Skoči na vsebino

Spiralmind

Prostozidar
 • Število vsebin

  133
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

39 Jogurt

Več o članu Spiralmind

 • Butast stavek
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 324 vohunjenj
 1. @Lunco - jaz nabavljam cenejše, tematsko obarvane hardcoverje, zadnja ki je izšla https://www.amazon.de/gp/product/1526618222/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1
 2. evo, bookdepo mail We are delivering to Slovenia again. You can now order again from Book Depository with Free Delivery to Slovenia. Delivery may take longer to arrive due to additional customs processes. Please rest assured we are continually working with our carrier partners to speed up delivery. Od oka so vse cene knjig na mojih wishlistah višje, nikjer v checkout pa oznake*, da je vštet import fees. Npr. že scifi bargain bin so bile prej vse cene tam okoli €6-7, zdaj so €9-10. *pod FAQ sicer najdem: All prices include your local Tax.
 3. Štartala je tudi https://www.tvmaze.com/shows/38918/the-great-north
 4. Spiralmind

  COVID-19

  Šur, seveda, Ameri, ki še za svoje ne poskrbijo, in kjer je polovica folka še bolj prizadeta kot pa reptilijanci v tej temi, bodo rešili svet pred pomanjkanjem hrane. Ameri nas bodo rešili le, če Pozsonceva* Horvath objavi najdbo večjih zalog nafte v Prekmurju. *slowpoke moment, nisem vedel, da je gospa že pokojna (RIP)
 5. To sem bral tudi jaz ampak na boxu piše made in China. Ostali lastniki, a na sami konzoli je pocahnano kje je naštepana?
 6. Spiralmind

  Jazbina

  Bo držalo, jaz sem ravnokar dobil
 7. Spiralmind

  Synthwave

  https://nitelight-band.bandcamp.com/album/nitelight-plays-deaths-symbolic
 8. Sem naročil iz Kenny's, pa da vidimo.
 9. Aha, zato držav ni na spisku, če greš 'peš' čez checkout. Kot opcijo sem zaenkrat našel Irce https://www.kennys.ie/
 10. aha, no jaz imam vklopljeno konverzijo v € in mi kaže, da je špil s poštnino čez €23. In kolikor vem, poštni prašiči carinijo vse, izdelek in poštnino. Da ne dolgovezim, si ziher, da bo šlo to čez?
 11. The Watch, ep1 je že na pašnikih. https://www.tvmaze.com/shows/39428/the-watch
×
×
 • Ustvari novo...