Skoči na vsebino

Jin

Rumeni jak
 • Število vsebin

  18
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu Jin

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

135 ogledov profila
 1. PS5 release se meni zdi na polno rushed, ker pač pride seX novembra. Jaz kupim, ko pride God of War II; teaser 'pridem 2021' pa - vsaj na prvi ogled - tak marketing bullshit, da so me kar malo ujezili. Vsi vemo, da je Kratos klasičen marec, ko je ravno še tri mesece za beach body ... Če bo do takrat, kapo dol in pripravim lubrikant.
 2. Retail za buržuje, digital za delavce. Narobe svet.
 3. Eno noob vprašanje: kateri EU region je znan po najbolj sladkih cenah? Dobavljam si sezonsko vstopnico igre Control.
 4. Ma meni se, kar praviš, sliši zelo gut. Po dveh je itak vseeno.
 5. @dzaverSe strinjam. Ljudje delajo čustveno kompleksno, dobro režirano zgodbo, ne pa fen servis. Jaz sem čez palec odigral osem ur in sem zelo zadovoljen. Parkrat cmok v grlu, v igrah tega ne pomnim. Odlična režija, tekoč igralni del raznolikih pristopov, vrhunska prezentacija, nazorno nasilje, ki stisne drobovje, konstantno prehajanje med raziskovanjem, akcijo in hororjem. Sicer gameplay ni nek presežek sam po sebi, ampak deluje predvsem zaradi tega, ker zelo ustreza takemu tipu igre. Realističen apokaliptičen svet, ki nazorno pokaže tako grdo kot lepo stran človeške narave. Bistveno bolj brutalno od prvenca. Med drugim tudi zaradi tega, kako gradi napetost in občutek stalne negotovosti, pri čemer poizkuse normalnosti, ki jih gledamo, vseskozi preizkuša in ruši zunanji civilizacijski kolaps. Kar se mi zdi posebej kul, je to, da je v jedru tole zelo simpl igra in zgodba, ki pa jo, vsaj za zdaj, vodi mojstrska roka.
 6. Friday is frejdej! Kako noro dobro je videti, pa še res carsko, da lahko malo hajpa potešiš, ne da si karkoli spoilaš.
 7. Prvo pravilo pravne fakultete. Desetki iz rimskega se ne gleda v zobe.
 8. Vnaprej mega propsi za organizacijo Čenir!
 9. Od nekdaj mi je sedel dualshock, ds4 najboljši doslej, ampak zadnji x kontroler je pa sladki seks v rokah.
 10. Stari, iz kje ti to vlečš. LGBT na Dnevniku.
 11. Srce, kdo to trdi? Res nikjer to ne piše, tip je malo pohajpu SSD, ampak očitno dovolj, da te je zadel v m$ čustvo. Priznam, meni je series X proper seksi crni pokončnež, ampak bom presenečen, če bo microsoft uspel v prvih dveh, treh letih ponudit dovolj ekskluziv, da bi me prepričali v nakup. Hellblade je mikaven, ma ni to nekaj, zaradi česar bi šelestel denar po pultu. Gearsi so pa s petko malo zabredli. Same here, ampak jaz bi dal roko v ogenj, da sony ne bo razočaral. Enostavno tipi vejo, kaj je fora konzole. Ko sem kupil one x, sem rabil natanko en mesec, da sem preigral vse ekskluzive, ki me ščegetajo, medtem ko plejstešn letos poleti lagano delivera dve mega bombi, od katerih je ena fix. Glede ekskluziv sem mnenja, da bo naslednjo generacijo podobna zgodba, ker je sony v tem biznisu enostavno z drugačno filozofijo, microsoft pa je pač microsoft. Upam, da me demantirajo, sam ne bo ne. Da bi mel novi forom podpise, to bi bil moj podpis.
 12. Hehe, pač nikjer ni napisano, da ni razlike, celo specifično je napisano wouldn’t comment on any potential performance differences between the PS5 and Xbox Series X. Pač, govora je o SSD, pri Sonyju so očitno naredili proper zadevo in ne vem, zakaj bi tipo iz članka s tega vidika 'nekaj glumil'.
 13. While Epic wouldn’t comment on any potential performance differences between the PS5 and Xbox Series X, Sweeney confirmed that the features shown today, like real-time global illumination and virtualized geometry, are “going to work on all the next-generation consoles.” Plis poboldaj zame. Če ne gre, glej spodaj. M$ pokaže konzolo in gameplay trailerje = next gen is current gen, but better load times Sony pokaže gamepad in powerpoint = stipe vesel, ker stipe state drive Unreal predstavi ue5 in potrdi Sony powerpoint = next gen is here It's simple maths, it's triangles bro. Povezava do celega članka Ponavljam, bring it home stipe.
×
×
 • Ustvari novo...