokončno podlegel, mi pošlje spodnji SMS, seveda boemski brezdelnež, ker kdo pa še hodi na proteste ob 10h zjutraj. Ne gre brez ironije, da je to cirkus na nivoju SDS rumenih klovnov, ki so bivakirali pred sodnijo v podporo Glanzkopfu. btw, resno vprašanje, kako lahko predsedujemo EU, če smo kot Severna Koreja, da kar ugašamo telefonijo in internet?
 2. Spiralmind

  Synthwave

  Čist preveč sem zapadel v te vode ...
 3. Spiralmind

  COVID-19

  Dizajn plakata by Center Janeza Levca
 4. Se ne spomnim več točno, a glede na to, da je .ie in EU sem pričakoval, da bo par dni, ker pač odpade carinsko brexitanje, a je bil vseeno dostavni rok vsaj 2 tedna, če ne dlje. V kratkem spet naročim, in poročam.
 5. Meh, kaj pa vem, izgleda moderno in sila prebujeno ampak Priyanka Chopra?! Dvom v končni izdelek. Plus, Matrica je osebno tako visoko nastavljena, da karkoli bo v novem ne preseže polnočne projekcije v kinu Vič pod vplivom mumil leta 1999 ... fuck we're old. btw, zakaj se dvojke in trojke sploh ne spomnim? No, razen Reloaded rave scene, đizus, ta je zarezana v spomin. In Carlinove interpretacije Arhitekta v Scary Movie 3.
 6. Na netflixu se je pojavila norveška Post Mortem: No One Dies in Skarnes Live Hallangen is declared dead but hours later she suddenly wakes up with a sudden urge for blood. Meanwhile, her brother Odd tries to keep the family driven funeral home afloat.
 7. Na vse, dovolj časa. This offer ends at 23:59 on 19th of September so start shopping now! In, če se ne motim, ni one-use only, se pravi kupon lahko večkrat ponucaš v tem času.
 8. Evo, spet 10% kupon na bookdepo, KNJIGA10
×
×
 • Ustvari novo...